Nesh Vloženo 14. Září 2022 Sdílet Vloženo 14. Září 2022 Náhodou sa to nejak nepohlo medzičasom? Môže sa do shopu pozrieť niekto kto má MR2023 či to nevyriešili aspoň pre nové vozy? Viem, že sa vylepšilo zobrazovanie údajov vo virtuálnom cockpite, tak možno fixli aj toto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 14. Září 2022 Sdílet Vloženo 14. Září 2022 před 6 minutami, Nesh napsal: Náhodou sa to nejak nepohlo medzičasom? Môže sa do shopu pozrieť niekto kto má MR2023 či to nevyriešili aspoň pre nové vozy? Viem, že sa vylepšilo zobrazovanie údajov vo virtuálnom cockpite, tak možno fixli aj toto. Jak se vylepšilo zobrazování údajů ve virtuálním cockpitu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nesh Vloženo 14. Září 2022 Sdílet Vloženo 14. Září 2022 (editace) 3 minutes ago, ladik1983 said: Jak se vylepšilo zobrazování údajů ve virtuálním cockpitu? Je možné prepínať aj údaje v strede medzi rýchlosťou/štatistikou jazdy/navigáciou, ale len pre vozy od MR2023. Viď: Editováno: 14. Září 2022, autor: Nesh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zvik Vloženo 31. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2022 Nezkoušel někdo opět kontaktovat Škodovku ohledně "Čtení značek"?Dnes mi odepsali toto: požádali jsme kolegy o prověření možnosti dokoupení funkce na přání – Rozpoznávání dopravních značek. Je nám líto, ale na základě provedeného prověřování kolegy z příslušných technických útvarů nám bylo sděleno, že pro Váš vůz tato možnost není k dispozici. Tuto funkci je možné objednat pouze pro vozy, které jsou vyrobeny až po 25. kal.týdnu/2022 a Váš vůz byl vyroben v březnu 2020. Každou chvíli tvrdí něco jiného.Ale proč to nejde,to tvrdošíjně odmítají sdělit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 31. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2022 (editace) Museli by zapojit SW oddeleni a vse odladit a to se jim bohuzel nechce. Stoji to💰 I zmena stredoveho zobrazeni by urcite sla i pro MR22, alespon pro HW58, ktery je stejny. Skoda ze na to hazi 💩 Editováno: 31. Říjen 2022, autor: Tomas_cz1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenycek Vloženo 1. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2022 Vy byste chtěli, aby se v SW začalo vrtat SW oddělení? Já tedy ne. Jednu věc přidají a další tři rozbijí :-) A za to mi to nestojí a raději oželím zobrazení mapy mezi budíky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zvik Vloženo 1. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2022 Jenom nechápu,proč by se měli vrtat v softwaru.Jeli jsme v autě,které bylo vyrobené 3 dny po našem a "Čtení značek" mělo.Dle datového listu jsou takřka identické.Tak by snad stačilo tuto funkci povolit.Potvrdil mi to i servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 13. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2022 (editace) Dnes som si všimol, že na Škoda Connect v obchode, v časti Funkcie na požiadanie je možnosť objednať Rozpoznávanie dopravných značiek na 1 mesiac zadarmo, tak som to objednal. Až sa služba aktivuje dám vedieť ako sa to bude správať. Mám Columbusa a nemám TA. Zatiaľ mi dopravné značky ukazuje iba na Infotainmente v Navigácii - po dodatočnom zapnutí. Je tam aj Ambientné osvetlenie - dodatočné funkcie a dodatočné farby, tie vyskúšam až sa mi aktivujú dopravné značky, hoci si myslím, že ja mám už tieto funkcie aktivované z výroby, no možno sa mýlim. Editováno: 13. Prosinec 2022, autor: rodolfo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 13. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2022 Ty barvy si můžeš jednoduše aktivovat přes OBD myslím...není třeba za to platit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 13. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2022 Ano, ale ak to aktivujem cez Skoda Connect, môžem pozrieť ako sa zmenia nastavenia RJ. Lebo napr. VRS mod vo VC mi nejde, podľa popisov nastavenia v OBD11 ☹. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 13. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2022 (editace) Vestavěná navigace zobrazuje pouze rychlostní limity, nikoli ostatní dopravní značky Editováno: 13. Prosinec 2022, autor: ladik1983 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 13. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2022 MIB2 umělo kromě rychlostí třeba i zákaz předjíždní, hádám, že u MIB 3 tomu bude také tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zvik Vloženo 13. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2022 Před hodinou, rodolfo napsal: Dnes som si všimol, že na Škoda Connect v obchode, v časti Funkcie na požiadanie je možnosť objednať Rozpoznávanie dopravných značiek na 1 mesiac zadarmo, tak som to objednal. Až sa služba aktivuje dám vedieť ako sa to bude správať. Mám Columbusa a nemám TA. Zatiaľ mi dopravné značky ukazuje iba na Infotainmente v Navigácii - po dodatočnom zapnutí. Je tam aj Ambientné osvetlenie - dodatočné funkcie a dodatočné farby, tie vyskúšam až sa mi aktivujú dopravné značky, hoci si myslím, že ja mám už tieto funkcie aktivované z výroby, no možno sa mýlim. Kdy máte auto vyrobené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 13. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2022 Auto vyrobené v 07/2022, MY23. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 14. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2022 Dnes ráno som doinštaloval došlú funkciu Rozpoznávanie dopravných značiek a tá sa ineď aktivovala 😁. @ladik1983 máš pravdu, cez navigáciu v infotainmente sa ukazujú iba rýchlostné limity, teraz sa už ukazujú vybrané dopravné značky a ďalšie upozornenia aj na VC. No hlavné je , že z ACC sa stalo pACC 👌, teda ak sa mení rýchlosný limit, či auto rozpozná značku so zmenou rýchlostného limitu, mení sa žiadaná hodnota pre tempomat a auto zníži či zvýši rýchlosť. S jednou dopravnou značkou obmedzjúcou rýchlosť na 40km/hod v zóne celého areálu nášho podniku si sw nevie rady, nastaví 40 a po prejdení najbližšej križovatky zmení na 50 - ale to je malý nedostatok, ktorý pri ďalšom vývoji sw predpokladám bude odstánený. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelInsi Vloženo 5. Duben 2023 Sdílet Vloženo 5. Duben 2023 On 12/14/2022 at 7:47 PM, rodolfo said: S jednou dopravnou značkou obmedzjúcou rýchlosť na 40km/hod v zóne celého areálu nášho podniku si sw nevie rady, nastaví 40 a po prejdení najbližšej križovatky zmení na 50 - ale to je malý nedostatok, ktorý pri ďalšom vývoji sw predpokladám bude odstánený. Ak funguje pACC tak, že za križovatkou zruší zníženú rýchlosť dúfam že v Rakúsku sa toto nedeje a pACC vie, že 40 platí až do ďalšej značky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NemesiSK Vloženo 5. Duben 2023 Sdílet Vloženo 5. Duben 2023 neviete, prečo zmizla možnosť zakúpiť rozpoznávanie značiek zo škoda shopu? Ešte v zime to tam bolo a tak 2-3 mesiace to tam nie je. Nemám adaptívny tempomat ani travel assist, no v škoda shope som to videl. Už to tam ale nie je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Duben 2023 Sdílet Vloženo 6. Duben 2023 @FilipCZE jsi normální? Proč dáváš stejný příspěvek do PĚTI témat? Zbytek ti mažu 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 6. Duben 2023 Sdílet Vloženo 6. Duben 2023 @Ondra16Vakoze, nechat post o O3 v O4 sekcii je tiez trochu offtopic :) @NemesiSKpovedal by som ze kamera ktora tam je to nedovoluje. pripadne je tam iny problem so SW. Ono to citanie znaciek na autach ktore s tym pridu tiez nie je ziadna hitparada a trva to tak 5sec za znackou kym sa auto uvedomi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Duben 2023 Sdílet Vloženo 6. Duben 2023 @patrikcevela přesně tak😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NemesiSK Vloženo 6. Duben 2023 Sdílet Vloženo 6. Duben 2023 ja nepotrebujem, aby auto niečo robilo, stačí mi aby značku prečítalo a svietila v cockpite. myslím že bez travel assistu a adaptívneho acc to aj tak nič nevie robiť, no je fajn vidieť stále maximálku. Narážam na to, že aj na FB stránke má niekto rovnaké auto ako ja, ešte pár mesiacov dozadu tiež videl v škoda shope čítanie značiek no zmizlo mu to tiež. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 11. Duben 2023 Sdílet Vloženo 11. Duben 2023 Ja to tam mel, zakoupil, vse se nainstalovalo, fce byla v asistentech, ale nic se neukazovalo. Reklamace a nez aby to vyresili, tak radeji vratili penize a stahli to z nabidky. Nyni je to dostupne jen pro vozy MR23… Skoda, mam i ACC, ale byl bych spokojeny, kdyby to jen cetlo dopravni znaceni. Nic vic bych po tom nechtel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NemesiSK Vloženo 11. Duben 2023 Sdílet Vloženo 11. Duben 2023 no ja práve tiež. ach, zase tá škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NemesiSK Vloženo 26. Červen 2023 Sdílet Vloženo 26. Červen 2023 Stále to v shope nie je a zrejme ani nebude, to by ma skôr prekvapilo, keby to chytré hlavy v škodovke opravili a nahodili. Dočítal som sa niekde, že je viacero verzií kamery, ktorá je za spätným zrkadlom, ktorá číta tie značky a jeden typ kamery to nevie robiť spoľahlivo, ten druhý typ to zas robí spoľahlivo. Keďže sú po autách z MY22 a starších rozhádzané tie verzie kamery úplne náhodne, tak škoda nevie zaručiť, že to na tom-onom aute pôjde a keďže to na autách z horšou kamerou nešlo, tak škoda spravila geniálny ťah a úplne tú funkciu stiahla zo shopu pre všetky MY staršie ako 2023. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo 6. Února Sdílet Vloženo 6. Února Já si to před 3 dny aktivoval přes shop na tu měsíční free verzi. Už se těším, až ten měsíc uběhne a čtení zase zmizi. Tolik chyb v omezení rychlosti se jen tak nevidí. Zajímavé je, že jsou to stejně chyby jaké byly v O3 FL. Jezdit tedy podle prediktivního tempomatu je sebevražda, protože řešit na dálnici ve 130, že auto začne docela razantně brzdit na 30 např u sjezdu na D6 na Jeneč, to nechceš. Lidé za tebou tě budou proklínat ještě u Unhoště. Tato funkce je vážně mizerná. Mluvím teď zejména o okolí Prahy. Jinak pokud je na dálnici dočasně omezení v podobě pohybujícího se auta cestářů, např. kvůli sekání trávy, v pravém pruhu limitující rychlost např na 100kmh, tak na konci takového úseku není nikdy značka konce omezeni a to auto samozřejmě neví, takže až do dalšího exitu vám svítí omezení 100khm případně tak jede prediktivní tempomat. To jen taková drobnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.