Publikováno Únor 3, 20223 r Dobrý večer včera mi na mojej scale vybehla pri štarte hláška skontrolujte stav oleja asi na 2 sekundy na displeji k tomu svieti žltý výkričnik scala má iba cca 11400 km je to normálne?
Únor 3, 20223 r A skontroloval si olej? Ak mas min, tak ta hlaska je normalna. A to ci ta spotreba je normalna? Podla mna nie, podla skodovky a manualu je 1l na 1000km normal. Udel novych motorov-zvysena spotreba oleja
Únor 3, 20223 r V prvom rade treba pomerat hladinu oleja. Napis ak tak, kde na mierke sa olej nachadza. Po 11 tis. Km moze byt uplne normalne ze mas malo oleja
Únor 4, 20223 r Autor Kontroloval som znova olej a príde mi že je ho tam trocha menej takže asi vyriešené klasicky len málo oleja do scaly 1.5 TSI 110kw patrí 0w-20 nemýlim sa? Ak áno kde ho najľahšie zohnať ďakujem.
Únor 4, 20223 r Co to je "je ho tam trochu menej"??? Kde je hladina na měrce? Proč neodpovídáš na to, co se tě ptá @Kubo22?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.