fandaklara Vloženo 14. Únor 2022 Sdílet Vloženo 14. Únor 2022 Zdar chlapi. Mám dotaz, jak vám hrejou přední sedačky? Já když to dám naplno tak ani po 20 kilometrech to skoro nehreje spíš jen takové vlažné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smire Vloženo 14. Únor 2022 Sdílet Vloženo 14. Únor 2022 No ja keď to dám naplno, tak po dvoch kilometroch musím znižovať vyhrievanie, lebo ma páli zadok. Vyhrievanie volantu uberám asi po troch kilometroch. Naposledy dnes ráno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 14. Únor 2022 Sdílet Vloženo 14. Únor 2022 Bylo by dobré uvést i jestli máte sedačky látkové, kožené, alcantara..... Ať se porovnává porovnatelné. Každopádně to že sedačky někomu slabě topí se tu už řešilo, takže na tom asi opravdu něco bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smire Vloženo 14. Únor 2022 Sdílet Vloženo 14. Únor 2022 Ja mám sedačky látkové, s elektrickým ovládaním pre výbavu Style. Predtým som mal Octaviu 2 s koženými sedačkami, vyhrievanie fungovalo bez problémov aj na tých kožených sedačkách aj teraz na látkových na tejto Octavii 4. Čo sa vyhrievania sedadiel, nevidím v tom žiadny problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarv Vloženo 14. Únor 2022 Sdílet Vloženo 14. Únor 2022 Mám látkové sedačky. Po startu vyhřívání sedačky/sedaček zapínám, zpravidla až se ohřeje voda. Nemám to nastavené. Totéž volant. Zkušenost taková, jak píše výš @smire. Někdy však to začne hřát později nebo slaběji. Tu změnu si zatím si vysvětluji, že je to tím inteligentním dobíjením baterie. Možná má někdo přesnější zjištění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fandaklara Vloženo 14. Únor 2022 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2022 Sedačky látkové a zapinam vyhrev hned po usednuti . Ale jak píši ani po 20km skoro nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fandaklara Vloženo 17. Únor 2022 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2022 Dnes vyzvednutí ze škodovky a prý to topí jak má a žádnou chybu nenašli. Říkám, měl jsem i octavia 3 a hořel mi zadek při aktivaci! Odpověď že octavia 4 to má takhle prostě nastavené, tak uvidím no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 18. Únor 2022 Sdílet Vloženo 18. Únor 2022 Zkusil bych jiný servis. Máme O4 s látkovýma sedačkami v práci a během pár km to musím vypínat, protože už je to nepříjemné i na 1. stupeň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobil-man Vloženo 18. Únor 2022 Sdílet Vloženo 18. Únor 2022 Mohu srovnávat O3 a O4. Obě auta mají 3 stupně výhřevu a obě mi na maximum hřály tak rychle, že jsem během 2 km musel snižovat, aby to nebylo nepříjemné. Kamiq měl 2 stupně a na první stupeň opět extrémně rychlé ohřátí, druhý stupeň už byl na dlouhodobou jízdu (asi jako 1 stupeň na O3/4). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Martin- Vloženo 18. Únor 2022 Sdílet Vloženo 18. Únor 2022 O4 RS oproti O3 RS hřeje opravdu o dost méně, porovnávám látkové vs polokožené a oboje TDI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzina80 Vloženo 18. Únor 2022 Sdílet Vloženo 18. Únor 2022 Mám celokožené sedačky a po pár km dávám z nejvyššího stupně na nejnižší. Jinak by mi to bylo nepříjemné. Manželka to má i celou cestu naplno, ale ženský to mají asi jinak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fandaklara Vloženo 18. Únor 2022 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2022 Až bude čas budu muset vyzkoušet jiný servis no. Já jsem tedy oproti octavia 3 velmi nespokojený s vyhrevem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 4. Březen 2022 Sdílet Vloženo 4. Březen 2022 V 18. 2. 2022 na 21:23, fandaklara napsal: Až bude čas budu muset vyzkoušet jiný servis no. Já jsem tedy oproti octavia 3 velmi nespokojený s vyhrevem. Mam stejne dojmy. O3 topi urcite rychleji a vic… Budu se ted snazit otestovat a pripadne reklamovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sulda1 Vloženo 4. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2022 Měl jsem v O3 alcantaru a mám ji i v O4 a topí krásně stejně jako "stará" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 4. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2022 Kolega v práci má O4 - výroba jedna z prvních na začátku produkce - celokožené sedačky - stěžuje si na výhřev - dlouho trvá a celkově hřeje málo. Já mám altantaru, výroba 9/2022 a topí rychle a hodně. Skoro mi přijde, jestli špatně netopí starší auta, a novější v pohodě, protože dle příspěvků výše materiál moc nemá vliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LadesN Vloženo 20. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2022 Přišla zima a možnost otestovat sedačky/volant… látkové style a netopí to teda oproti O3 vůbec (tam mi na trojku hořela prdel) tady ani po 40km nic co bych nevydržel dalších 40km… volant (kožený sportovní) asi po 5min byl prohřátý ale víc hřeje na hodní straně kde není perforovaná kůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelInsi Vloženo 23. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2022 športové sedačky - na jedničku nepoznám že sú zapnuté, trojka nie je nič čo by sa nedalo vydržať 200km, uvítal by som na 3 vyššiu teplotu. Ešte nemrzlo takže to bude možno bude naozaj slabé pri -10°C. Predchádzajúce auto inej značky hrialo podstatne viac. Navyše O4 zapína ohrev na 2-ku pri poklese vonkajšej teploty bez toho aby som to mohol zmeniť alebo zmeniť intenzitu zapnutia a vypnúť musím ručne. U predchádzajúceho sa dala táto funkcia nastaviť, navyše sedačky rovnako ako zadné okno vypínali po ca 15 minútach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 24. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2022 Tak moje zkušenost je, že to na 3 topí celkem hodně (v závislosti na vrstvách oblečení) a po pár minutách to musím přepnout na 1, s tím se pak dá pohodlně jet v podstatě celou cestu. @OpelInsi Nastavit to samozřejmě jde - teda mělo by jít. Když jsme měli auto nové, tak jsem se proklikával infotainmentem a když dáš "nastavení (vlevo dole)" v obrazovce "clima", tak uplně dole je automaticky zapínat volant/sedadla při poklesu teploty. Je tam na výběr vypnuto/nízká/střední/vysoká. Na začátku mi to šlo nastavit v pohodě, ale teď jsem chtěl nastavit volant z střední na vysoký a prostě ani tuk... vždycky tam zůstalo střední. Pak jsem zkusil vypnout a to tam zůstalo a pak už mi nejde nastavit nic, zůstává tam pořád vypnout a volant si dělá co chce... většinou se zapne na stupeň, ve kterém byl naposledy... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelInsi Vloženo 24. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2022 @JirikHL díky za pomoc, tak do toho nastevení jsem se opravdu nedíval a je to tam jak píšeš, ALE... Nastavil jsem sedačky ze stŘední na vysokou a volant z vypnuto na nízké. Vypnul motor, nastartoval a opět sedačky zapli na stŘední. Zresetoval jsem infotainment, skontroloval zda jsou nové nastavení uložena - jsou. Nastartoval, opět to samé. vypnul motor, vystoupil, zamknul, odešel od auta, vrátil se po minutě, nastartoval - samozřejmě to samé volant vypnutý, sedačka na střed. Kontrola nastavení - volant zap nízké, sedačka na vysoké. No. Tak asi tak. Jinak dneska jsem vymrznul asi 4 hodiny venku u zákazníká, sychravo 2°C. Sednu do auta, hodinu sedačka na max ale že bych se byl ohřál to ani náhodou. Zjistím v servisu, zda je možné s tím něco vůbec dělat nebo si to prostě topí jak která sedačka chce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 25. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2022 Hmmm tak je možný, že to dojebala ta poslední aktualizace, protože prvotní nastavení jsem dělal na 1804 a teď mám 1899... Mě se to chová podle původního nastavení ať dělám co chci... teda volant. Do sedaček radši nehrabu, abych si je taky nedomrvil :D.. Hmm.. by mě zajímalo, jestli ještě bude nějaká poslední aktualizace nebo ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelInsi Vloženo 25. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2022 Tak se omlouvám, chtělo to asi delší "vypnutí" - včera večer hned jak jsem to tady od tebe našel jsem to zkoušel a nechal auto zamčené 3x několik minut a žádná změna. Dnes ráno jsem nasednul a vše je podle nových nastavení. Vypadá to, jako kdyby některé nastavení musel infotainment "odkomunikovat" s uložením nastavení na uživatele někde na cloudu a až potom je to aktivní. To je jenom domněnka... Díky v každém případě za velmi dobrou pomoc. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenycek Vloženo 26. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2022 Včera jsem na to koukal a fakt si to dělá co chce. V infotainmentu mám nastavené, že volant nevyhřívat a sedačky vyhřívání na max. Sedačky se opravdu zapínají na max, ale volant se zapíná na střed. Ale co je divné, ze pokud chci změnit hodnotu u volantu, tak jiná hodnota než vypnuto vybrat nejde. U sedaček se to vybírat a nastavit (a uložit) dá v pohodě. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebasten Vloženo 26. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2022 před 19 hodinami, OpelInsi napsal: Tak se omlouvám, chtělo to asi delší "vypnutí" - včera večer hned jak jsem to tady od tebe našel jsem to zkoušel a nechal auto zamčené 3x několik minut a žádná změna. Dnes ráno jsem nasednul a vše je podle nových nastavení. Vypadá to, jako kdyby některé nastavení musel infotainment "odkomunikovat" s uložením nastavení na uživatele někde na cloudu a až potom je to aktivní. To je jenom domněnka... Díky v každém případě za velmi dobrou pomoc. No a topí to už lépe nebo pořád nic ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelInsi Vloženo 26. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2022 @jenycek tak u mne - po otevření očí díky JirikHL - se topení volantu dá vybírat stejně jako u sedaček a infotainment si to teď pamatuje. @Sebastentopí stejně - nic-moc, pouze zapíná na max, předtím jsem to musel přecvakat ručně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shooter.jk Vloženo 27. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2022 Zvýšit i snížit intenzitu topení sedaček umí i Laura na hlasový pokyn. Dokonce i na sedadle spolujezdce nebo na zadních sedadlech. Ručně se nemusí nastavovat ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.