Patrik1971 Vloženo 13. Červen 2023 Sdílet Vloženo 13. Červen 2023 Mam ju doma stiahnutu...skusim pozriet a pisnem.Pripadne mi posli do SS emaila a poslem ti ju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 6. Září 2023 Sdílet Vloženo 6. Září 2023 Mám jeden tento zesík spolu s kabeláží nevyužitý doma. Je nový nepoužívaný. Kdybyste jej někdo chtěli vyzkoušet, napište mi SZ, ať neplevelíme forum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabzdus Vloženo 8. Března Sdílet Vloženo 8. Března Hoši nemáte někdo zkušenosti s instalací DPS od Isudaru do 4kové ovce? Mám trochu obavy, aby to zde neházelo nějaký chyby a podobně, přece jenom ty novější auta jsou víc a víc inteligentnější. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 9. Dubna Sdílet Vloženo 9. Dubna Pokial pouziva aj O4 qadlock konektor ,tak teoreticky ano,ale ved napis do Isudaru na support,urcite poradia. @Gabzdus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.