Publikováno Březen 24, 20223 r Ahoj, chtěl bych u Ovce z roku 2018 1,6 tdi 85 KW zaměnit jednohmotu za dvouhmotu. A to kvůli vibracím, které má podlě mě na svědomí jednohmota. Chci se zeptat, zda to někdo dělal a pokud ano, co použil za díly. Případně nezkoušel někdo zaměnit 6 kvalt místo originálního 5. Díky za postřehy
Březen 29, 20223 r To nelze, šlo to jen u OII kde se v 1.6 dělali oboje verze. Snad jedině jestli má golf u 1.6 6q dvouhmotu, tak by jsi musle shánět díly na golfa.
Červen 22, 20223 r Zdravím všechny, řešil někdo výměnu jednoduchého setrvačníku u 1.6 TDI DGTE (5 rychlosti, manuál) za dvouhmotový? Mám auto 1,5 roku, ale stále si nemohu zvyknout na ten hrubší chod a taky vibrace. Jinak s nim nemám problém a úplně vyhovuje požadavkům rodiny😉. Našel jsem, že by to měl být typ 03L105266BT. Zřejmě se dával do Golfa. Díky moc za případný tip!
Červen 22, 20223 r Tu máš o tom vlákno... https://forum.skodahome.cz/topic/160570-záměna-jednohmoty-za-dvouhmotu/
Červen 22, 20223 r Ahoj, nějakou dobu taky řeším to samé, teď jsem dal dotaz a dostal jsem link na tvoje vlákno. Kdybych se k něčemu dopracoval, dam vědět. Hodně zdaru v hledání🤙
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.