Jury06 Vloženo 10. Duben 2022 Sdílet Vloženo 10. Duben 2022 Zdravím. Je možná výměna předního sedadla řidiče z Fabie 4 Style za sedadlo z Monte Carla ? Máte někdo zkušenost nebo porovnání co se týče pohodlí v těchto sedadlech ? Odkaz na nějaký seznam dílů by byl fajn. díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fangluin Vloženo 11. Duben 2022 Sdílet Vloženo 11. Duben 2022 Já si do F4 style připlatil sportovní interiér, kde ty sedačkou jsou. Takže by to tam mělo jít. Co se týče pohodlí. Dobře drží, pohodlné jsou. Akorát pro širší osoby moc nebudou. Při mých 180cm a 84kg jsou mi tak akorát na šířku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jury06 Vloženo 11. Duben 2022 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2022 Díky za info. To je právě můj problém s tou šířkou. Nikde jsem nenašel nějaké rozměry sedaček abych to porovnal. Stejně mi nezbyde než zajít někam do prodejny a posadit se do toho. Kupoval jsem skladovku kde nebyla možnost konfigurace na přání. Zkoušel jsem Ervin ale nenašel jsem nic, nebo neumím hledat. jinak dík J. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 11. Duben 2022 Sdílet Vloženo 11. Duben 2022 Kdyžtak přední sportovní sedadla by měla být stejný jako jsou ve Scale/Kamiqu MC pro porovnání jejich pohodlnosti. Výměna nejspíše možná bude (šlo to zatím u všech modelů, tak nevidím důvod, proč by to nešlo i zde). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.