NovoCZ Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 ja myslim, ze s tim automatem to bude zrat este vic, nez normalne, nerozmnouvam, pouze konstatuju! jinak rad bych ti rek, kolik to toci, ale uz ji bohuzel nemam, tak nemohu poslouzit, kolegove snad pomuzou... To je přece jasné. Ale u auta které bude jezdit tak 10 - 15 t km za rok to nemá smysl řešit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 ja myslim, ze s tim automatem to bude zrat este vic, nez normalne, nerozmnouvam, pouze konstatuju! jinak rad bych ti rek, kolik to toci, ale uz ji bohuzel nemam, tak nemohu poslouzit, kolegove snad pomuzou... To je přece jasné. Ale u auta které bude jezdit tak 10 - 15 t km za rok to nemá smysl řešit ... jj tak sry ze ziju.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bibo.k Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 nazdar lidi,nevíte kolik je na 2l zákonná pojistka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 (editace) nazdar lidi,nevíte kolik je na 2l zákonná pojistka? poridil sis novej, jo? ja sem u cesky plati neco kolem 10T rocne.... Editováno: 15. Únor 2007, autor: novi37 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Tak já mám 2,0 85kw a mám to u Čes.pojišťovny za 9420,- i s připojištěním na čelní sklo. Ale mám nějaký bonus tak mi to půjde jěště dolů. No je to ,,dvoulitr,,. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Tak já mám 2,0 85kw a mám to u Čes.pojišťovny za 9420,- i s připojištěním na čelní sklo. Ale mám nějaký bonus tak mi to půjde jěště dolů. No je to ,,dvoulitr,,. jj tak to sem mel to same....i s tim celnim sklem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Já také u Český, ale přes leasing a bez skla za 8k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bibo.k Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Díky za odpověď.Zatím jsem ještě nekoupil,ale mám vyhlídnutou Octávku combi2l,Tak zjišťuji podrobnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pet Vloženo 15. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Clapi co děláte u České??? Nic dražšího už ani není.Wustenrot-s bonusem-4990kč Generali s bonusem-5040kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 nazdarek u čpp cca 5500 s bonusem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Mám tam i havarijní pojištění u Čes.pojišťovny a platím celkem 22 000kč. Ale mám spoluúčast 1%. Takže kdyby se něco stalo tak zaplatím jen 1000kč. A to se vyplatí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Generali bez bonusu 6720,- Kč, ale je to te verze Venkov - města do 30 tisíc obyvatel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goti Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 (editace) Ahoj! Jsem tady novy. Jsem z Lublany a proto ne umim dobre psat česky (v Praze jsem bydlel asi 1 rok jak student). Chcel jsem jenom povidat, že ten 2.0 MPI motor je uplne stejny jak u golf III GTI, audi 80 2.0E, audi 100 2.0E od roku 1986/87, audi A6 2.0 do r. 1997, VW beetle 2.0 atd. Mam audi 80 2.0E 1994 s tim motorem a spotreba je 7,4 do max 8,8. Zaleži na jizde. Spotreba oleju: kolem 1 l/15.000 km (Valvoline durablend 10w-40). Mam najetich 200.000 a jsem s nim uplne spokojny. Sestra ma oktavku (1,6/74kw - AKL) kombi, r. 2000. Editováno: 14. Březen 2007, autor: Goti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NovoCZ Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Goti, neboj se, pises daleko lepe nez vetsina tech co pise do ceskych chatu. Ten motor opravdu bude stejny, jde jen o to jak je ve Tve Audi zprevodovany. Nevhodne odstupnovani prevodovky napriklad zabilo motor 1,8 20V (bez turba) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mickey Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Já u Generali, bonus myslím 24měsíců, venkov do 30tis. obyv., kolem 6.100,- povinný, havarijní (oct 2.0.kombi , elegance, rv. 2001) za 8.300. takže dohromady asi 14.5,- za rok. Předchozí auto jsem měl u ČP,původně jsem chtěl zůstat ale když jsem si to u nich nechal spočítat , řekli mě i s bonusama 21tis. Občas se vyplatí pár pojišťoven obejít a poptat se :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel.lpg Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Mám zákazníka co má 2.0i , můžu potvrdit, stěžuje si na to že mu bere víc oleje, auto má jako druhý majitel, ale spotřeba 8 - 8.5 litru/pozor, na LPG/, zařízení BRC SQ24... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Tak já mám zkušenost z olejem takovou,že po výměně oleje se mi kontrolka oleje rozsvítí oranžově po 10 000km. Mám 2.0Mpi takže nevím ani kolik oleje ubylo, když se mi rozsvítila kontrolka. Ale dolel jsem asi 3dcl a je vše ok. Stejně olej měním po 12 000km. Ale jinak super motor. Aspoň pro mne. A lpg taky šlape na 1*. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnakeBR Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 a aky tam mas olej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcello Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Mám zákazníka co má 2.0i , můžu potvrdit, stěžuje si na to že mu bere víc oleje, auto má jako druhý majitel, ale spotřeba 8 - 8.5 litru/pozor, na LPG/, zařízení BRC SQ24... Ahoj, ja mam SQ Standard a spotrobou LPG som sa pod 10l/100km nedostal. To by ma fakt zaujimalo ako je to mozne, ale je to asi jediny 2.0l co citam ze mu zerie okolo 8. Mozem vediet preco mu to zerie tak malo ? ak jazdi 95% mimo mesta tak potom je to viac menej ok. Zrejme rychlejsie ako 90 nejazdi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnakeBR Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 10L? to je vela. Ja jazdim okolo 9 L ale sviznou jazdou nad 160 KM/H Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Se svým 2.0 mám dlouhodobý průměr 7,5 litru benzínu, ale musím přiznat, že jezdím převážně dálky, kdybych jezdil víc kratší vzdálenosti asi by to bylo tak 8 litru. A olej mi taky žere, mám tam polosyntetiku 10W-40 od Mogulu a dolívám asi tak 0,5 litru na 1000 km. Takže to není taková hrůza. Jinak naprostá spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel.lpg Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Jestli tam máš Sekvent Standart tak to jeden z prvních programů v ŘJ, když jsem předělával svoji Octu/17.3.2004, byli jsme na školení s techniky BRC a ddělali jsme 4 programy, do prahy, M.Boleslavi, Strakonice A mě do Mor.Budějovic, Standart byl vynikající v tom, že se najížděl nejdřív benzin, pak plyn a pak se to dalo do kupy, ale to najíždění... italové uvázali auto na válce a programovali, u nás jsme to najížděli na silnici, den benzin, druhý den LPG.Ale výsledek perfektní, jenže se to nedá dělat s každým zákazníkem, proto udělali Sekvent FAST, ten se našlape na místě, a pak se jezdí. Řidič jezdí,auto /spíš ŘJ plynu se učí a učí/. Já jezdím tak 8.4-9.0 l, doporučuji přeprogramovat, slušný servis při revizích to udělá,problém je, že na pravidelné revize málokdo chodí, rasši vše řeší přes foum a a ladí auta podle " zaručených rad" .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Průměr posledních dnů .. 14.5 .. trošku uspěchaná doba .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Průměr posledních dnů .. 14.5 .. trošku uspěchaná doba .. Tak to je mazec Já jsem ted jel pohodovku asi 80km za 7.0l/100km Samo, že na lpg. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomlpg Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Tak jsem ji koupil r.v.01 Je v plynu,sekvenční vstřikování. Jestli se dá věřit počítači,tak to papká do 8l . Nevíte někdo jestli počítač dobře ukazuje i plyn? prosim tě ten plyn mě zajímá!!!! jseš spokojen? koli to má malitáno? máž nádrž misto rezervy? je víkon plynu slapší než na benzín a koli ti to papká na benzín a co jinak spolech nebo ne? napiš dík přemyšlím o oktávce na plyn a nevím jestli jen 1,6 nebo 2,0 a nebo dokonce 2,0 4*4napiš budu rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.