reprom Vloženo 30. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2010 Ahojte, dá sa dorobiť do FII rv 2009, motor 1,9TDI, výbava Elegance Tempomat? Ak ano koľko by to stálo, a stačí len vymeniť páčku? Dík Roman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2010 páčku, kabeláž, nakodovat.. není problém namontovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan.k Vloženo 30. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2010 Ahojte, dá sa dorobiť do FII rv 2009, motor 1,9TDI, výbava Elegance Tempomat? Ak ano koľko by to stálo, a stačí len vymeniť páčku? Dík Roman V eleganci snad tempomat je.Nebo se pletu?Já ho tam aspon mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reprom Vloženo 30. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2010 Toto je dovoz z Belgicka a tempomat nemá, 3-ramanný kožený má, ESP má, myslím,že to nie totožné Elegance ako v SR, CZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevo11 Vloženo 27. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2010 Tiež som uvažoval že si dám dorobiť tempomat na moju fábiu 1,4 63 KW. Lenže ked vidím akké sú s tým problémy a koľko to stojí asi to nechám tak. Autorizovaný servis pýta veľa strašne veľa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 27. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2010 nech si to namontovat od někoho jiného,než značkovýho servisu.Pohledej tady,za pohodlí a bezpečnost řidičáku to stojí.Když jedu po D1 a spočítám si kolikrát bych byl out,tak bez tempomatu už nikdy víc.Prohlídni i sekci bazar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 Tiež som uvažoval že si dám dorobiť tempomat na moju fábiu 1,4 63 KW. Lenže ked vidím akké sú s tým problémy a koľko to stojí asi to nechám tak. Autorizovaný servis pýta veľa strašne veľa. U mojeho auta problém nebyl, u tatínkova měli špatnou kabeláž z výroby. Vůbec bych se toho nebál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Julča Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 (editace) Je nějaký tip na někoho kdo je ochoten tempomat udělat i s prací za 3000,-? nebo je to nereálná myšlenka. Díky moc Editováno: 31. Březen 2011, autor: Julča Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnk Vloženo 7. Květen 2011 Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 (editace) tak poslusne hlasim, ze dodelani tempomatu do Rooma je totalni shit, ruce sedrene na krev a plno hodin prace s instalaci v VW GIV, OI a OII se to neda srovnat, tohle uz bych podruhe delat nechtel dekuji soudruhum z MB za nepripravenou kabelaz do RJ motoru a za neexistenci konektoroveho boxu v mezistene Editováno: 7. Květen 2011, autor: johnk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnk Vloženo 10. Květen 2011 Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 Je nějaký tip na někoho kdo je ochoten tempomat udělat i s prací za 3000,-? nebo je to nereálná myšlenka. Díky moc se obavam ze za tuto cenu si to budes muset udelat sam, kdyz packa s kabelazi stoji cca 2.500,-, tak za 500,- se s tim nebude s..t nikdo. a pohadkam o tom, jak to v aut. servisu skoda delaji za 1000,- neverim, je to opravdu casove dost narocne, cela akce mi trvala asi tak 4x dlouho nez na OII (MR05) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 10. Květen 2011 Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 ....to s tebou nemuzu souhlasit. Packu s kabelazi jsem koupil za 1850,- a v Skode servisu mi provedli montaz za 980,- Kc a za dve hodky jsem odjizdel. Je pravda, ze to bylo pred dvema lety. Dnes se mozna ceny malo pohly nahoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kedarek1 Vloženo 10. Květen 2011 Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 souhlasím s MISUBARO, páčku i kabeláží zde na fóru za 1600,- Kč, práce tak 4 hoďky a to jsem dělal poprvé (konzultace s příručkou), nějvětší problémy byly sundat stěrače a pak to šlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 10. Květen 2011 Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 Když nikdo neopruzuje tak za hoďku není co dělat, ale jak píše Kedarek, poprvý to vždy trvá déle A jak píše johnk za 500,- to asi nikdo dělat nebude leda nějakej garážovej zoufalec.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 10. Květen 2011 Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 (editace) Páčka s kabeláží na Rooma zde ná fóru 1500 + 100 pošt. + 800 montáž bez papíru v autorizovaném servise. Za celkem 2400 naprostá spokojenost ! Editováno: 10. Květen 2011, autor: dick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.F. Vloženo 13. Květen 2011 Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 Dneska jsem si byl vyzvednout auto s domontovaným tempomatem a mám následující dotaz: Zapisovali vám při dodatečný montáži tempomatu změnu do servisky jako že je změna specifikace vozu? 6Y0 = Bez varov. zaříz. překročení rychlosti 6Y1 = S varov. zaříz. překročení rychlosti 6Y2 = Se zařízením omezující rychlost 6Y3 = El. držení konstantních otáček atd.... Já dostal jen fakturu kde je rozepsaná práce a materiál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 17. Květen 2011 Sdílet Vloženo 17. Květen 2011 nikdo nic nezapisoval a myslím že to ani dělat nebudou prostě to je dodatečná motnáž a nějakým štítkem z výroby se nikdo nezabývá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomkrups Vloženo 1. Červen 2011 Sdílet Vloženo 1. Červen 2011 prosím na koho sa mam obratit s tempomatom. mam zaujem. díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 1. Červen 2011 Sdílet Vloženo 1. Červen 2011 třeba zde: http://forum.skodahome.cz/topic/96048-fifiiroioiisb-tempomat-s-montazi/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 Ahojte tak ze tempomat uspesne namontovany ked ze prvy krat som to robil tak mi to trvalo cca 3hod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 22. Červen 2011 Sdílet Vloženo 22. Červen 2011 (editace) stejný čas ti zhruba nafakturují v servise akorát že tam to těžce zaplatíš Editováno: 22. Červen 2011, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pipista78 Vloženo 17. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2011 Chcem si dať domontovať tempomat a vraj ide len na RJ 6Q1 a 6Q0. Na RJ 6Q2 nejde ja mám Fabiu classic r.v.09 1,2 44kw bez palubného počitača a nemôžem najsť aku tam mam RJ poradťe. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 17. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2011 Zjistí Ti to buď v servisu podle VIN v katalogu a neb kdokoli s diagnostikou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 6. Září 2011 Sdílet Vloženo 6. Září 2011 Nabizim montaz tempomatu do FII a roomster- jak predfacelift, tak facelift.. Piste na : honza072@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rexus007 Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 Omlouvam se, ale jsem z toho cely trosku zmateny Mam Roomster 1.2 HTP 51kw r.v. 2009. Podle ceho poznam, ze jde u meho roomstra aktivovat Tempomat, aniz bych musel menit RJ ci neco jineho? S vymenou packy samozrejme pocitam Dik za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roomik Vloženo 9. leden 2012 Sdílet Vloženo 9. leden 2012 namontoval jsem tempomat, propojil dle návodu, ale nejde mi nakódovat ŘJ a tempomat nefunguje, neb ŘJ ho nezná a hlásí chybu. Nevíte někdo v čem by mohl být problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.