Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahojte, dá sa dorobiť do FII rv 2009, motor 1,9TDI, výbava Elegance Tempomat? Ak ano koľko by to stálo, a stačí len vymeniť páčku? Dík Roman

V eleganci snad tempomat je.Nebo se pletu?Já ho tam aspon mám.

• o 4 týdny později...
Vloženo

Tiež som uvažoval že si dám dorobiť tempomat na moju fábiu 1,4 63 KW. Lenže ked vidím akké sú s tým problémy a koľko to stojí asi to nechám tak. Autorizovaný servis pýta veľa strašne veľa.

Vloženo

nech si to namontovat od někoho jiného,než značkovýho servisu.Pohledej tady,za pohodlí a bezpečnost řidičáku to stojí.Když jedu po D1 a spočítám si kolikrát bych byl out,tak bez tempomatu už nikdy víc.Prohlídni i sekci bazar.

Vloženo

Tiež som uvažoval že si dám dorobiť tempomat na moju fábiu 1,4 63 KW. Lenže ked vidím akké sú s tým problémy a koľko to stojí asi to nechám tak. Autorizovaný servis pýta veľa strašne veľa.

U mojeho auta problém nebyl, u tatínkova měli špatnou kabeláž z výroby. Vůbec bych se toho nebál.

• o 4 měsíce později...
Vloženo (editace)

Je nějaký tip na někoho kdo je ochoten tempomat udělat i s prací za 3000,-? nebo je to nereálná myšlenka.

Díky moc

Editováno: , autor: Julča
  • o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

tak poslusne hlasim, ze dodelani tempomatu do Rooma je totalni shit, ruce sedrene na krev a plno hodin prace

s instalaci v VW GIV, OI a OII se to neda srovnat, tohle uz bych podruhe delat nechtel

dekuji soudruhum z MB za nepripravenou kabelaz do RJ motoru a za neexistenci konektoroveho boxu v mezistene

Editováno: , autor: johnk
Vloženo

Je nějaký tip na někoho kdo je ochoten tempomat udělat i s prací za 3000,-? nebo je to nereálná myšlenka.

Díky moc

se obavam ze za tuto cenu si to budes muset udelat sam, kdyz packa s kabelazi stoji cca 2.500,-, tak za 500,- se s tim nebude s..t nikdo. :)

a pohadkam o tom, jak to v aut. servisu skoda delaji za 1000,- neverim, je to opravdu casove dost narocne, cela akce mi trvala asi tak 4x dlouho nez na OII (MR05)

Vloženo

....to s tebou nemuzu souhlasit. Packu s kabelazi jsem koupil za 1850,- a v Skode servisu mi provedli montaz za 980,- Kc a za dve hodky jsem odjizdel. Je pravda, ze to bylo pred dvema lety. Dnes se mozna ceny malo pohly nahoru.

Vloženo

souhlasím s MISUBARO, páčku i kabeláží zde na fóru za 1600,- Kč, práce tak 4 hoďky a to jsem dělal poprvé (konzultace s příručkou), nějvětší problémy byly sundat stěrače a pak to šlo.

Vloženo

Když nikdo neopruzuje tak za hoďku není co dělat, ale jak píše Kedarek, poprvý to vždy trvá déle :palec2:

A jak píše johnk za 500,- to asi nikdo dělat nebude lollollol leda nějakej garážovej zoufalec....

Vloženo (editace)

Páčka s kabeláží na Rooma zde ná fóru 1500 + 100 pošt. + 800 montáž bez papíru v autorizovaném servise. Za celkem 2400 naprostá spokojenost !

Editováno: , autor: dick
Vloženo

Dneska jsem si byl vyzvednout auto s domontovaným tempomatem a mám následující dotaz: Zapisovali vám při dodatečný montáži tempomatu změnu do servisky jako že je změna specifikace vozu?

6Y0 = Bez varov. zaříz. překročení rychlosti

6Y1 = S varov. zaříz. překročení rychlosti

6Y2 = Se zařízením omezující rychlost

6Y3 = El. držení konstantních otáček

atd....

Já dostal jen fakturu kde je rozepsaná práce a materiál...

• o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Chcem si dať domontovať tempomat a vraj ide len na RJ 6Q1 a 6Q0. Na RJ 6Q2 nejde ja mám Fabiu classic r.v.09 1,2 44kw bez palubného počitača a nemôžem najsť aku tam mam RJ poradťe. Ďakujem

• o 3 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

Omlouvam se, ale jsem z toho cely trosku zmateny

Mam Roomster 1.2 HTP 51kw r.v. 2009.

Podle ceho poznam, ze jde u meho roomstra aktivovat Tempomat, aniz bych musel menit RJ ci neco jineho?

S vymenou packy samozrejme pocitam :)

Dik za info.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

1. namontoval jsem tempomat, propojil dle návodu, ale nejde mi nakódovat ŘJ a tempomat nefunguje, neb ŘJ ho nezná a hlásí chybu. Nevíte někdo v čem by mohl být problém?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...