patrikderka Vloženo 18. Květen 2022 Vloženo 18. Květen 2022 Zdravím, mám na octavia 1.8t nové turbo. Dělá to takový pěkný zvuk při přeřazení, puštění pedálu... (suttututu) :D Myslíte, že když koupím lepší vzduchový filtr, tím pádem bude nové sáni tak i zvuk bude lepší? Citovat
hardhouse.trip Vloženo 18. Květen 2022 Vloženo 18. Květen 2022 Ahoj. Já nevím no... Já když se rozjedu, tak mi auto dělá brm-brm A když stojí studenej na volnoběh - je to diesel - tak to dělá kadle-kadle-kadle Ale teď vážně : Takový popis je úplně scestný.Co takhle kdyby jsi řídil a někdo druhý ať ten zvuk natočí? Může to být spojka, opotřebované hydroštely, hadice k turbu???...cokoliv... Jinak výměnou filtru opravdu nové sání neudělaš... Musel by sis vyměnit sací potrubí za lepší - např: https://www.reviloshop.cz/ta-technix-hlinikove-saci-svody-skoda-octavia-i-1u-motor-1-8t-s-klapkou-na-strane-ridice/ Citovat
Deny69 Vloženo 7. Duben 2024 Vloženo 7. Duben 2024 Čus, nejspíš máš vadný decelerační ventil, nebo rozsypanou hadičku k němu. Nicméně pokud dáš otevřený sportovní vzduchový filtr tak bude zvuk hlasitější, kdyby si sání od turba nahradil hliníkovou trubkou dosáhneš ještě lepšího zvuku 😉 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.