Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím. Mal nikekto taky problém ? Nepravidelny chod motora na volnobehu a pri otáckach do 3000 trhá. V servise Skoda chybu nevypísal. Teraz uz vypisuje hlásku chyba Startstop. Mal niekto pofobny problém ? 1.2 Tsi 81 kW r. 2017

• o 5 měsíců později...
  • o 6 měsíců později...
Vloženo

Prý by tuto neplechu mohla dělat slabá baterka, případně mrtvý článek v ní a z toho vyplývající kolísající napětí.

Nicméně je divné, že by minimálně jedna jednotka nevyhodila chybu kvůli nízkému napětí.

Vloženo

Práveže štartuje v pohode, nepríde mi zlá ale uvidíme aké hodnoty budem mať. Na svojom predošlom aute octavia 2.0 tdi r.v 2013 som mal pôvodnú bateriu a  tiež sa mi nezdalo že by  mohla byť zlá... každopadne určite sa nič zle nestane ked kúpim druhu do fabky.

Vloženo

Jo, ona u mě taky fungovalo pořád ok, ani žádnou chybu diagnostika nehlásila, ale měla v klidu jen 11,3V. Až jednoho letního dne jsem normálně nastartoval, ujel 5km a pak už si ani neškrtla, ani budíky nenaskočili.

Auto nastartováno kabely, 20 min jízdy a druhý den, když jsem ji chtěl vytáhnout, už nešlo auto ani odemknout centrálem.

Vloženo (editace)

@snicel96 len si zistil, ze alternator spravne dobija baterku. Ked je auto odstavene, neodomykas ani nic ine min. hodinu, tak zmeral kludove napatie akumulatora......

Editováno: , autor: houmr
Vloženo
před 12 hodinami, houmr napsal:

@snicel96 len si zistil, ze alternator spravne dobija baterku. Ked je auto odstavene, neodomykas ani nic ine min. hodinu, tak zmeral kludove napatie akumulatora......

Merali sme to ráno, auto stálo celú noc min.12hodin. Merali sme ked nebolo naštartované a potom aj  s motorom.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...