Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Tak sa to blíži … čoskoro to úplne zmenia 

• Autor

Tak mají být světla - mám od člověka, co už to viděl

Denní a směrovka

Matrix

Mlhovka

290536280_413178634200063_62909978622859

Tu mlhovku dole vítám - nahoře při rozsvěcování Corner není skoro vidět. Umístění vespod splní účel jako osvit v noci na lesní cestě.

Jsem zvědav, jestli se představí zároveň se Scalou,  nebo o něco později.😟

• 2 týdny později...

Žiadny taký veľký rozdiel veru nie  :) mne sa páči tá čo je teraz :)

Však se uvidí co z toho bude.😉

• 11 měsíců později...
  • Autor

FL 

Doplním @Jan R. :-)

skoda-scala-kamiq (1).webp

skoda-scala-kamiq (2).webp

Upraveno od Dodi 15

• 2 týdny později...

ale za mě celkem jo, nevypadá to špatně, ale ta cena asi nebude moc přátelská 🙂 jinak jen na první pohled vidím, že monte carlo opět přišlo o černé sloupky, které zavedly nedávno ? , ale zase virtuál kokpit v základu zase plus 🙂

Upraveno od ski1961

• Autor

Se základními světly

KMQ_FL_004_6249b42b-2048x1218.jpg

Scala se mi líbí, Kamiq vůbec, ale počkám si se soudy až na reálné setkání.

Ovládání klimy kolečky a tlačítky, chválím velice! Poučili se z nesmyslu "všechno na displeji", jak to má třeba OIV.

Bohužel výdechy klimy bez oddělené regulace směru a intenzity ofuku zůstávají.

• Autor

Bude v předprodeji FL za 599.900,- s 85kW a pěkná nálož výbavy. Matrix, virtuální pedál i cokpit, PDC, full Kessy, asistovaná jízda 1.5 …

• 2 měsíce později...
  • Autor

Kamiq začíná na 479 900 Kč ve výbavovém stupni Selection, na 539 900 Kč ve výbavovém stupni Top Selection a na 579 900 Kč ve sportovně laděné verzi Monte Carlo.

Monte Carlo přináší již do standardní výbavy řadu exkluzivních položek, kterým dominují zejména nově dostupné Matrix-LED přední světlomety poskytující řidiči maximální světelný výkon, aniž by oslňovaly ostatní účastníky silničního provozu. Nároční uživatelé zde dále najdou panoramatickou střechu, volbu jízdního režimu, parkovací kameru vzadu či efektní černě lakované doplňky karoserie.

Tak nakonec dnes zrušena objednávka na před FL a objednán FL, na MC 1,5 TSI DSG paradoxně o něco málo nižší cena, přitom dost věcí navíc... Bohužel už nejsou kola Vega 18" ale Ursa 18". Jen ta přední světa a zadní podrážky tak nějak stále nemohu zkousnout. Ale třeba to naživo nebuď tak špatné. Předběžně dodání 7. až 8. týden. 

Upraveno od Petr Svetr

• 2 měsíce později...

Ti z vás co čekáte na objednaného FL, máte už potvrzrzen nějaký termin? Já mám potvrzen termín výroby 6 KT. 

Upraveno od Petr Svetr

výroba FL kamiqu by měla začít v KT 03/04..takže zřejmě už příští týden by měla začít výroba...

V 1. 8. 2023 na 22:34, Jan R. napsal:

Se základními světly

KMQ_FL_004_6249b42b-2048x1218.jpg

Mě se nelíbí ty světla, jsou nějak malé nebo co, takže za mě velké - ... mlhovky ty jsou super, za mě velké + .

@mirahany1 Třeba za mě nová Scala pěkný, takový omlazený, ale Kamiqa si necháme zatím starého, také nás nenadchl. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.