Jan R. Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 https://m.youtube.com/watch?v=b21Q_wtoVdk&feature=share&fbclid=IwAR0XBmfn_rqlgcCbRd5DSiQkdSvzEDn5qAvTo0ZZzeL78no05dAP5NMPGFM&fs=e&s=cl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikoho Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Tak sa to blíži … čoskoro to úplne zmenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan R. Posted July 7, 2022 Author Share Posted July 7, 2022 Tak mají být světla - mám od člověka, co už to viděl Denní a směrovka Matrix Mlhovka Tu mlhovku dole vítám - nahoře při rozsvěcování Corner není skoro vidět. Umístění vespod splní účel jako osvit v noci na lesní cestě. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vojta.MM Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Jsem zvědav, jestli se představí zároveň se Scalou, nebo o něco později.😟 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan R. Posted July 19, 2022 Author Share Posted July 19, 2022 Podoba je prý velmi přesná https://www.auto.cz/skoda-kamiq-chysta-jemny-facelift-pravdepodobne-v-takovemto-duchu-144869?utm_campaign=abtest196_discussion_timeline_varA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz&fbclid=IwAR0I7c2oDVlFDrRd0QX5KMg9XrkrOM2TO9z35aKuXjnW2TqymnOVTDeu2Po Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikoho Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Žiadny taký veľký rozdiel veru nie :) mne sa páči tá čo je teraz :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vojta.MM Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Však se uvidí co z toho bude.😉 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan R. Posted July 18, 2023 Author Share Posted July 18, 2023 FL 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dodi 15 Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 (edited) Doplním @Jan R. :-) Edited July 18, 2023 by Dodi 15 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dixik2 Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 https://www.autorevue.cz/omlazena-skoda-kamiq-potesi-hlavne-ty-kteri-moc-nemaji-radi-zmeny-tech-par-odlisnosti-se-ale-povedlo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ski1961 Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 (edited) ale za mě celkem jo, nevypadá to špatně, ale ta cena asi nebude moc přátelská jinak jen na první pohled vidím, že monte carlo opět přišlo o černé sloupky, které zavedly nedávno ? , ale zase virtuál kokpit v základu zase plus Edited August 1, 2023 by ski1961 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan R. Posted August 1, 2023 Author Share Posted August 1, 2023 Se základními světly 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan R. Posted August 2, 2023 Author Share Posted August 2, 2023 Vždy to bylo CUV i na faktuře to je, po FL už plnohodnotné SUV 😀 https://www.skoda-storyboard.com/cs/skoda-svet-cs/nova-skoda-kamiq-ocima-designera/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawouk Posted August 2, 2023 Share Posted August 2, 2023 Dost hrůza... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIgráček Posted August 2, 2023 Share Posted August 2, 2023 Scala se mi líbí, Kamiq vůbec, ale počkám si se soudy až na reálné setkání. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubaq Posted August 2, 2023 Share Posted August 2, 2023 Ovládání klimy kolečky a tlačítky, chválím velice! Poučili se z nesmyslu "všechno na displeji", jak to má třeba OIV. Bohužel výdechy klimy bez oddělené regulace směru a intenzity ofuku zůstávají. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan R. Posted August 7, 2023 Author Share Posted August 7, 2023 Bude v předprodeji FL za 599.900,- s 85kW a pěkná nálož výbavy. Matrix, virtuální pedál i cokpit, PDC, full Kessy, asistovaná jízda 1.5 … Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ski1961 Posted August 7, 2023 Share Posted August 7, 2023 https://www.skoda-auto.cz/promotions/promotion-detail/skoda-scala-kamiq-first-edition?fbclid=IwAR3jICUHjVHZWrDrPf37ew9BykOEsWVyINSIzOvOWIWH0GFtc9hpOBtS8Y4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ski1961 Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 Ceník Kamiq First Edition : https://www.skoda-auto.cz/_doc/b2cffea9-977e-4b24-adfd-86620f50e90b?fbclid=IwAR3A7zr7luChEV3f1lNTffVajtITuHJvjcB6IjZsIZCrZbWQhsDGidNRpRE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan R. Posted October 17, 2023 Author Share Posted October 17, 2023 Kamiq začíná na 479 900 Kč ve výbavovém stupni Selection, na 539 900 Kč ve výbavovém stupni Top Selection a na 579 900 Kč ve sportovně laděné verzi Monte Carlo. Monte Carlo přináší již do standardní výbavy řadu exkluzivních položek, kterým dominují zejména nově dostupné Matrix-LED přední světlomety poskytující řidiči maximální světelný výkon, aniž by oslňovaly ostatní účastníky silničního provozu. Nároční uživatelé zde dále najdou panoramatickou střechu, volbu jízdního režimu, parkovací kameru vzadu či efektní černě lakované doplňky karoserie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr Svetr Posted October 17, 2023 Share Posted October 17, 2023 (edited) Tak nakonec dnes zrušena objednávka na před FL a objednán FL, na MC 1,5 TSI DSG paradoxně o něco málo nižší cena, přitom dost věcí navíc... Bohužel už nejsou kola Vega 18" ale Ursa 18". Jen ta přední světa a zadní podrážky tak nějak stále nemohu zkousnout. Ale třeba to naživo nebuď tak špatné. Předběžně dodání 7. až 8. týden. Edited October 17, 2023 by Petr Svetr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr Svetr Posted January 14 Share Posted January 14 (edited) Ti z vás co čekáte na objednaného FL, máte už potvrzrzen nějaký termin? Já mám potvrzen termín výroby 6 KT. Edited January 14 by Petr Svetr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ski1961 Posted January 14 Share Posted January 14 výroba FL kamiqu by měla začít v KT 03/04..takže zřejmě už příští týden by měla začít výroba... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirahany1 Posted January 16 Share Posted January 16 V 1. 8. 2023 na 22:34, Jan R. napsal: Se základními světly Mě se nelíbí ty světla, jsou nějak malé nebo co, takže za mě velké - ... mlhovky ty jsou super, za mě velké + . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dodi 15 Posted January 16 Share Posted January 16 @mirahany1 Třeba za mě nová Scala pěkný, takový omlazený, ale Kamiqa si necháme zatím starého, také nás nenadchl. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts