Duben 29, 20241 r Dnes jsme převzali MC FL a překvapení kolik se toho zase změnilo v rámci úspor, a naopak kolik se toho dle očekávání nezměnilo. Např. jsme se těšili na Lauru a ona bohužel neumí nic moc víc než když se tomu Laura neříkalo, no čekali jsme že bude umět ovládat climatronic, a ono nic. Upraveno Duben 29, 20241 r od Petr Svetr
Červen 1, 20241 r Je tu prosím někdo, kdo má Kamiq facelift s dsg převodovkou a má namontovaný construct? Ve výprodeji na e-sbhopu Škoda se momentálně nachází ve výprodeji ale na dotaz zda tento se dá namontovat na facelift, chtějí pro ověření zaslat win no ten nemám (jsem čekátel). V jiných tématech jsem nic nenašel...děkují za případné poznatky. Tak dle Škoda Auto pasuje...zakoupen, teď ještě se dočkat auta🤣🤣🤣 Upraveno Červenec 26, 20241 r od liška13
Červen 4, 20241 r Nejprodávanější SUV českého trhu po modernizaci trochu zlenivělo. Je ale hezčí než kdy dřív a nabízí vychytávku luxusních aut - Garáž.cz (garaz.cz)
Červenec 28, 20241 r Web Km77 otestoval Kamiq facelift a slalom i losí test byl hodnocen velice dobře. https://www.km77.com/revista/engendro-mecanico/skoda-kamiq-maniobra-de-esquiva-y-eslalon/
Červenec 30, 20241 r Čirou náhodou neví někdo o dalších problémech ve výrobě s ND....tentokrát skleněné střechy nejsou???
Srpen 5, 20241 r Už někomu servis nahrál nový sw a aktivoval deaktivivaný virtuální pedál? Nové Kamiqy už chodí s aktivním virtuálem, sw už tedy musí být k dispozici.
Srpen 26, 20241 r komunikoval jsem s nimi, přímo s ŠA, prodejce úplně nevěděl, tedy prý září říjen, že budou dávat vědět
Srpen 27, 20241 r Ani u mňa zatiaľ nič. Snáď to bude čoskoro. Myslel som si, že to v bežnom živote nebudem potrebovať ale už som sa pár krát ocitol v situácii kedy by som virtuálny pedál s radosťou využil
Říjen 11, 2024Říj 11 Dobrý den, jaká je základní verze infotaimentu v Kamiqu FL (First edition)? Je to Swing nebo Bolero? Díky,
Říjen 11, 2024Říj 11 FL Kamiq již nemá označení Swing nebo Bolero, ale v základu bez navigace má infotaiment název Media 8,25"... Upraveno Říjen 11, 2024Říj 11 od ski1961
Říjen 11, 2024Říj 11 Aha, díky. A tušíte, jaká je poslední verze SW? Za 14 dní budu přebírat auto a vzhledem k tomu, že máme v rodině O4, tak vím, že software je nejdůležitější součást auta 🙂
Říjen 11, 2024Říj 11 dnes jsem byl v servisu, aktualizováno kde co, vč. sw infotainmentu Upraveno Říjen 11, 2024Říj 11 od Petr Svetr
Listopad 7, 2024Lis 7 asi 4měs.ale liší se podle vybavy a barvy.ja obj.28.6.a stále čekám,prý do vánoc to stihnou,
Listopad 8, 2024Lis 8 Tak to je dost dlouho... Jakou máte specifikaci? Já mám Monte Carlo bez dalších příplatků, červená velvet. Objednáno na konci září.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.