Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Dnes jsme převzali MC FL a překvapení kolik se toho zase změnilo v rámci úspor, a naopak kolik se toho dle očekávání nezměnilo. Např. jsme se těšili na Lauru a ona bohužel neumí nic moc víc než když se tomu Laura neříkalo, no čekali jsme že bude umět ovládat climatronic, a ono nic. 

Upraveno od Petr Svetr

Nešly by ty změny trochu více popsat ? Hlavně úspory?

• 5 týdnů později...

Je tu prosím někdo, kdo má Kamiq facelift s dsg převodovkou a má namontovaný construct?  Ve výprodeji na e-sbhopu Škoda se momentálně nachází ve výprodeji ale na dotaz zda tento se dá namontovat na facelift, chtějí pro ověření zaslat win no ten nemám (jsem čekátel). V jiných tématech jsem nic nenašel...děkují za případné poznatky.

Tak dle Škoda Auto pasuje...zakoupen, teď ještě se dočkat auta🤣🤣🤣

Upraveno od liška13

• 1 měsíc později...

Čirou náhodou neví někdo o dalších problémech ve výrobě s ND....tentokrát  skleněné střechy nejsou???

Už někomu servis nahrál nový sw a aktivoval deaktivivaný virtuální pedál? Nové Kamiqy už chodí s aktivním virtuálem, sw už tedy musí být k dispozici. 

• 3 týdny později...

Tiež na to čakám, do Škody si náhodou nepísal?

komunikoval jsem s nimi, přímo s ŠA, prodejce úplně nevěděl, tedy prý září říjen, že budou dávat vědět

Ani u mňa zatiaľ nič. Snáď to bude čoskoro. Myslel som si, že to v bežnom živote nebudem potrebovať ale už som sa pár krát ocitol v situácii kedy by som virtuálny pedál s radosťou využil :)

• 1 měsíc později...

Dobrý den, jaká je základní verze infotaimentu v Kamiqu FL (First edition)? Je to Swing nebo Bolero? Díky,

FL Kamiq již nemá označení Swing nebo Bolero, ale v základu bez navigace má infotaiment název Media 8,25"...

Upraveno od ski1961

Aha, díky. A tušíte, jaká je poslední verze SW? Za 14 dní budu přebírat auto a vzhledem k tomu, že máme v rodině O4, tak vím, že software je nejdůležitější součást auta 🙂

Nevím, jaký je poslední, ale v autě z 5/2024 je verze SW 0480.

dnes jsem byl v servisu, aktualizováno kde co, vč. sw infotainmentu

20241011_211707.thumb.jpg.7f9c7aa08491f314c387c7fcc1491e1c.jpg

Upraveno od Petr Svetr

• 4 týdny později...

Nevíte, jaká je teď doba dodání Kamiqa?

asi 4měs.ale liší se podle vybavy a barvy.ja obj.28.6.a stále čekám,prý do vánoc to stihnou,

Tak to je dost dlouho... Jakou máte specifikaci? Já mám Monte Carlo bez dalších příplatků, červená velvet. Objednáno na konci září.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.