Rapid1.0 Vloženo 13. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2022 Modernizace Škody Octavia se blíží, takto může vypadat podle našeho grafika | auto.cz 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 13. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2022 Prodejce, co už FL viděl se tomu nepodobá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 13. Červenec 2022 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2022 Taky se mi ten přední nárazník moc nezdá. Naopak ta linka mezi zadními světly ala Superb by tam seděla a nedivil bych se, kdyby ji Octa po Supovi “sdělila”. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 13. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2022 Vzadu prý decentní změny, RS bude hezčí. Ty ypsilony alá BMW 3 taky ne. Kdyby to ten borec v Alpách nafotil zblízka, dle prolisů by to bylo hned jasné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 14. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2022 A řekli prodejci i kdy by měl být FL představen? Co vše řekl k RS? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebasten Vloženo 14. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2022 Už jsem to psal. Facelift Octavie mi v současné době připadne jako vtip. Vím, ze je dlouhodobě naplánován, nelze to v podstatě změnit, ale za situace, kdy Octavka IV je brána jako ,,nové” auto stále mi to připadá minimálně úsměvné a zarážející. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 14. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2022 před 8 hodinami, iphonik4 napsal: A řekli prodejci i kdy by měl být FL představen? Co vše řekl k RS? Díky Že RS hlavně předek hezčí, vzadu jen světla. Prodej přelom 23/24. Ale za 6 týdnů je mega slezina, bude se vědět více. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 15. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2022 Mám objednanou RS TSI. Jestli bude FL ve 4x4, tak to prodávám a se Škodovkou končím 😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 15. Červenec 2022 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2022 V dnešní době emisního buzeranství pochybuji, že budou rozšiřovat 4x4 benzín u RS. To už by bylo moc gramů CO2 :D Spíš naopak, očekávám u RS konec manuálu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 22. Srpen 2022 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2022 Čínská verze Octavie IV "Pro". Dost možná by si některé prvky mohl převzít evropský facelift. Z videa bych očekával, že FL bude mít prošívané dveřní výplně (stejná změna byla u Kodiaqu FL), a že facelift převezme dotykovou lištu pod obrazovkou z Golfu 8, který má na ni i ovládání teploty, ne jen hlasitosti, jako nyní. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 22. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2022 Je otázka jestli by ta dotyková plocha i s teplotou byla nějaké výrazné zlepšení... I když je to "fyzická plochja" stejně se musím podívat kde je a kam mám kliknout.. oproti stavu nyní by to asi bylo lepší, ale jestli bych kvuli tomu prodal auto a šel do FL to asi ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 22. Srpen 2022 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2022 Byla by to změna, neřekl bych že k lepšímu, ani k horšímu. Stále musí člověk trefit dotyk, a je jedno jestli na liště nebo na obrazovce. Mě nevadí ani jedno řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebasten Vloženo 22. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2022 (editace) Čínská verze má také infotaiment o velikosti 12 palců, jen pro doplnění. Bohatě by stačilo jeho odladění než nesmyslné zvětšování. Editováno: 22. Srpen 2022, autor: Sebasten 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 26. Září 2022 Sdílet Vloženo 26. Září 2022 https://www.octaviatuning.cz/blizi-se-facelift-modelu-octavia-4-jak-bude-vypadat-varianta-rs/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 26. Září 2022 Sdílet Vloženo 26. Září 2022 Myslim ze najvecsi FL by bol keby uz konecne odladili soft :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 27. Září 2022 Sdílet Vloženo 27. Září 2022 Hmm... ta skica je teda hrůza... Snaží se vypadat tak "ostře" až je to za mě spíš úsměvné :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 27. Září 2022 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2022 Taky si myslím, že to dopadne jako vždy - změny budou daleko decentnější. Skica na mě působí spíš jako nová generace, než facelift. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 27. Září 2022 Sdílet Vloženo 27. Září 2022 s realitou to nemá moc společný. Neřešte neoficiální návrhy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 27. Září 2022 Sdílet Vloženo 27. Září 2022 Matrixy mají dostat takový trojúhelník do světel navazující na masku a nárazník je jiný. Tohle je jen ilustrace, x dalších někdo utvoří. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 17. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2023 Přehnaly tablet po stylu Superbu4, Enyaqu ... https://www.carscoops.com/2023/08/2024-skoda-octavia-spied-with-revised-styling-and-updated-interior/?fbclid=IwAR1GE6HKkrvP8tZJot6Q7t5qY7Bd9x4tk2FC2018GyHhdT6t26LemNaUfWE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 20. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2023 (editace) Z jiného fora: Dostaneš větší displej, funkční matrixy, nový SW a HW, nové motory EVO2, nový přední a zadní nárazník, nový design světel, pár nových dekorů v interiéru.A příplatkové položky už budou výrzaně omezené a srdužené do velkých paketů viz ENYAQ nebo Karoq. Vlastně už všechny modely co jsou v konfigurátoru mají těch položek výrazně méně než před rokem, ale bude to ještě větší extrém ať klesne komplexita a tím i množství chyb, nutnost menších skladovacích prostor u linky, levnější výroba atd. Editováno: 20. Srpen 2023, autor: Dixik2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 22. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2023 (editace) Docela by mě zajímalo, jakou plánují dodací dobu pro FL, jelikož právě kvůli tomu “přehnalému” tabletu začínam mít o přechod z aktuální zájem. Ten aktuální displej Columba, to je brutální ostuda. Ještě s tím šíleným ráměckem. Ono to vypadá, že je to velký displej, no po zapnutí takový MIB 2.5 Columbus z OIII FL je proti tomu nádhera. I blbý zobrazení parkovací kamery tam šlo přes celý displej ale u aktuální zabírá jen malou část už tak malého displeje. Naopak v Enyaqu je to paráda. Příjde mi, že Škoda to snad dělá naschvál, když do preFL dá vždy strašný displej (platilo to i u OIII), aby následně FL mohl přinést wow efekt. Navíc taky aktuální HW (včetně nejnovější verze) je slabota, SW už je celkem vychytaný ale silnější HW by to sneslo a to FL přinese. Ale zpět k tématu. Svoji bych logicky rád prodal ještě před uvedením FL. Nicméně doufám, že to zas nebude znamenat čekání rok 😕 Editováno: 22. Srpen 2023, autor: iphonik4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 22. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2023 Uvidíme, jak bude vypadat konfigurátor O4FL - obávám se že nebude tak bohatý jako byl kdysi pro O4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 22. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2023 Osobně si to nemyslím. Podle mého názoru došlo k ořezání výbav pro O4, aby byly součástky pro FL. Díly mohou být pozměněné jen lehce. Nedávalo by obchodně smysl vydat FL ale ořezat výbavu. Ekonomická sebevražda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 22. Srpen 2023 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2023 @iphonik4 Nemyslím si, že kolega nad tebou mluví o ořezání výbavy a ani podle mě to škodovka neplánuje. Co se ale už tu psalo výše a je to logické, že dojde k omezení výbav ve smyslu Ambition Plus, Style Plus, paketů ve smyslu Klima paket, Klima paket Premium, Funkční paket, Funkční paket TOP apod. Prostě těch možností jak si nakonfigurovat vůz bylo v minulosti strašně moc, což je hodně náročné na logistiku. Po vzoru japonských automobilek nás tedy s největší pravděpodobností čeká to, že si vybereme pevně danou výbavu s minimální možností úprav. Což nutně neznamená ořezání výbavy. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.