Přejít na obsah

Octavia IV FL


Rapid1.0

Doporučené příspěvky

Néjen v RS to fungovalo.

Ve Style  a Style Plus taky a musím říct, že bez toho bych už si asi nezvykl. Běžně odemykám tím, že beru za zadní dvře a rovnou si za sedalo řidiče dávám aktovku a o tento komfort vás FL připraví? Nechápu

Editováno: , autor: Zzzzz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zvykl jsem si úplně stejně už ve Fordu. Jelikož tahle funkce byla u verze před FL, vůbec mě nenapadlo se na ni zaměřit. Taky jsem ji aktuálně nahradil automatickým odemykáním, když se přiblížím. Ale tohle je funkce, které jsem se smál u Dacie před několika lety. Protože když v garáži chodím kolem auta, tak se může posrat. Bliká jak Vánoční stromeček. Prostě děs, ale budu si muset zvyknout :) 

Editováno: , autor: Lukas O
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevěděli o tom, že to Škodovka zrušila ani autorizovaní prodejci a na dotaz, kde mají hledat chybu a jak ji odstranit, po obdržení prvních předváděcích vozů se jim dostalo odpovědi, že čidla jsou zrušená u všech vozů napříč flotilou a je jedno v jakém výbovém stupni. Týká se to všech modelů i Kodiaqu, kde to zmizlo taky.

Důvod?

No přece byla vozům přidána nová luxusní funkce odemykaní/zamykání při přiblížení/vzdálení se k a od vozu.

Čekám jen, kdy si všimnou, že mohou ušetřit ještě více a odeberou i čidla v klikách předních dveří. Vždyť přece ztrácí smysl, stejně jako u zadních tím, že přibyla nová luxusní funkce odemykaní/zamykání při přiblížení/vzdálení se k a od vozu.

Jen nevím, jestli je to s smíchu, nebo spíš k zatlačení slzy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Chcem sa opytat FL mensi 10 palcovy infotejment podporuje mp3 popripade videa cez usb? 

Ak nie, nejaky iny sposob ako pustit videa na nom?

 

Inak VC dost nevyuzity potencial ako ste pisali…cakal som podstatne viac moznosti nastavnia a zobrazenia.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím zda již někdo psal. Čeká se na aktualizaci SW kvůli problémům s aktivací/deaktivací odjíždění sedaček, odjištění roletky v kufru.  O více chybách, zatím nevím.

 

Je tu někdo, kdo opravuje auta a dokázal by mi říct, jestli je alespoň teoreticky možné doplnit senzory do zadních dveří? 😄 Ve FL je nejspíš odlišný software (zatím není možné nic programovat), ale elektrika bude předpokládám stejná.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě posun sedačky od nova nešel vypnout a někdy od posledního týdne v srpnu to najednou šlo vypnout (online aktualizace ??? nevím, auto nic nehlásilo a najednou to menu bylo aktivní). Dodnes mi nefunguje otevírání/zavírání oken dálkovým ovladačem - v infu to zapnu a chvíli +- 2-3 dny to funguje, pak je to zase off. Roletku v kufru? Mám liftback a ten má zadní roletku je manual, takže funguje :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dalších pár postřehů co na autě nefunguje jak by člověk předpokládal.

1. Vyhřívání zrcátek - dnes prší, zapnu otočným ovladačem vyhřívání zrcátek a hádejte co se stane - správně nic, celých 20km co jsem jel, prostě stále mokré sklo zrcátek, takže dozadu vidím ho..o - omezeně.

2. Zamykání vozu při odchodu - funkce on, stisknu tlačítko na kufru pro zavření, kufr se zavírá a já odcházím od auta. Zajdu do kanceláře, mrknu na telefon a hádejte co - auto je odemčené. Když nevergluju s kufrem, tak to občas zamkne, občas ne - super funkce, kdyby fungovala jak má.

3. Nastavení ovládání oken ovladačem - v infotaimentu zapnu všechy okna a někdy to tam třeba zůstane i týden zapnuté, pak chci otevřít okna ovladačem a nic - mrknu do nastavení a je to co? správně - vypnuté.

Sice drobnosti, ale někdy mě to auto fakt se.e - zlobí.

Editováno: , autor: xkali
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mne zatial na facelifte co sa tyka infotaimentu  vadi

1. palicky nadrze zacali padat po 380 km ale v Skode povedali, ze aktualizacia nieje

2. po nastartovani auta stlacim 2-3x klimatizaciu a nic....az po pol minute sa r ozbehne

3. v tomto menu viz foto kde som si pridal oblubene radio nezobrazuje nazov pesnicky...(az po kliknuti na Radio a menu radia vidno aj popis co sa prave hra)

4. pesnicky z USB ukazuje displej LEN 3 riadky - nazvy pesniciek...na tak velky displej som cakal 5-7 riadkov...

 

+ neni to infotrejment ale niekedz si opriem ruku o tu listu a omylom klikam na hlasitost...strasna ergonomicka kravina to posuvanie hlasitosti prstom

IMG_4469.JPG

skodaradio.jpg

Editováno: , autor: loki83
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám taky jednu věc nově, kterou jsem zjistil.

1. Po automatickém zapnutí vyhřívání volantu jsem vyhřívání vypnul (po zahřátí) ale vyhřívání zůstalo zapnuté i když kontrolka už nesvítila. Projel jsem zapnutí a vypnutí ještě jednou, pak to přestalo hřát.

2. Co se týká dílků plnosti nádrže, tak to mám taky, že dlouho trvá, než začnou mizet. Taky jsem si všimnul, že pokaždém natankování mám dojezd cca 840 km a teprve další jízdou to o něco narůstá a to tak, že po najetí cca 200 km to ukazuje dojezd stejných 840 km. Tohle mi ale zrovna nijak nevadí.

3. Občas se mi nedaří na první pokus otevřít víko zavazadlového prostoru (to se mi u Scaly nestávalo), asi to mačkám špatně. Na druhou stranu, už jsem se naučil správně "kopnout", takže většinou to zareaguje dobře.

4. Infotainment má asi problém s větším množstvím souborů na flešce, Když už je odehrané větší množství souborů, tak to nepřehraje celou složku a jde na další. Resp. po startu to hraje správnou skladbu od posledně, ale po jejím skončení to skočí do následující složky. Po odstranění již přehraných souborů (v hierarchii před) to funguje normálně. Bohužel jsem nezaregistroval začátek tohoto chování, tak nevím, od jakého souboru v pořadí k tomu dochází.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano clovek ma riesit dojazd nie palicky ale  aj tak zamrzi.

Ten ukazovatel nadrze blbne aj na Fabii 2 1.2 TSI...som siel na firemnej cez 200km, teda cca 12 litrov ubudlo a mechanicka palicka sa ani nepohla!

 

@KennyMc mas vacsi infotaiment ci 10 palcovy ? Mne to z USB ukazuje pod sebou len 3 riadky = subory pesniciek co je tragicky malo na tak velky displej

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 24. 9. 2024 na 8:23, xkali napsal:

1. Vyhřívání zrcátek - dnes prší, zapnu otočným ovladačem vyhřívání zrcátek a hádejte co se stane - správně nic, celých 20km co jsem jel, prostě stále mokré sklo zrcátek, takže dozadu vidím ho..o - omezeně.

Tak to je asi na reklamaci ne? Po dojezdu, bylo sklo teplé?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...