Dixik2 Posted April 8 Share Posted April 8 Škoda Auto Tisková zpráva (skoda-storyboard.com) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cz_honza84 Posted April 8 Share Posted April 8 Nevíte, do kdy se bude vyrábět původní verze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red.Max Posted April 19 Share Posted April 19 Nemáte někdo informace jestli je už někde k vidění naživo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KennyMc Posted April 19 Share Posted April 19 Taky na to čekám, i když už mám objednáno. Prodejce slíbil, že se mi ozve hned, jak bude mít předváděčku. Snad měla jít do výroby minulý týden. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red.Max Posted April 19 Share Posted April 19 Jednu jsem viděl projíždět před týdnem v Praze, ale moc jsem to nestíhal 😁. Dokonce to byla i moje konfigurace 😅. Objednával jsem cca W13 a dodání by mělo být W27. Je to první auto, které jsem koupil, aniž bych ho viděl naživo. Osobně se mi IV nelíbila až do FL na fotkách, a když jsem zjistil, že tam bude nový EVO2 a výměna hardwaru i softwaru a tím odstraněny pro mě největší průsery, tak se slevou, kterou jsem dostal, jsem to risknul😅. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peepa Posted May 7 Share Posted May 7 (edited) @Red.Max Jakou máš konfiguraci? Já ve W14 objednával Top Selection s celkem hodně příplatkama, a mám očekávaný dodání W21 - W23. Jinak jsem ji teď potkal, když jsem jel o víkendu do Liberce, takže už začínají jezdit. Mimochodem... Neví někdo jak je to s tím sledováním stavu výroby? https://www.skoda-auto.cz/technologie/myskoda-track-explore Aplikace po mně chce buď naskenovat QR kód v autě nebo zadat VIN kód. Ale ani jedno pochopitelně nemám. Ptal jsem se na to dealera, ale ten ani nevěděl o čem mluvím. Všude škodovka promuje tuhle jejich novou funkcionalitu aplikace, ale už nikde nevysvětlují jak se používá. Edited May 7 by Peepa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KennyMc Posted May 7 Share Posted May 7 Já mám objednáno First Edition Ultimate z W15 ale přesnější termín dodání nemám. Dostal jsem dvě nezávislé informace: září anebo červenec. To sledování stavu objednávky by mě taky zajímalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peepa Posted May 8 Share Posted May 8 Tak teď se mi podařilo najít, že to sledování u nás nefunguje https://www.skoda-auto.cz/novinky/novinky-detail/2024-04-04-nova-aplikace-myskoda-spojuje-nekolik-novych-funkci-v-jedne-aplikacipro-lepsi-zakaznicky-zazitek "Uživatelé, kteří očekávají dodání svého vozu Škoda ve Velké Británii, Irsku, Francii nebo Španělsku, ocení novou funkci Track & Explore, která nabízí informace o stavu výroby vozu v reálném čase." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red.Max Posted May 8 Share Posted May 8 @Peepa objednával jsem First Edition v Combi . V pátek bych už snad měl znát přesnější datum dodání. Doufám ,že to bude brzo , protože musím aktuálně používat Karoqa mé drahé polovičky ( já ty SUV prostě nemusím ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kusiks Posted May 8 Share Posted May 8 (edited) Objednal jsem Top Selection s Matrix světlomety, Lounge interiér a zvláštní lak W14 a výroba je prý plánovaná na W21. Dodání neznám. Nevím jak dlouho trvá, než auto po vyrobení je připraveno u dealera... Edited May 9 by kusiks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleš123 Posted May 9 Share Posted May 9 Zdravím, objednána First Edition v kombi W12 a výroba naplánována na W33. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RomanX Posted May 10 Share Posted May 10 Objednával jsem začátkem března octavii combi first edition a dnes jsem se dozvěděl, že je vyrobená. Čeká se na dodání ze škodovky. Docela rychlovka. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kusiks Posted May 11 Share Posted May 11 https://echo24.cz/a/HV5ix/ekonomika-zpravy-skoda-auto-chybi-dily-musi-rusit-nocni-smeny 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeteranChild Posted May 14 Share Posted May 14 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ondra16V Posted May 15 Share Posted May 15 https://www.garaz.cz/clanek/novinky-zname-jizdni-rad-omlazene-octavie-vykonnejsi-rs-dorazi-brzy-na-ctyrkolku-si-pockame-motoru-ktery-bychom-u-4x4-cekali-se-vsak-nedockame-21012533#dop_ab_variant=1239201&dop_source_zone_name=autoweb.sznhp.box&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukášCBR Posted May 17 Share Posted May 17 Michal Karpat 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trek11 Posted May 17 Share Posted May 17 neviete preco zmizla zo SK konfiguratora moznost first edition? uz je tam len selection/top selection/sportline Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peepa Posted May 17 Share Posted May 17 @trek11 First Edition jsou pouze startovní edice, a budou se postupně nahrazovat za Essence, Selection, Top Selection, Exclusive Selection, Sportline a RS. V ČR například zmizla First Edition den před tím, než jsem ji šel objednat 😄 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trek11 Posted May 17 Share Posted May 17 (edited) jj ja som tiez chcel objednavat ale akurat pozeram ze zmizla . myslel som ze first edition sa trosku zdrzi v konfiguratore. kazdopadne jednemu predajcovi v okoli ma prist skladovka presne v takej konfiguracii ako sme chceli tak to mozno este dam a budem to mat hned Edited May 17 by trek11 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peepa Posted May 18 Share Posted May 18 (edited) @LukášCBR Konečně první video, kde jde pořádně vidět Lodge interiér. Upřímně jsem ho teda čekal o něco hezčí (tmavší?). Hlavně ta obkladová lišta nemusela být zrnitá. Z tý škodovácký virutální 3D prohlídky vůbec nešlo poznat jakej bude mít interiér v reálu odstín, takže jsem to prostě risknul. Nicméně ve výsledku teda asi můžu být rád, že v reálu podle mě vypadá líp než ve 3D prohlídce, kde byl hrozně světlej 😄 Původně jsem chtěl vzít Lounge, ale na poslední chvíli jsem se rozhodl, že ty peníze radši investuju do nějakýho víc funkčního příplatku. Tak uvidím jak bude Lodge vypadat na vlastní oči... Edited May 18 by Peepa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OpelIns1 Posted May 18 Share Posted May 18 Tak ti držím palce, kto vie či FL odstráni hlavné problémy. Ono O4=čím viac "funkčných" príplatkov tým viac 1000MB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peepa Posted May 18 Share Posted May 18 @OpelIns1 Samozřejmě uvidíme jak bude vypadat dlouhodobější praxe, ale zatím mám z prvních videí pocit, že se tu O4 snažili celkem napravit. Hlavně teda co se týče infotainmentu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OpelIns1 Posted May 19 Share Posted May 19 Bohužiaľ z vídeí moc nepoznáš. Len poznámka - O4 sa vyrába od 2020 a pokiaľ hľadám videá k funkčnosti infotainmentu začínajú v rokoch 2022 - možno sa mýlim. V každom prípade držím palce. komentármi by som sa len opakoval z iných vlákien. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kusiks Posted May 26 Share Posted May 26 Tak problémy s výrobou přetrvávají... Výrobní termín mi byl posunut prozatím na neurčito. Prý momentálně chybí kola. Viz. nový odborový oběžník. 😮💨 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peepa Posted May 26 Share Posted May 26 @kusiks Tak to si zítra taky zavolám dealerovi jak na tom je moje objednávka. Objednával jsem taky W14 s dodáním W21-23. Už jsem netrpělivě očekával dodání, takže mi tohle celkem zamíchalo karty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts