Ort Vloženo 21. Října Sdílet Vloženo 21. Října V 18. 10. 2024 na 13:29, xmenadis napsal: Ale fyzické odpojení by pořád mělo jít, ne? Já to mám teda vypnuté taky pomocí OBD11 Jde to, mám to tak. Nehlásí to chybu na rádiu a v servise to taky zpět nezapojili. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamr Vloženo 1. Listopadu Sdílet Vloženo 1. Listopadu Chtěl jsem objednat O4 FL, ale v konfigurátoru není v žádné kombinaci dostupná zadní kamera a v souhrnu na konci není uvedena. To snad je chyba, přece není možné aby taková základní věc nebyla dostupná. U Karoqu i Superbu kamera je. Nevíte někdo v čem je problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 1. Listopadu Sdílet Vloženo 1. Listopadu Výbava 130let: Akční paket City Plus má ve výčtu kameru Výbava Selection: Akční paket City Plus má ve výčtu kameru Výbava Top Selection: v základu, stejně jako ostatní vyšší výbavové stupně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamr Vloženo 1. Listopadu Sdílet Vloženo 1. Listopadu Dával jsem Sportline a ve výčtu výbavy kamera není uvedena. Tak budu doufat že tam je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 1. Listopadu Sdílet Vloženo 1. Listopadu Psal jsi ale: "v konfigurátoru není v žádné kombinaci dostupná zadní kamera" U Sportline je na 100% v základu a konfigurátor ti dále dovolí za 8,3 táců Panoramatický kamerový systém 360° Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamr Vloženo 1. Listopadu Sdílet Vloženo 1. Listopadu Ano zkoušel jsem Top Selection, Exclusive Selection, Sportline a RS. Na konci když to vyplyvne souhrn výbavy tak tam kamera není. Zároveň tam pak jsou odkazy na skladové vozy se stejným výbavovým stupňem, zkoušel jsem projít tři kusy, nikde není uvedena zadní kamera. Narozdíl od Karoqa a Superbu kde ve stejném souhrnu kamera uvedena je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 1. Listopadu Sdílet Vloženo 1. Listopadu (editace) Ten souhrn nakonci je divoký, rozhodně neukazuje všechny prvky výbavy. Je nutné čerpat i z ceníku. Stejně tak u skladovek to ukazuje něco, rozhodně ne všechno. Nicméně konfigurátor má i jisté muchy. U 130 let Premium se dřív nabízel i příplatek rezervní kolo, které je součástí výbavy. To opravili, ale stále nabízí třeba volbu jízdního režimu za 0 Kč, které je součástí 130 let Premium. Editováno: 1. Listopadu, autor: technikus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamr Vloženo 1. Listopadu Sdílet Vloženo 1. Listopadu O existenci ceníku jsem nevěděl, tam už je to přehlednější. Díky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 9. Listopadu Sdílet Vloženo 9. Listopadu V 1. 11. 2024 na 14:08, technikus napsal: Ten souhrn nakonci je divoký, rozhodně neukazuje všechny prvky výbavy. Je nutné čerpat i z ceníku. Stejně tak u skladovek to ukazuje něco, rozhodně ne všechno. Nicméně konfigurátor má i jisté muchy. U 130 let Premium se dřív nabízel i příplatek rezervní kolo, které je součástí výbavy. To opravili, ale stále nabízí třeba volbu jízdního režimu za 0 Kč, které je součástí 130 let Premium. S tim kolem me to zajima. Ano v ceniku je uvedeno dojezdove kolo jako standard pro 130premium. Nicmene, kdyz jsme byli v AS, tak nam ukazoval nejaky interni obeznik, kde se prave cosi psalo o kolech, ze nebudou. Takze ted nevime, zda se jedna jen o opravu konfiguratoru, nebo stahli neplnohodnotne za priplatek, nebo i zrusili dojezdove z vybavy. Volba jizdniho rezimu za byla jak v konfiguratoru (stav 1.11), tak i v tom internim systemu. tam naopak zahadne svitil Matrix Plus paket za 32 KKc, ktery ale taky ma byt ve 130 Premium. Takze jsme docela zvedavi co za 4-5 mesicu snad dorazi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 9. Listopadu Sdílet Vloženo 9. Listopadu (editace) Prodejce by snad měl na veškeré rozdíly ceník vs konfigurátor odpovědět, eventuálně to zjistit ne? Nebo se dnes kupují zajíci v pytli? Editováno: 9. Listopadu, autor: technikus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bunicek Vloženo 9. Listopadu Sdílet Vloženo 9. Listopadu V premium je jak volba jízdního režimu, tak dojezdovka. Když jsem objednával, tak oboje bylo v konfigurátoru za příplatek, nicméně prodejce to po mém dotazu zjišťoval a oboje je v ceně viz. aktuální ceník. Každopádně v úterý bylo vyrobeno, tak příští týden uvidíme jaká bude skutečnost. Pošlu info 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 10. Listopadu Sdílet Vloženo 10. Listopadu (editace) No prave mu prisel papir ze skodovky, kde se psalo o upravach vybav a odstraneni kola. Cetl jsem to jak on, manzelka tak i ja a popravde jsme to nepochopili. Zda se jedna o opravu konfiguratoru nebo opravdu narozdil od toho co je v ceniku odebrali z vybavy dojezdovku, ale cenik nezmenili. Myslim, ze se ten obeznik jmenu Produktova zmena ci tak nejak. Volba jizdniho rezimu v tom jejich konfiguratoru objednavek byla stale za 0Kc, ale zahadne tam nabizel na zakliknuti Matrix Plus za 32KKc, coz ale ma mit taky zvoleny akcni model v zakladu. No uvidime. V historii objednavky jsem ted v patek videl nejprve 2025W13-2025W15, ale pak novejsi zaznamy to uz nemely. Bude to Combi 130 premium 1.5 110kW mHEV. Jinak jo v konfiguratoru v rijnu bylo kolo za priplatek, ale myslim, ze tam bylo dojezdove i neplnohodnotne a ja si mam pocit klikal neplnohodnotne. 1.11 uz to zmizelo. To PDF bylo k 29.10. V garazi jsem to mel ulozene a po opetovnem prihlaseni svitilo, ze konfigurace uz vyprsela. Editováno: 10. Listopadu, autor: lumirnavrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 10. Listopadu Sdílet Vloženo 10. Listopadu Ano, dělají s tím psí kusy. Tohle jsem hlásil na konci září bez přidání příplatku po přidání příplatku Dnes to snad ukazuje dobře, avšak s novým MR přišla minimálně změna ve formě nové krytky airbagu na volantu - s nápisem. Cenové nabídky některých prodejců jsem obdržel na 130 let Premium jako "OCTAVIA SELEC TS" a k tomu balíček za 60 tisíc. Avšak souhrn kompletní výbavy není ani v konfigurátoru, ani v cenové nabídce. To třeba Volkswagen konfigurátor vypíše zcela přehledně veškeré prvky výbavy, stejně tak to obsahuje cenová nabídka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stnd Vloženo 10. Listopadu Sdílet Vloženo 10. Listopadu Já objednával 30.9. a platil jsem 2200 za volbu jízdního režimu. Potom jsem se všiml, že už je to v základu, tak asi byla chyba v konfigurátoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 10. Listopadu Sdílet Vloženo 10. Listopadu (editace) Divný, že to pustí prodejce za poplatek objednat. Očividně to dále nikdo nekontroluje ani u výroby. Pokud je teda správně ceník a má být součástí rezerva i volby režimu součástí 130 let Premium. To by mě zajímalo, co prodejce s tím přeplatkem udělá. Odečte od rozdílu zálohy a doplatku? Editováno: 10. Listopadu, autor: technikus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bunicek Vloženo 10. Listopadu Sdílet Vloženo 10. Listopadu Asi se necháme překvapit, co všechno bude a nebude auto obsahovat 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 10. Listopadu Sdílet Vloženo 10. Listopadu Auta - konkrétně O4 FL v edici 130 let by se na salonech měla objevovat každou chvíli. Už jich je několik i na sauto. Avšak ve většině kusů se čeká na dodání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skerling Vloženo 10. Listopadu Sdílet Vloženo 10. Listopadu V 1. 11. 2024 na 11:40, Hamr napsal: Chtěl jsem objednat O4 FL, ale v konfigurátoru není v žádné kombinaci dostupná zadní kamera a v souhrnu na konci není uvedena. To snad je chyba, přece není možné aby taková základní věc nebyla dostupná. U Karoqu i Superbu kamera je. Nevíte někdo v čem je problém? Já ji tam teda vidím od výbavy Top Selection. Já zase nemůžu nikde najít el. ovládání kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 11. Listopadu Sdílet Vloženo 11. Listopadu (editace) Ceník ale snese všechno. Ano, je v něm uvedeno, že "Parkovací kamera vzadu" je od Top Selection. Ale taková 130 let je z výbavy Selection a tak ji může mít za příplatek a 130 let Premium ji má součástí výbavy 130 let Premium. Ale zdá se, že v konfigurátoru se to už nikde nedozvíme. 1/8 Stupeň výbavy - i když kliknu na 130 let Premium a dám íčko více informací, zobrazí se zlomek prvků výbavy, kamera mezi ním není. A ty fotky co to ukazuje, to určitě není Lounge. 8/8 Souhrn - Zvolená výbava - Standardní výbava - opět to ukazuje nějaký nahodilý prvky výbavy, o kameře nic Když si stáhnu kartu vozidla z konfigurátoru do PDF - kameru to ukazuje. Ten konfigurátor by potřeboval trochu péče a myslím si, že by měl ukazovat na všech místech položky 1:1 proti ceníku, aby zákazník nemusel studovat co daná výbava má či nemá v několika různých podkladech a na několika místech. Editováno: 11. Listopadu, autor: technikus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 11. Listopadu Sdílet Vloženo 11. Listopadu Tak ono je i vtipne, ze pokud si v konfiguratoru naklikam veci jako lapace necistot apod (tj. neco co neni asi na vyrobni lince), tak po po zadani kodu konfigurace do toho jejich systemu to nenacte a zhavaruje:(. takze pak to stejne musi prodejce naklikat rucne cele znovu:(. => Jsou v podstate 3 seznamy: cenik, user konfigurator a objednavkovy system a kazdy se tvari co se tyce vybavy lehce jinak:(. Jinak ja jsem si prave klikal to neplnohodnotne a tam jsem to bral jako OK, ze je za priplatek od dojezdoveho. JJ cenik snese vsechno, ale pry je podstatnejsi nez web konfigurator. Ale zase je v nem veta, ze: Škoda Auto si vyhrazuje právo uskutečňovat v průběhu výroby změny proti provedením zde uvedeným. Nicmene realita je asi ta co je naklikane v systemu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamr Vloženo 12. Listopadu Sdílet Vloženo 12. Listopadu Akustická přední skla jsou v ceníku uvedena jako mimořádná výbava pro 130 let, Top Selection a Sportline, ale v konfigurátoru je nikde nemůžu zvolit. To mne celkem mrzí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 12. Listopadu Sdílet Vloženo 12. Listopadu (editace) Díváš se správně, bude chyba asi v konfigurátoru, pokud je ceník z 12.11.2024 dobře. Ceník nabízí příplatek např. Canton, Akustická přední skla, ale konfigurátor nic takového nenabízí. Uvidíme co půlnoční replikaci změn z ceníku. Proč si nelze v různých výbavách připlatit třeba Panoramatický kamerový systém? Editováno: 12. Listopadu, autor: technikus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 12. Listopadu Sdílet Vloženo 12. Listopadu je fakt, ze po dnesnim jezdeni s predvadeckou bych panoramaticky kamerovy system bral vsemi 10. Menit na exclusive kvuli tomu nebudu. Budu parkovat do garaze na tesno a ta predni kamera by bodla. Pred cumakem budu mit tak na dlan kolmo mezi stenou a maskou a vzadu tesne na hrane optickeho cidla dveri. Holt O IV je oproti F3 combi delsi. mam tam fyzicky 5m, ale cidlo je kousek bliz dovnitr. Head up nevypada spatne, ale obejdu se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo Středa v 07:24 Sdílet Vloženo Středa v 07:24 Takže asi tak 🙃 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xkali Vloženo Středa v 07:44 Sdílet Vloženo Středa v 07:44 (editace) Mě ten konfigurátor škodovky docela "kaká", Objednával jsem hned na začátku Ultimate edici tj. max. vybavenou. V prospektech se plácali po zádech, jak to samo řídí, samo jede a samo parkuje - no tak to poslední fakt ne, tento systém k ultimate edici se nenabízel. To samé nezávislé topení, smolík - je léto tak na co topení ne? Pak vyleze normální nabídka a tam všechny tyto funkce jdou a popravdě jsem nezkoumal co to nemá proti ultimate. Pak drobné změny tu sebereme gumu v kufru, tuhle dáme o kamery míň, apod. Člověk aby byl detektiv a dohledal každou položku. Editováno: Středa v 07:45, autor: xkali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.