Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

jestli myslíš demontáž pouze koule a nebyla sundána delší dobu tak to si dáš. Já se s tím trápil 2 dny ponořeny v naftě různé, WD spreje, kladivo, nahřívání, ale nakonec jsem to rozhýbal a ted OK

Vloženo
jestli myslíš demontáž pouze koule a nebyla sundána delší dobu tak to si dáš. Já se s tím trápil 2 dny ponořeny v naftě různé, WD spreje, kladivo, nahřívání, ale nakonec jsem to rozhýbal a ted OK

Tak to jsi me nepotesil.Mam na mysli presne tenhle pripad.Hele mam to do PV kousek - nemrknul by ses nato pri trose casu ? :help: zkousel sem to ruzne vselijak povolovat, viklad stym a ja nevim co este ale drzi jak rakovina :unsure:

• o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

Chci si pořídit tažné zařízení, ale nevím, které koupit. Můžete mi někdo doporučit něco né moc drahého, ale kvalitního. Jde mi o to, aby šla ta koule nějak inteligentně oddělávat a nemusel jsem vozit kladivo.

A radši 7 nebo 13 pinovou zásuvku?

Editováno: , autor: MaD
Vloženo

zalezi odkud jsi - trea v Praze Sestajovicich je celkem slusna firma tusim ze se jmenuje KROLL tazne zarizeni nebo tak nejak. muzes si vybrat z nekolika druhu .. bud bajonetovy sytem, nebo na srouby. Ten druhej nemusis dle vyhlasky sundavat. A dalsi vec je ze si muzes pripatit za sklopnou zasuvku - to znamena ze kdy sundas kouli tak se zasuvka sklopi pod naraznik a z venku neni videt ze mas tazny.. krome toho to nikde neurves :-)

jestli chces mam mozna nekde telefon - muzes tam zavolat a pozeptat se - montaz asi taky tak 2 hodky a cena tusim ze neco malo pres 3 litry s dani ale uz si nepamatuju

Vloženo
Chci si pořídit tažné zařízení, ale nevím, které koupit. Můžete mi někdo doporučit něco né moc drahého, ale kvalitního. Jde mi o to, aby šla ta koule nějak inteligentně oddělávat a nemusel jsem vozit kladivo.

A radši 7 nebo 13 pinovou zásuvku?

Na co sundavat? S koulí se lépe parkuje a taky když to do tebe na semaforu někdo narve tak to odsere jen on :D

Vloženo

Na Golfu mám tažný na šrouby, tak ho nemusím sundavat a zvykl jsem si na něj při parkování v garáži.

Nejlevnější tažný vyrábí v Mostě, na všechny modely aut. Levnější na netu jsem nenašel a je to kvalitní práce.

Vloženo (editace)
zalezi odkud jsi - trea v Praze Sestajovicich je celkem slusna firma tusim ze se jmenuje KROLL tazne zarizeni nebo tak nejak. muzes si vybrat z nekolika druhu ..

jestli chces mam mozna nekde telefon - muzes tam zavolat a pozeptat se - montaz asi taky tak 2 hodky a cena tusim ze neco malo pres 3 litry  s dani ale uz si nepamatuju

Z Prahy jsem, jestli najdeš nějaký kontakt bude to fajn.

V tom Mostě myslíte Huličku? http://www.h-taznazarizeni.cz/nase.html

Sklopná zásuvka je určitě fajn a oddělávací kouli chci kvůli parkovacímu asistentovi, aby mi to neblblo. Jinak používat to chci jen příležitostně, prosbě abych mohl občas něco většího odvézt a nemusel to pořád vázat na střechu nebo to rvát do kufru.

Vloženo
zalezi odkud jsi - trea v Praze Sestajovicich je celkem slusna firma tusim ze se jmenuje KROLL tazne zarizeni nebo tak nejak. muzes si vybrat z nekolika druhu ..

jestli chces mam mozna nekde telefon - muzes tam zavolat a pozeptat se - montaz asi taky tak 2 hodky a cena tusim ze neco malo pres 3 litry  s dani ale uz si nepamatuju

Sklopná zásuvka je určitě fajn a oddělávací kouli chci kvůli parkovacímu asistentovi, aby mi to neblblo. Jinak používat to chci jen příležitostně, prosbě abych mohl občas něco většího odvézt a nemusel to pořád vázat na střechu nebo to rvát do kufru.

mas SZ :-)

Vloženo

tak urcite bajonet...ja mam origo od Skodovky a max spokojenost

Vloženo (editace)

A co je originál? BOSAL, PROF SVAR nebo něco jiného? Nechci to kupovat přes škodovku, protože to mají dražší a ještě si účtují nehorázné peníze za montáž.

Asi zajedu někam do prodejny na čumendu. B)

Vloženo
A co je originál? BOSAL, PROF SVAR nebo něco jiného? Nechci to kupovat přes škodovku, protože to mají dražší a ještě si účtují nehorázné peníze za montáž.

Asi zajedu někam do prodejny na čumendu. B)

juknu doma co je to presne za typ ;)

Vloženo

Profsvar stále dodává do prvovýroby. Mám ho taky a zatím maximální spokojenost. Pokud je koule sundaná není na voze vidět že tam tažné je. A ještě jedna možná maličkost, odmontovaná koule se vejde do vercajku v rezervě. Je tam na ni už připravený místo.

Vloženo

Taktéž mám tažné na sundávání je to jednoduché na nasazení jenom se to nacvakne při sundávání se zatočí ružicí a závěs je venku tovární značku neznám je to závěs z Německa .Pokud se jedná o zásuvku mám tam třinástipolou ale musim použivat přepojku na sedmi polovou protože si pujčuji nákladní přivěs z půjčovny a ty mají zásuvky jen sedmi polové.

Vloženo

Mám TZ dodělávané, zásuvka 7-mi pólová sklopná ale koule na šrouby. Sundat se dá celkem snadno - 2 šrouby, ale nesundávám ji. Parkovací asistent si jí "nevšímá", přívěsu samozřejmě ano - zásuvka je potřeba s pomocným kontaktem, který odpojuje mlhovky a asistenta. Platil jsem v létě asi 4500 komplet.

Vloženo (editace)

Může mi nekdo prosím nafotit, jak vypadá ten prof-svar na autě přidělaný a oddělaný? A jak vypadá ta samotná koule odmontovaná? To kvůli té díře v rezervě. ;) Fotku kdyžtak na m.dudek@cmail.cz, ať nehltíme forum.

Chtěl bych prostě něco, co má sklápěcí zásuvku, takže když odmontuju kouli, tak není nic vidět a je mi jedno, jestli při tom budu muset povolit 2 šrouby nebo zatočit ružicí, případně zavrklat nějakou páčkou.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...