zdesim Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 tam maji chybu v popisu, nebo to je nejaky hodne forovy Max.svislé zatížení na čep: 15KG to bude 75kg ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 Já montoval tažné z www.sportjacht.cz pevné s elektroinstalací systém cvak-cvak a má dokonce sklopnou zásuvku oproti zobrazení na netu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 23. Duben 2010 Sdílet Vloženo 23. Duben 2010 tam maji chybu v popisu, nebo to je nejaky hodne forovy Max.svislé zatížení na čep: 15KG to bude 75kg ? asi chyba :-) ale beru toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 Dneska jsem měl víc štěstí než rozumu. Šel jsem kolem jedné skládky šrotu, bylo tam všechno možné a najednou jsem uviděl tažné zařízení. Říkám si, že vypadá jako na octavii. Vzal jsem ho do ruky, očistil štítek a taky že jo, originál od Prof svaru. Říkal jsem si, že to někdo vyhodil, že s tím něco je, ale nic tomu není, byl k bajonetu i klíč zastrčený ve fabce a všechno funguje. Podívejte na fotky, je sice trošku orezlé, ale žádná tragédie. Teď ale, jak ho zlegalizovat? Namontuji si ho sám, ale nemám typový list k přihlášení. Bude stačit jen papír z STK nebo je nutný typový list? Na štítku je prakticky všechno včetně výrobního čísla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 Zavolej do Profisvaru, za pokus to stojí. Nějakou případnou báchorku si vymyslíš. Výrobní číslo ze štítku by jim mohlo stačit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 Tak jsem napsal na Profsvar, toto je odpověď: Dle zaslaných fotografií se jedná o náš výrobek a můžeme Vám zaslat duplikát typového listu, na němž potvrdíme technické parametry našeho výrobku a doplníme poznámkou, že se jedná o duplikát typového listu vydaného k dnešnímu dni z důvodu přemontáže tažného zařízení na jiné vozidlo. Posouzení technického stavu tažného zařízení (TZ) musí provést autorizovaná firma, která bude provádět montáž.Montáž musí potvrdit na duplikát typového listu. Pokud bude policie požadovat při přihlašování způsob nabytí TZ, musíte si jej zajistit sám. Rovněž Vás mohou poslat na STK. V příloze posílám podobu typového listu, který Vám můžeme zaslat. Pokud jej budete chtít, pošlete nám Vaši adresu, na níž originál listu zašleme. - takže typový list bude. Mám to namyšleno tak, že si tažné namontuju sám a pak si hoechám na STK zkontrolovat, pak ho nechám zapsat do TP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 (editace) Je toto ta typová elektropřípojka na octavii? Zdá se mi levná za 425,- Můj odkaz Editováno: 28. Duben 2010, autor: Iguka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 (editace) Našel jsem návod na montáž v příručce, předpokládám, že ty čtyři šrouby k přimontování tažného, mi zbudou pod odmontování té mé výstuhy. Je tak? A co tak průchodka pod č. 10, ta tam musí být? Tu nemám. Editováno: 28. Duben 2010, autor: Iguka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 Ne,ne! Výstuha je upevněna jinak. Pro tažné od Profisvaru musíš mít 4ks nových šroubů. Příprava je na autě překryta textilní páskou. Šrouby si nechej poslat taky, bo kup pevnostní ve Fabory. Zásuvku objednej sklopnou, já dával za 15Okč i s propojkou na Škoda. Vše mi zajistil člen Acek, patří mu můj dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 (editace) Díval jsem se do etky a škodovka nabízí ty šrouby taky. Taky mně k tažnýmu chybí ucpávka, když odděláš hák. Dáváš tam tu ucpávku taky? A nemáš doma ještě návod k používání? A tu propojku ti sehnal za 150 i jako s konektorama, který je zacvakneš? To by bylo levný.A tu průchodku pod č. 10 tam máš taky? Editováno: 29. Duben 2010, autor: Iguka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 Ta ucpávka č.10 byla součástí elektro svazku. Konektory jsou dablované, zapojíš do zadních světel. Ucpávku háku mám a používám. Do soukromé zprávy mi napiš svůj mail.Zítra nafotím a pošlu: - montážní návod el.svazku - návod na montáž tažného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 Dneska jsem byl ve škodovce, šrouby na tažné stojí 42,- a ta ucpávka 85,- , takže paráda. Jak jsi ještě řezal ten nárazník, od oka nebo podle tý šablony, co k tomu má být? Nemáš náhodou tu šablonu ještě, chci to mít hezky vyřízlé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 Já tam "asi" šablonu neměl.Po sundání nárazníku jsem vše připasoval k obrazu svému. Jinak v nárazníku je naznačena předpříprava, podle které můžeš řezat. Jen připomínám, že mám nárazník Combi předface. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 Já mám nárazník hatchback předface, to jsou borci v té škodovce, oni fakt mysleli na všechno. Teď ještě za dobrý peníz sehnat tu typovou zásuvku s těma konektorama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 Hledám v mailech, kde jsem vzal tu cenu 150Kč!! Promiň, asi to byl kec, bo jsem nic nenašel.Pokud budeš chtít ještě něco vědět, piš soukromou zprávu. Zasíráme téma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikeš Vojta Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 Jo kupoval jsem k tomu tu elektriku za 150. Ta zásuvka je sklopná, takže není vidět a když se odšroubuje koule (2 šrouby na 24klíč) tak tam nejde poznat, že je namontovaný tažný. Řezat se musel malej kousek na tu zásuvku a na tu fajfku s koulou, ale pouze spodní část která není ze zadu vidět, pouze ze spodu. Montoval jsem si to sám, pak stačí zajet na STK a oni to zkontrolujou a pak na úřadě nechat zapsat do techničáku. Ahoj, mám to samé tažné, ale když jsem ho přidělal zjistil jsem že mu překáží nebo spíše ono překáží prostřednímu úchytu nárazníku, řešil jsi to taky, případně jak? Dík za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaca80 Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 mám takový dotaz,mám š octavii 2001 kombi,tdi 81 kw.a chtěl jsem se zeptat na kolik kilo se dělá tažné,myslím tím maxium.našel jsem nejvíc 1800 kg,máte někdo víc?jde mi o tahání podvalu.dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 A Ty můžeš táhnout těžší přívěs než 1.300 kg ? Bo já ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaca80 Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 no právě že nemužu proto se ptám jestli existuje tažné,které má větší max.hmotnost přívěsu 1800 kg a výše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 Max. hmotnost přívěsu je omezena vozidlem .... údaj v TP :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaca80 Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 (editace) jo dík,už jsem to vykoumal,takže mám smulu. Editováno: 23. Březen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek_Norway Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 Ja mam iny problem, kupil som octavku r 2005, na ktorej tazne nebolo sundane od zaciatku...najlepsie na tom je, ze kluc od tazneho, ktory mi dal povodny majitel nepasuje, kontaktoval som ho a povedal mi, ze on od zaciatku nevedel naco by ten kluc mal byt...a to auto kupoval uplne nove:) je pravda, ze zamok je skryty pod plastovou krytkou a zrejme su ludia co maju ine starosti ako tazne na aute:) no darmo, som v norsku a tu ich asi netrapi mat odoberatelne tazne nonstop na aute...takze ma asi caka odvrtanie zamku, resp. nejaka klucova sluzba a objednanie noveho zamku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lonanek Vloženo 31. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2012 Nebudeme zakládat nový topic. Zítra by mi mělo přijít tažné zařízení (http://www.tazne.cz/tazne-zarizeni-skoda-octavia-p4586/?cid=5609). Je nějaká zrada při sundávání plastů nárazníku, na kterou by normálně uvažující člověk nepřišel? Vyvlíknout plast pod kufrem, vysunout plasty pod zadními světly, odšroubovat všechny šrouby pod těmito plasty, odšroubovat šrouby zespodu plastu nárazníku, odšroubovat podběhy od plastu nárazníku... Drží to ještě někde? Např z boku - pod tapcem v kufru? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 31. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2012 Na pravej +lavej strane v kufri za calunenim-kobercom mas 2x sroby . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lonanek Vloženo 31. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2012 Domníval jsem se, že je to od plastů, když jsem měl sundanej ten tapec kvůli blbě namontovaný zadní lampě. Na každé straně je jeden, ne? Předpokládám, že pak celý plast nárazníku "upadne" sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.