kacer1 Vloženo 3. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2020 Dnes jsem v servise viděl RSo v šedé na stříbrných 19" tak mi přislo trochu nevýrazné s těma černýma doplňkama, ale jinak pěkný hlavně lakovaný lišty kolem oken. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanekJankovic Vloženo 3. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2020 Proto mám Velvet. Podle mě nejlepší kombinace. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 4. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2020 Test iV večer v Autosalonu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 6. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2020 iV ve Frýdku: https://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/octavia/18943953 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 6. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2020 V 3. 11. 2020 na 17:30, JanekJankovic napsal: Viděl jsem :) Ve čtvrtek si jdu pro svou, tak pak uvidím jaký má zvuk v otáčkách. Tak co předali auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 6. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2020 Skladovka ve FM: https://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/octavia/18943953 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanekJankovic Vloženo 6. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2020 před 1 hodinou, Jan R. napsal: Tak co předali auto? Jasan, paráda ! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2020 No dobrý, ale toto není soukromé téma! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 16. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2020 2.0 TSI 180 KW: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 16. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2020 Sportovní zvuk motoru jen z reproduktoru .. hodně smutný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 17. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2020 Videl som uz desiatky testov ORS, ale este ani v jedinom nezaznela pochvala na ten umely zvuk. Smutna doba, ze si niekto v automobilke toto presadi ako ziaduce pre zakaznikov... 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimsy2 Vloženo 17. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2020 Lze generátor zvuku deaktivovat stejným způsobem jako u O3? Případně objednat O4 bez hagusů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanekJankovic Vloženo 17. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2020 Mě by spíš zajímalo proč ho u RS4 2.0tsi vůbec nemám 🤔 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 18. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2020 první vyrobená RS nemají tzv. SoundActor. Osobně bych to považoval za výhodu. 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanekJankovic Vloženo 18. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2020 A z jakého to je důvodu, nevíš? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 20. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2020 nevím, jsou věci nebem a zemí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 20. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2020 RS pro britskou policii. https://www.auto.cz/nova-skoda-octavia-uz-se-ukazala-v-policejnich-barvach-takhle-vypada-rs-pro-britanii-136872 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 30. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2020 Něco k RS iV https://www.auto.cz/video-skoda-octavia-rs-iv-a-prvni-kratke-dojmy-kolik-hybrid-ukrojil-z-velkeho-kufru-136998?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 4. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2020 Škoda Octavia RS Combi 2.0 TSI 2020: Kabel nechte Bruselu, berte tuhle! | TESTY – AutoRevue.cz 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lujetu Vloženo 21. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 V 18. 11. 2020 na 17:16, JanekJankovic napsal: A z jakého to je důvodu, nevíš? Díky. Ahoj, zrovna řeším stejný "problém". Měl jsem předtím O3 RS a sound generator byl standard. Ve všech recenzích, co jsem viděl (zahraniční i místní) sound generator měli. Já jsem z toho trochu zklamaný, protože O4 je pěkně odhlučněná a motor není moc slyšet - při sportovnějším svezení to pak působí trochu tupým a nevýrazným dojmem. Osobně jsem měl ten zvuk vlastně rád, dodávalo to emoce, takhle je to prostě jen rychlý auto. Mám potvrzeno i od novináře/recenzenta, že to tam na testovacím voze měl (předpokládám, že byly vyrobeny dřív než ty naše). Já mám výrobu 11/2020. Už jsem psal na Škoda infoline i prodejci, jestli mi k tomu dají vyjádření, protože mě to fakt mrzí. Druhá věc, že nelze nastavovat diferenciál VAQ, přitom by tam měl být. Celkově tomu moc nerozumím, proč tyhle prvky a možnost nastavení odebírají - ve finále, každý si to mohl zapnout/vypnout dle chuti. Budeš to řešit nebo je ti to fuk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanekJankovic Vloženo 21. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 Ahoj, také mě to mrzí a vůbec nechápu proč to takto dělají. Řešil jsem to s Araverem, kde jsem auto kupoval a odpověď cituji:"Dle dostupných informací se tzv. Sound Generátor do vozidel RS bude montovat až od 48 kalendářnímu týdnu." - Domontovat nejde. Moje auto je taky vyrobeno 11/2020. Je to zvláštní, protože jak říkáš, všude na youtube, na všech test. autech to mají. Jinak auto má ve vyšších otáčkách docela dobrý zvuk, teda aspoň dle mého názoru. Nedá se nic dělat. Sice je to blbost, ale jako "machrovinku" jsem to tam chtěl mít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lujetu Vloženo 21. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 No tak to mě po***. To musím mít fakt těsně, auto šlo do výrobu 23. listopadu :D Jako za mě je tohle velkej fail a budu se po tom pídit. To by mě zajímalo, kdybych jim to auto chtěl hodit na hlavu, že mi tu informaci "zatajili"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanekJankovic Vloženo 21. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 NA druhou stranu nikde se neuvádí že toto je std. výbava vozu, takže bys asi nepochodil. Každopádně kdyby se ti něco podařilo zjistit, dej mi prosím vědět :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lujetu Vloženo 21. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 To máš pravdu, ale zmínit to dealer mohl - však se o tom všude mluví a leckdo to vyloženě hejtí. Zatím jsem byl auto projet jenom jednou, je to ještě moc nový, ale hned mi fakt utkvělo v hlavě, jak moc velký rozdíl to bez toho zvuku je a nějak mě to bavilo míň. Zatím po stránce jízdních vlastností mě O3 bavila víc, jinak design (jak interiér, tak exteriér) je u O4 jiný level. Kdybych něco zjistil, tak se ozvu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 22. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2020 před 17 hodinami, lujetu napsal: Druhá věc, že nelze nastavovat diferenciál VAQ, přitom by tam měl být. Celkově tomu moc nerozumím, proč tyhle prvky a možnost nastavení odebírají - ve finále, každý si to mohl zapnout/vypnout dle chuti. VAQ ,,běží,, stále je řízen elektronicky bez zásahu uživatele. Nevím co na něm chceš zapínat a vypínat. Jedná se o mechanickou součástku vozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.