Přejít na obsah

smůla nebo škoda se nemění


poolcze

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny, tak jsem si zakoupil taky OII combi 1,9TDI, a jsem neustále v servisu.

1. V den zakoupení s po ujetí cca 3. km jsem chtěl zařadit 5.rychlostní stupeň a nešlo to. Vrátil jsem se do servisu, kde my bylo sděleno, že se mám dostavit zítra, že to bude jen špatně namontovaný defendlock. Po 14 dnech opraveno - převodovka demontáž a rozdělání, kontrola a montáž na zpět a chyba nezjištěna nebo nechtěli jí sdělit. Spousta telefonů, dohadování a výmluv a LŽÍ !!!. A to najeli na testovacích jízdách skoro 200Km a po vyřešení mělo autíčko najeto 304km.

2.Po opravení automobil táhl do leva po puštění volantu OII zahnul. Opětovně v servisu , různé testy, dokonce přijel technik z MB. Nakonec závada byla prý vadná pneu, ale to nebylo ono, protože jsem zaslechl rozhovor technik z MB a ze servisu a něco dělali na řízení. No nic, zase jim to trvalo týden a těch telefonů a najeli spousu km.

3. Motor cukal a párkrát chcípnul. Přehrání SW a zase něco, co nikdo neřekne. (seřízení) Rekord jedno dopoledne a je to OK.

4. Mám špatně nalakované 5 dveře, ze spod, jak je otevírání tak jsou kapky. Jsem objednán na opravu.

5. A dnes jedu se ženou na nákup a nezhasl mi airback, tak jsem zvědav jak dlouho jim to bude trvat.

6. ještě občas něco tak hezky rezonuje v palubce, jak je střední přihrádka, když to jde do otáček, ale to snad bude nějaká maličkost a ne na týdny.

a to mám najeto 1800km a necelé 2 měsíce :( jsem zvědav kolik toho bude třeba do 10 000km.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

AUTO-BRANKA Praha, kafe zadarmo,to při několika hodinovém čekání bodne,ale to je tak všechno. Je to moje první nové auto a tak jsem si říkal, že se to stát teoreticky může a je zakoupené na firmu kvůli DPH, tak s tím vrácením to by asi tak jednoduché nebylo.

Editováno: , autor: poolcze
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ad prevodovka - kedy bolo vyrobené to tvoje auto? Určité série mali problémy s prevodovkami.

Bod 4 - ak to zvonka nie je vidno, neriešil by som to.

Ad airbag - na rozsvietenú kontrolku airbagu je dielenská akcia, boli s tým podobné problémy, ako mali prvé Fabie.

Bod 6 - reklamovať a dovtedy ich otravovať, kým to neopravia. Prípadne napísať do MB škaredý mail a posťažovať sa na ten tvoj servis!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vyrobená 06/2006.¨

Auto Branka - Prosek vedle OBI

a nevím o nějakém slušném v Praze, prosím doporučte nějaký spolehlivý, už jsem z toho na Bohnice.

Auto Branka je bývalé Auto Bohemia, nebo jak se to jmenovalo. Jejich Pražský showroom krachnul a Branka je tam po nich, jenže se stejným osazenstvem, který zapřičinilo krach Bohemie...kvůli kvalitnímu servisu a obecně hrůza jednání tam přestali jezdit lidi...

Zkus Menčíka v Karlíně, nebo Auto Eso či jak se jmenujou ti v Čakovicích a ještě Auto Poly a Autodružstvo ČSAO jsou dle Amogha ok ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Škodovka v Bohnicích, podle mé kamarádky, která má Fabku 1,4i taky nic moc, motor ji kolísá a vždycky se jí rozsvítí žlutá značka motoru na přístrojovce a oni opravují a opravují nebo jenom mažou poruchy.

Tak už airback nesvítí, vymázli poruchu, ale neopravili, opraví až se to bude opakovat. Byl jsem ještě v Auto Branka, neměl jsem opravdu čas řešit a objednávat se a chci zítra si nechat dodělat tempomat . Jakmile se to objeví znova jedu určitě jinam, kde to odstraní a ne jenom vymáznou. Máte někdo zkušenosti s auto Tukas Praha??

Editováno: , autor: poolcze
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No hlavně Jarov asi vůbec, taková fabrika, kde nemáš šanci aby si tě zapamatovali...

Hlavne na Jarove sem zazil vstricnej pristup jen na informacnim mailu a na motorovy brzde, jinak zadna slava.

Já sem byl na brzdě s Amoghem a ani tam teda nic spešl.

No, naladu maji dotycni asi porad na bodu mrazu, ale jinaxe se snazil byt v pohode :) Na prijmu byli teda panove vic na pres drzku :blbec::)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vyrobená 06/2006.¨

Auto Branka - Prosek vedle OBI

a nevím o nějakém slušném v Praze, prosím doporučte nějaký spolehlivý, už jsem z toho na Bohnice.

Neni to sice Praha, ale ja jezdim do Ceskeho Brodu - Thymus. Nejen proto, za jsem tam auti kupoval, ale mohu byt na dilne a jeste se neco noveho dozvedet. Kdyz je prace na cely den, tak me odvezou na chalupu a pak pro me prijedou. Stalo se to jen dvakrat, celni sklo a rozvody. Jinak vse na pockani, samozrejme po objednani. V lete ale zrusili sobotni smeny, coz pro mne byl ideal. Nevim zda je obnovi. Do Eurosportu, i kdyz ho mam blizko pracoviste, bych pojizdne auto nedal, zkusenost kolegy s Fabii.

Editováno: , autor: oct
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to bych se na to mohl, abych si koupil auto a první stovky km za mně najezdil nějakej techik ze servisu a ještě tomu určitě dával pohul. A už vůbec mít nové auto, kde už někdo půlil převodovku. :o Určitě bych chtěl jiný auto.

půjde to těžko, potřebuješ stejnou závadu, kterou opravami neopravili a to více jak dvakrát, potom dohady a když už vybojuješ výměnu auta, tak se budeš hádat o zůstatkovou cenu svého auta, v tvém případě by to ještě snad šlo bez odečtu, ale je to běh na dlouhou dobu - osobní zkušenost Touareg a Louda v PU

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak také auto, to je fakt smola. Zatiaľ mám dojem, že autá sa dajú rozdeliť na 3 základné skupiny:

1) Totálne bezchybné autá, na ktorých sa mení len spotrebný materiál a nabehajú strašnú spústu km. Tých je pomerne dosť.

2) Bezchybné autá, u ktorých sa sem tam čosi vymení (výrobca nie je neomylný), ale v podstate to ani nestojí za reč prípadne je to na garanciu. Týchto je drvivá väčšina.

3) Malé percento áut, na ktorých sa stretnú snáď všetky možné chyby súčastne (aj tie najmenej pravdepodobné), samozrejme všetky výrobné vady a keď sa ich podarí odstrániť, tak sa sypú zase ďalšie. A toto bude zrejme aj tento prípad.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...