Květen 13, 200718 r Tak severani se nam schazeji, Drsny z Litaku, skoro jako ja, a halda lidi z Usti, od tamtud jsem skoro taky... no jo, vypada to na velkou severanskou kliku
Červen 2, 200718 r tož já su z tadyma: 49°17'54.32"N,17°47'16.26"E :-D v Kvašavě mam spoluzaka ze stredni ...jednou sme tam byli na male navsteve a odjizdeli jsme ve 4 rano a este sem tam ztratil penezenku :-D
Červen 4, 200718 r Město v němž korupce hvězd se dotýká.... tzv. SynerCity :smich: až se tady týden neobjevim, tak to nebude tim že jsem na dovolené pro neznalé místních poměrů - Liberec
Červen 10, 200718 r Vysočina - Havlíčkův Brod Cau krajane. Vysočina Ždírec nad Doubravou I já tebe zdravím z Vysočiny na Vysočinu:-)
Červen 25, 200718 r Mezi OLOMOCI a Prostějovem , Dubany ale spíš se přikláním k olomouci tam jsem se narodil a 19 let žil. Nejaký další moravák???????
Červen 26, 200718 r Autor Jeste jedna morava by tady byla - mezi Hodoninem a Uh. Hradistem.... žeby treba Veselííí n.M.?
Červen 28, 200718 r Jeste jedna morava by tady byla - mezi Hodoninem a Uh. Hradistem.... žeby treba Veselííí n.M.? skoro trefa, Bzenec...
Červen 28, 200718 r Jeste jedna morava by tady byla - mezi Hodoninem a Uh. Hradistem.... žeby treba Veselííí n.M.? skoro trefa, Bzenec... áá, MVZ jejich produkci bereme
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.