Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,

máte někdo vyzkoušené přespání ve čtyřkové Fábii ?

Měřím 180cm a určitě nečekám žádné velké pohodlí, ale kdybych sklopil zadní sedadla, přední maximálně posunul, vyrovnal podlahu... dokázal bych se tam nějak diagonálně naskládat ? :D

Případně pokud jsou někde k dohledání detailní rozměry od předních sedadel do konce kufru. (Mně se bohužel nepodařilo),

Díky moc.

Myslím, že to není reálné. Zrovna včera jsem to zkoušel ve Scale, a tam to bylo s mými 180cm úplně přesně( za hlavou mi chyběl cenťák), když jsem posunul přední sedačku. Možná jak říkáš, na šikmo by to šlo. Ale Scala je o něco delší, než Fabka :)

20220901_110543482_iOS.jpg

Na spaní asi nic moc. Hůlka má 145 cm a lyže 210 cm. Mezera mezi předními opěradly a zadními sklopenými je dost velká.

P1030101-1280.jpg

• Autor

Pravda, že už teď v jedničkové fábii combi je to dost na těsno.. Jsem naivní, že bych od hatchbacku čekal zázraky.

Každopádně dík oběma, mám lepší představu a nakonec asi skončim u Octavie :D ... Tam by to mělo bejt na pohodu i ve dvou.

Dá se připlatit opěradlo sedadla spolujezdce sklopné do vodorovné polohy za 1900,- Pak by to možná nouzově šlo.

Sklopné opěradlo.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.