Publikováno Srpen 28, 20223 r Zdravím, máte někdo vyzkoušené přespání ve čtyřkové Fábii ? Měřím 180cm a určitě nečekám žádné velké pohodlí, ale kdybych sklopil zadní sedadla, přední maximálně posunul, vyrovnal podlahu... dokázal bych se tam nějak diagonálně naskládat ? :D Případně pokud jsou někde k dohledání detailní rozměry od předních sedadel do konce kufru. (Mně se bohužel nepodařilo), Díky moc.
Září 2, 20223 r Myslím, že to není reálné. Zrovna včera jsem to zkoušel ve Scale, a tam to bylo s mými 180cm úplně přesně( za hlavou mi chyběl cenťák), když jsem posunul přední sedačku. Možná jak říkáš, na šikmo by to šlo. Ale Scala je o něco delší, než Fabka :)
Září 8, 20223 r Na spaní asi nic moc. Hůlka má 145 cm a lyže 210 cm. Mezera mezi předními opěradly a zadními sklopenými je dost velká.
Září 8, 20223 r Autor Pravda, že už teď v jedničkové fábii combi je to dost na těsno.. Jsem naivní, že bych od hatchbacku čekal zázraky. Každopádně dík oběma, mám lepší představu a nakonec asi skončim u Octavie :D ... Tam by to mělo bejt na pohodu i ve dvou.
Září 9, 20223 r Dá se připlatit opěradlo sedadla spolujezdce sklopné do vodorovné polohy za 1900,- Pak by to možná nouzově šlo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.