Publikováno Listopad 29, 200618 r Dobry den, jsem zde novackem a prosim o radu: 1. mam OCTAVII TDi r.v. 1999 a stava se mi,ze kdyz napr. v zatacce poustim spojku /po ohrati motoru/ se ozve neprijemne vrznuti,drhnuti...Je to spojkou a co muzu ocekavat? 2. pri kratkem popojizdeni po meste,tzn kratkem zahrati motoru, nemohu pak dlouho nastartovat,tocim motorem a asi tak po 10 vterinach motor naskoci...zhavici svicka OK, vse ostatni snad taky.Studene starty ovsem v pohode Prosim poradte. Diky
Prosinec 8, 200618 r ad 2. mám sice beňo, ale trochu podobný problém. Viz. "Startování za teplého motoru 2" před cca měsícem. A dodnes nevyřešený. Po těch deseti vteřinách satrtování má pak motor "divný" chod? Kolísá, mizerný výkon atd.? Netankuješ náhodou naftu u nějakých hypermarketu nebo levných pump? Kdy jsi naposledy měnil palivový filtr? Upraveno Prosinec 8, 200618 r od sitic
Prosinec 12, 200618 r to startování bývá prý špatně navoleným předstřikem paliva a tak to točí tak dlouho, ale VAG to pořeší! vrzání - lamela spojky
Prosinec 13, 200618 r no asi spojčička... stím startem to může bý spoustů vecí.. filtr,padá nafta,předevstik,v háji střik.. atd..
Leden 2, 200718 r u teplého startu bych to typnul na špatný starter - má málo otáček a samozř.svíčky nežhaví
Leden 2, 200718 r ad.1- dělá mi to taký=ložisko spojky=někdy při hození trojky,někdy při rozjezdu ad.2- vag nenahlásí chybu,spoj se s řj motoru,pak dej LOGIN,zadej 12233,vrátí se ti to zpět,pak dej PŘIZPŮSOBENÍ a do kanálu napiš 05 a ukáže se startovací dávka: tovární nastavení je 32 768 tak ji zvedej po 200 a zkoušej teplé starty,,max jde uložit něco kolem 33 500 už nevím přesně,ale funguje to jinak VIS=Vag Info System taky už startuju "na drbnutí" klíčku Upraveno Leden 2, 200718 r od toncek
Leden 2, 200718 r ad.1- dělá mi to taký=ložisko spojky=někdy při hození trojky,někdy při rozjezduad.2- vag nenahlásí chybu,spoj se s řj motoru,pak dej LOGIN,zadej 12233,vrátí se ti to zpět,pak dej PŘIZPŮSOBENÍ a do kanálu napiš 05 a ukáže se startovací dávka: tovární nastavení je 32 768 tak ji zvedej po 200 a zkoušej teplé starty,,max jde uložit něco kolem 33 500 už nevím přesně,ale funguje to jinak VIS=Vag Info System taky už startuju "na drbnutí" klíčku ad.2 Bude to fungovat i na benzín? Upraveno Leden 2, 200718 r od sitic
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.