Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobry den,

jsem zde novackem a prosim o radu:

1. mam OCTAVII TDi r.v. 1999 a stava se mi,ze kdyz napr. v zatacce poustim spojku /po ohrati motoru/ se ozve neprijemne vrznuti,drhnuti...Je to spojkou a co muzu ocekavat?

2. pri kratkem popojizdeni po meste,tzn kratkem zahrati motoru, nemohu pak dlouho nastartovat,tocim motorem a asi tak po 10 vterinach motor naskoci...zhavici svicka OK, vse ostatni snad taky.Studene starty ovsem v pohode

Prosim poradte.

Diky

• 2 týdny později...

ad 2. mám sice beňo, ale trochu podobný problém. Viz. "Startování za teplého motoru 2" před cca měsícem. A dodnes nevyřešený. Po těch deseti vteřinách satrtování má pak motor "divný" chod? Kolísá, mizerný výkon atd.? Netankuješ náhodou naftu u nějakých hypermarketu nebo levných pump? :( Kdy jsi naposledy měnil palivový filtr?

Upraveno od sitic

to startování bývá prý špatně navoleným předstřikem paliva a tak to točí tak dlouho, ale VAG to pořeší!

vrzání - lamela spojky

Hm, ale mně VAG neukázal vůbec nic.

no asi spojčička...

stím startem to může bý spoustů vecí.. filtr,padá nafta,předevstik,v háji střik.. atd..

• 3 týdny později...

u teplého startu bych to typnul na špatný starter - má málo otáček a samozř.svíčky nežhaví :o

ad.1- dělá mi to taký=ložisko spojky=někdy při hození trojky,někdy při rozjezdu

ad.2- vag nenahlásí chybu,spoj se s řj motoru,pak dej LOGIN,zadej 12233,vrátí se ti to zpět,pak dej PŘIZPŮSOBENÍ a do kanálu napiš 05 a ukáže se startovací dávka: tovární nastavení je 32 768 tak ji zvedej po 200 a zkoušej teplé starty,,max jde uložit něco kolem 33 500 už nevím přesně,ale funguje to

jinak VIS=Vag Info System

taky už startuju "na drbnutí" klíčku :)

Upraveno od toncek

ad.1- dělá mi to taký=ložisko spojky=někdy při hození trojky,někdy při rozjezdu

ad.2- vag nenahlásí chybu,spoj se s řj motoru,pak dej LOGIN,zadej 12233,vrátí se ti to zpět,pak dej PŘIZPŮSOBENÍ a do kanálu napiš 05 a ukáže se startovací dávka: tovární nastavení je 32 768 tak ji zvedej po 200 a zkoušej teplé starty,,max jde uložit něco kolem 33 500 už nevím přesně,ale funguje to

jinak VIS=Vag Info System

taky už startuju "na drbnutí" klíčku  :)

ad.2 Bude to fungovat i na benzín?

Upraveno od sitic

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.