Přejít na obsah

Co udělat s mojí hubou  

26 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak sem zkusil udělat něco se svým už tak blbým ksichtem a ohlas od manželky je takovej, že prej vypydam jak lojza. Proto se ptám co s tim udělat :huh: Vůbec se nebojte bejt kritický, snesu všechno lol

Vloženo
hele, ohol se a dej foto bez fousů. Třeba to bude taky good.

Neblbni, bez fousů sem byl naposled v osmý třídě. Už si ani nepamatuju jak vypadá ta moje jizva co mám pod nosem :smich::smich:

Vloženo

Neblbni, bez fousů sem byl naposled v osmý třídě. Už si ani nepamatuju jak vypadá ta moje jizva co mám pod nosem :smich::smich:

tak si nech jenom mušku pod nosem ;)

oholil bych to celý a šmitec :palec2:

Vloženo
takhle třeba na celý hlavě rovnoměrně

to už sem taky zkoušel. u mě by se to ale vyplatilo vzít to rovnoměrně od kotníků až na hlavu :smich:

he, he, neprská ta tvoje, že jí to lechtá pod nosem :D

Vloženo
tak si nech jenom mušku pod nosem ;)

Ty vole, co pak jsem nějakej Fuhrer :ph34r:

to nosil praděda narodili se s tim malířem pokojů v ten samej den, ale kámoši rozhodně nebyli

Vloženo

fousy muší bejt, jináč to nejde:

1. manželka nesnáší tu mojí p*ču na bradě

2. bez fousů si připadam jak nahej

3. když jedu ráno do práce na kole tak je to výborný proti omrzlinám

Vloženo

bez fousů sem byl vlastně naposled v přijímači a to už je osm let. To by mi připomělo tu pakárnu, proto se úplně holit radši nebudu

post-18-1164829325.jpg

Vloženo

hele, buď tak jak jsi to měl, nebo takto jak je na fotce nebo možná plnovous. Mi se to nejvíc líbí tak jak je to na fotce. Žena říká, když vidí tuhle fotku, strýček Foster a brouká si Édems femily...

Vloženo (editace)

Souhlas, dle mého názoru je taky nejlepší ta první podoba :) Ale o fundované názory se ptej raději bab, ty jsou na tu estétiku víc :t Třeba se nějaká ozve...

Editováno: , autor: Wassermann
Vloženo

Sneses vse? Na 2. fotce vypadas jako Lojza z Mokry Lhoty :smich::smich:

Ted vazne. Ja osobne bych udelal to, ze bych nechal 3denni strniste stale, vzhledem k tomu, ze ti fousy lehce jedou do zrzava, tak delsi nez 3 dny nee. Na te 1. fotce je to tedy mnohem lepsi nez na 2., jeste bych zkratol vlasy, neschocvaval bych co nemas... :D;)

Trochu delsi nez na fotce...

• o 10 měsíců později...
Vloženo

Koukám že je na čase oživit tohle téma lol vizáž měnim skoro tak často jako ponožky a pokaždý mi ti blbci u nás v práci něco provedou. třeba tohle sem fčéra našel vylepený po celý posilovně, kde bylo tou dobou cca. 30 lidí :ph34r:

post-599-1194347797_thumb.jpg

post-599-1194347811_thumb.jpg

post-599-1194347843_thumb.jpg

post-599-1194347850_thumb.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...