fanous Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Help me !! Nainstaloval sem zesik - napajeci kabely vedene levym prahem, a signalove pravym. Zatim jsem na nej pripojil pouze zadni repra - HERTZ. Hraje to super ! Fakt je to znat. ALE ! Pri vypnuti radia se ozve dost silne lupnuti z beden - cim to muze byt ?? Zesik je ukostrenej na karoserii, kabely jsou kvalitni, cim to muze byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 25. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2006 Ja mam podobnej problem. Zesik mam Magnat XSite 560, a kdyz startuju (vypina se radio a zesik) lupne mi docela silne v subiku a i trosku v repro. To samy to dela kdyz radio vypinam..Je to docela neprijemny...a nenapada me nic co bych mohl mit spatne :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fanous Vloženo 26. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 Tak jsme zkousel ukostrit jinam, ale nic - tak ted fakt nevim cim to muze byt ;-{ Jestli je zesik v hajzlu nebo co - fakt nevim ;-{{ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PURE Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 Help me !! Nainstaloval sem zesik - napajeci kabely vedene levym prahem, a signalove pravym. Zatim jsem na nej pripojil pouze zadni repra - HERTZ. Hraje to super ! Fakt je to znat. ALE ! Pri vypnuti radia se ozve dost silne lupnuti z beden - cim to muze byt ?? Zesik je ukostrenej na karoserii, kabely jsou kvalitni, cim to muze byt? Je to normalni vec u zesilovacu,ktere okamzite startuji vykonove stupne.Dela to tak i u beznych zesiku co mas doma treba u CD.Nejlepsi jsou zesiky co prvne startuji bez vykonovych stupnu a i se vypinaji bez vykonovych stupnu.Proste ty zesiky,ktere jsou rizene elektronicky.Nic s tim proste neudelas.Je to tak uz z vyroby a je to v poradku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fanous Vloženo 26. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 Aha - ja uz se lek ze je nejak v pr..eli. Takze mam bejt asi klidnej ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.