Marek Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 (editace) Lumir: Tú druhú obrazovku som docielil tak, že som stlačil krátko Menu a zobrazila sa obrazovka 2. Podľa toho, ako si napísal, máš teda tiež Visteon. Mohol by sa niekto ozvať, kto má tie nápisy prehodené (teda hore napísané "Please wait" a dole "Reading disc" alebo "CD loading, nepamätám si presne text). Myslím, že já to tak mám...a nemám.... Tak jsem to i tak vyfotil, ale asi to není co jsi chtěl.... :-( Pokud to tedy někdo má jinak...hoďte se foto....pls Takže toto by měl tedy být : VISTEON Editováno: 27. Červenec 2008, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Marek: Áno, to by mohol byť Visteon! Nájde sa niekto, kto má tie nápisy prehodené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 ja to mam taky tak. u hudebniho CD velkej napis uprostred. u mp3 se obevi jen na chviulku , pak nazev skladby a male WAIT nahore. Az do vcerejske sem byl spokojenej, ted to nejak zacalo zlobit. pomalu nacita, obcas vypadne a na displeji u kaze zmateny casy a misto nazvu jen tecky. overim jeste na orig CD a pak pomazu do servisu na vycisteni, flash, nebo vymenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Mám to stejný jako Blacky. Teda bez těch poruch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obywan Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Radio Dance - občas se při poslechu rádia stane, že ze se sama z ničeho nic zvýší hlasitost. co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 no a nemeni se hlasitost kdyz zrychlujes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Radio Dance - občas se při poslechu rádia stane, že ze se sama z ničeho nic zvýší hlasitost.co s tím? jj pokud mas GALA nastaveno na maximum, tak se to dost vyzname zesiluje uz pri cca 50-70 km/h. jinak se mi nic takoveho nedeje. jen podle toho jak je vypaleny cedo se muzou trochu menit jednotlivy pisnicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchell Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Radio Dance - občas se při poslechu rádia stane, že ze se sama z ničeho nic zvýší hlasitost.co s tím? Tipnul bych to (dělají-li to mp3) na rozdílnou hlasitost jednotlivých empétrojek. Mp3,které chci vypálit, protáhnu prográmkem MP3Gain, a ten je ořeže na požadovanou hlasitost. Funguje to spolehlivě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Tak tady jsem ještě dneska ráno nafotil---telefonem---- jak rádio načítá CD s mp3 a co při tom ukazuje maxík..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Tak myslím, že takto by sa dali odlíšiť značky rádií - stlačí rádio prepnúť na FM, stlačiť Menu na cca. 10 sekúnd a skontrolovať obsah dispeja. Na jednej foto je Visteon, na druhej Technisat. Technisat sa zdá má namiesto grafického ukazateľa sily signálu uvedené číslo, a zapojenú anténu hlási nápisom "Ein" namiesto "On". Znie to logicky, keďže Technisat je Made In Germany, a Visteon Made In Portugal Skúste niekto, či vám nebodaj nezobrazuje ešte nejakú inú obrazovku a nebude to vec verzie SW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToP Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Mě rádio píše při startování velkým "PLEASE WAIT" jak posílal fotku Marek (jakože je to Visteon), ale v servisním menu má ANT: EIN a sílu signálu číselm (jakože TechniSat). Tak teď nevím, co mám. Každopádně jsem to dneska dával do servisu kvůli nezobrazování info na maxidotu a chtěl jsem pánovi připomenout, že je to známý problém. Odpálkoval mě s tím, že spekulace "jedna paní povídala" nebude komentovat. Nechtěl jsem se s ním hádat, tak jsem to zatím nechal být. Uvidíme, co mi řekne odpoledne, až si pro to pojedu. Tomáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Tak to bych ho asi poslal do řiti a šel jinam, holt přišel by o kšeft on, i když ne placenej tebou,ale Škodovkou. Takový jednání by si v dnešní době neměli dovolit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Asi tak...poslat do pr.ele a jet do jinýho servisu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToP Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 To se řekne, jet jinam... Ale podle referencí co jsem slyšel, tak si jinde moc nepomůžu... Jinde bude třeba příjemnější jednání při předání auta, ale zase dostanu "natáhnutou" fakturu (nemyslím za to rádio - to je v záruce, ale pak). S tímto servisem je dlouhodobá zkušenost, ale si nemají rádi, když jim zákaznící "radí" jak to mají dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 nevím proč by jsi si nepomohl....dneska mám na výběr.....já taky upozorňuju servisáka na to či ono i co se povídá a vždycky to je v pohodě....a já už do servisu, kde nemůžu bej přítomen u opravy nejedu!!!! Já i ty jsem platící zákazníci a když tady nechtějí moje peníze, dám je jinejm....stejně jako když jsem kupoval auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 jj, přesně jak Marek říká. To že je to v záruce neznamená, že za to prachy nedostanou. A pokud se chtějí chovat jak idioti, tak holt se udělá kšeft jinde, kde si zákazníka vážej,no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirin Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Tak dnes jsem pro změnu zjistil, že na maxidotu neni napsáno radio, horní část je ulně slepá, nemate s tímto někdo zkušenosti, co to může byt. Předem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Kacirska otazka mimo tema, ale neda me to. Vy sledujete za jizdy na budikach co zrovna poslouchate za radio? Me docela prekvapilo, ze i obycejnej PP zobrazuje hodiny, pocitadlo km a jeste jednu volitelnou polozku. Nijak sem si to pri vybirani neprohlizel. Maxik je hezci, ale 4k sem za neho nechtel dat. Jinak ja mam pocit, ze mne to pri nacitani pise jenom pleas wait a nic jinyho. Ale nemuzu za to dat ruku do krbu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToP Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Tak dnes jsem pro změnu zjistil, že na maxidotu neni napsáno radio, horní část je ulně slepá, nemate s tímto někdo zkušenosti, co to může byt. Předem děkuji. Jestli máš rádio Dance, tak vítej v klubu. Dneska mám auto v servisu protože mi (kromě problémů s oknama) právě nejede komunikace Dance->MaxiDot. Nicméně právě teď co píšu tento příspěvek tak mi volali ze servisu, že auto si tam musí nechat, protože objednávají nové rádio. Takže řešení stejné jako se tady v diskusi už několikrát uvádělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 (editace) a proč tam necháváš auto, odjeď s ním domů a až budou mít nový rádio tak tam zajedeš.....tohle bych neudělal...kvůli rádiu jim tam nechat auto..pokud je to jen kvůli rádiu... Editováno: 30. Červenec 2008, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Kacirska otazka mimo tema, ale neda me to. Vy sledujete za jizdy na budikach co zrovna poslouchate za radio? Me docela prekvapilo, ze i obycejnej PP zobrazuje hodiny, pocitadlo km a jeste jednu volitelnou polozku. Nijak sem si to pri vybirani neprohlizel. Maxik je hezci, ale 4k sem za neho nechtel dat.Jinak ja mam pocit, ze mne to pri nacitani pise jenom pleas wait a nic jinyho. Ale nemuzu za to dat ruku do krbu. No teda sorry, ale pomalu nevědět co máš v autě mi přijde docela divný.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Tak, ze bych nemel nic jinyho na pracu a studoval to, to se rict neda. Tys pri vyberu studoval co za polozky mam pp a co ukazuje radio pri zapinani? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Tak přímo při výběru ne...už jsem věděl dopředu co od PP a Maxíka můžu očekávat, ale tak jsem si to celý projel kde to co a jak ukazuje.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.snacek Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Mám Fabii II Combi s rádiem Dance a 8 repro - jsem spokojen, dostatečný výkon, ekvalizér má slušný rozsah, přehraje vše. Nespokojen může být snad jen "fajnšmekr". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 pardon OT http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=49814 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.