Octavian1 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Jako na okresky si nemuzu stezovat, spotreba dobra na benzin kolem 6 l Jinak jak jsem asi zhyckanej OII tak ten aerodynamickej hluk na dalnici je drsnej, roomstra zatim budu radsi uzivat jen na priblizovani se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celerjehnusnej Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Jak to tady čtu, tak jsem asi neekologické a neekonomické čuně. Můj Roomík 1,4 baští v průmeru 8,0 l/100 km, ale taky líta jak splašený. Mám najeto něco kolem 7 tisíc, a přes 180 km/h se s tím již dá dostat. Jak mi říkal prodejce, "šlapejte tomu na krk, co to dá, je to v záruce.". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 mnoo moje dlouhodoba spotreba s HTP je taky kolem 8l. Prodejce je chytrej. Prvni veci se poserou tutove az po dvou letech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celerjehnusnej Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 8,0 L u HTP ??? Ty s tím jezdíš Monte Carlo ??? Mám Fabku 47kW + Cimbu a po Práglu dlouhodobá spotřeba 7 ,2 litrů. V létě to jde i i pod 7 litránků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 (editace) No jo já měl taky Fabku 47kw a žrala méně ale 51kw papá více Editováno: 24. Březen 2009, autor: Blacky Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 (editace) Blacky se s tím nesere, jezdí dravě i když ono asi s Růmikem se na to nemusí tak šlapat a ta spotřeba tam bude,. přeci jenom je to větší auto než Fábka Editováno: 23. Březen 2009, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Blacky háže vše přes rukáv, do kopce to pali v cervenym poli, se pak divim ze me predjizdi takovy modry prditko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Ja si nemuzu pomoct, ale ja mam porad 8,2 na sto. At su nalozenej nebo ne, porad plus minus deci kolem tohodle cisla. Obcas se dostanu na okresce k sedmi a pul, ale to zas nejezdim tak dlouhy trasy, aby to melo kam spadnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 hele pomoooc., nechte meeee., au au a u plesk., hihihhih mno je pravda, ze rumika nesetrim. PP rika, ze mam dlouhodobou 7,7, podle tankovani je to 8,3 Jezdim 80% mesto a to jeste rano studenej do prace, dopolko studenej z prace ccz 2km do kopce z kopce. Vikendovky po okoli to trosku snizujou. A jezdim rychle, resp prudce akceleruju. Cas sou penize. Pro me je dulezity bejt rychle tam kde potrebuju a litr na spotrebe me netrapi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Kdyz se pojedete podivat kde blacky parkuje tak tam jsou uz dve vyjezdeny gumovy stopy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Keď som minulý týždeň po dlhej dobe sadol do Fábie tak sa mi zdala priemerka podľa palubáku 6,9 moc, ale ako tu čítam tak to nie je až tak moc... Asi som rozhýčkaný z Octávky kde také číslo vidím len prvých pár km.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 (editace) Možná by jsi si měl Blacky pořídit leteckou kombinézu kvůli přetížení. P.S. Já vim, blbej vtip. Tak 6.9 je dobrá spotřeba. Benzin je holt benzin. Editováno: 24. Březen 2009, autor: mambo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 to chlapci nevite co je spotreba kamarad ma 10 let staryho grand cherokee a kdyz jsme jeli do italie na lyze tak kolem 20l ani nemrknul, ja u OII tankoval 2x on musel 4x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 fnuk, fnuk. buuuu ja to reknu mamince. Nemate me radi. Dosahnout dlouhodobe u HTP, pripadne 1,4 spotrebu kolem 6l mi prijde nemozny. Resp by to chtelo jeste vedet kolik a kde ma najezdino. Prijdemi, ze ot musi bejt jezdeni na hranici 1800 otacek, z kopce s vypnutym motorem ( taky jedu obcas bez plynu na 0l, ale jen kdyz sem dost rozjetej, aby me to nebrzdilo.) a akcelerace s plachtou natazenou po vetru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 (editace) s to kombinézou souhlasím, Blacky uvažuj o tom :smich: jinak dneska sem mrkl na palubák, do paměti 2 a tam na mě svítila dlouhodobá spotřeba 5,4 je to 1.2 HTP 51 kw říkám si, to není možný,. mno tak tu paměť dva projíždím dál a koukám, že je tam strašně malá doba jízdy atd., takže to asi znamená, že se to někdy muselo vynulovat, jinak nevím jinak v paměti 1 svítila spotřeba 7 litrů, takže tak Editováno: 24. Březen 2009, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 mnoo uz se to nekde resilo. ukazatele pod cislem 1 se mazou po 30minutach, nebo hodine, tak nejak, proste dost malo. 2-jkovy po mesici, nebo proste po deeeelsi dobe. Me se taky povedlo udelat pri jizde z kopce spotrebu 1,2l a nebo po rovine 4,8l. Ale jak chcete koupim si pretlakovou kombinezu. Ja sme ale jeste becko sou tu borci, co maj i 10l. jmenovat nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 (editace) 1ka se nuluje po dvou hodinach a 2ka po ujeti 10.000 km, alespon tak to u me chodi.............. Editováno: 24. Březen 2009, autor: Blacky pravidla rikaji - necituj posledni prispevek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 (editace) jj 1 - 2hodiny, to je mozne, tech 10 000 u 2 se mi nejak nezda. IGOREEEEEE pomoooc. ty to urcite vis presne. Editováno: 24. Březen 2009, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 (editace) tak chlapi, cituju z návodu: Paměť pro celkovou jízdu (paměť č. 2) Paměť pro celkovou jízdu shromažďuje informace o jízdě z libovolného počtu jednotlivých jízd až do celkové doby 100 hodin nebo ujeté vzdálenosti 10 000 km. Po překročení některé z uvedených hodnot se paměť vynuluje a výpočet se provádí od začátku. Na rozdíl od paměti pro jednotlivou jízdu se tato paměť po přerušení jízdy nad 2 hodiny nevynuluje. Editováno: 24. Březen 2009, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
norton Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 (editace) Ještě doplním Misubaroa, to MFA2 se nuluje také po 99,9 "motohodinách". Jinak ke spotřebě. Motorizace viz "podpis". Denní dojíždění do práce 10 km tam 10 km zpět (2km město, 8 km R10), pokud na R10 do 110 km a bez prudší akcelerace, tak podle MFA1 kolem 7,6l. Když "jak se dá", sem tam akcelerace tak klidně i přes 10... Na druhou stranu klidná jízda 76 km po 38ce, 9tce a dále po 15tce, kterou mám "milionkrát" projetou, páteční odpoledne podle MFA před 14 dny ve dvou + 70 kg "nábytku" vzadu při průměru 72 km/h 5,6l. Za ten skoro rok jezím tuto trasu podle zatížení a klima mezi 5,5 - 6,5. Loni naložení 4 dospělci na 14 dní bez bedny na střeše (v létě, takže klima tak 70% cesty) 2*1250 km, "klidný styl" celkový průměr 6,3l/100. Závěr, roomster s beznínem je extrémně citlivý na styl jízdy, ostatně jako všechyn bezíny... (na rozdíl od SDI "zetoru", tam je klidně možno jezdit s parádní spotřebou takřka stylem "digitální" plyn :-) ). S kombíkem "dvanáctiventilem" jsem kdysi "udělal v noci ze soboty na něděli v létě 660 km na "Šíravu" "severní trasou" za 5,3l při průměrné rychosti 83 km/h (auto však nebylo extrémně naloženo - dva + zavazadla) Editováno: 24. Březen 2009, autor: norton Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Blacky: HjM napísal správne - MFA2 sa vynuluje po 100 hodinách, alebo 10tisíc km. So spotrebou sa pochválim aj ja - dnes som najazdil 168 km. Cesta z BA do Senca po diaľnici, naspäť po starej ceste, zvyšok v meste. Priemerná spotreba za dnešný deň vyšla na 6,1! Zaujímavé číslo, keď si uvedomím, že cca 130 km bolo čisté mesto. Samozrejme ale, nie je mesto ako mesto - Bratislava je až na výnimky rovina, a keď človek zvolí rozumne trasu... Ja napríklad radšej v meste preferujem dlhšiu trasu, ale plynulú na prejazd. Nemám rád krátke trasy a semafóry každých 200 metrov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 ok jasny. 100hodin, to je cca 5000km, to odpovida. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majko Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Tomas M01: moc se netes. ja jezdim temer konstantne za 8, na okreskach se dostanu kolem 7,3-7,5 max. No u mna R1.6 za normalnych okolnosti dialnica pod 8 (niekedy spravim aj 7.2) okresky v pohode pod 7 v lete aj nieco malo nad 6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 no je pravda, ze jezdim svizne a temer vzdy nalozenej. v zime spotreba klesa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri59 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 (editace) Tak z tohoto mám radost: Dnes odpoledne, trasa Praha Kobylisy -Teplice a zpět, tankována plná při návratu 10 km před garáží bez využití bezp. prostoru, motor si už sedá, mám najeto necelé 3000 km. Editováno: 28. Březen 2009, autor: Jiri59 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.