osud7 Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Ahojte ,viem že sa tu o hmlovkách popísalo už dosť, ale zaujímalo by ma či by som mohol pripojiť predné priamo na spínač zadných,teda či to vydrží a koľko tak môže stáť ten origo zväzok na dorábku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 teoreticky to ide. prakticky by som tie predna zapojil cez rele a rele ovladal kontaktom zadnych. samo že nesmieš zabudnúť poistku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 Mám u jedné mlhovky staršího typu rozbité sklo. Mám ale náhradní, chci ho vyměnit. Problém ale je, že už je ta mlhovka taková "slepá". Vlastně obě. Zkoušeli jste někdo tu stříbrnou barvu obnovit? Není problém koupit nové, ale když je čas, proč to nezkusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 pochybujem ze to pojde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Mám u jedné mlhovky staršího typu rozbité sklo. Mám ale náhradní, chci ho vyměnit. Problém ale je, že už je ta mlhovka taková "slepá". Vlastně obě. Zkoušeli jste někdo tu stříbrnou barvu obnovit? Není problém koupit nové, ale když je čas, proč to nezkusit. A ono jde sehnat jen sklo? A vyměnit?? Já tohle řešil na fóru tak rok a půl zpět (kdy jsem měl rozbitou jednu mlhovku) a bylo mi řečeno že jedině výměna celé. Mezitím mi šutrák rozbil i to druhé sklo, tak jsem na jaře kupoval na vrakáči rovnou dvě mlhovky, jedna bratru za 250,-. Co se týká stříbrné barvy, myslím jedině někde galvanicky nanést, spray na to určo nebude (aby byl lesklý a vydržel to teplo). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Asi koupím nové, s tou barvou to bude problém. To sklo jsem dostal, by ze starší mlhovky. Mne spíše napadlo něco jiného. Ta skla nahradit polykarbonátem (snad se tak správně jmenuje) za světlometu a byl by problém s rozbíjením vyřešen. Proto jsem hlavně místo koupě nových zvažoval tu opravu barvy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 já jako drobnou prevenci proti rozbití udělal to, že jsem obě mlhovky přelepil průhlednou samolepicí fólií, tak snad to vydrží více Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atala Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Ahojte, potřebuju poradit, neb jsem nedůvěřivý vůči značk.servisu, kámen mi udělal na mlhovce pořádného pavouka,ale zatím drží. Mlhovka svítí, dotaz je jasný: musím koupit celou mlhovku nebo jen to sklo?? Znáte-li někdo přibl. cenu?? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
torpedox Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 musis kupit cele. Sklo sa samostatne nepredava. Na slovensku je to niekde kolem 1400,-Skk original ale tu niekde na fore som videl aj nejake cinske do 300 korun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 ja mam trosku iny problem...prava predna hmlovka mi nesvieti...ked vsak pobucham po narazniku tak za rozsvieti, skusal som ju aj vybral a prepojit zas chvilu svietila potom zas prestala...asi tam bude daky kontakt zly...neda sa rozobrat ta hmlovka? musim zohnat novu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Vyndej jí a uvidíš... třeba je vypálená patice...třeba jen někde blbý kontakt. Já mám přední mlhovky zapojené na zadní a v pohodě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 no praveze som ju vyberal...nesvieti a ked po nej trosku poklepem z pravej strany tak sa rozsvieti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 ...poklepeš přímo na žárovku nebo na celou mlhovku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 na celu hmlovku alebo o naraznik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 tak z ní zkus vyndat vyndat/nandat žárovku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 skusal som aj to..hned ako prve..ale to jak keby tam neviem daco bolo v tej hmlovke zle...ale netusim ze co...skontroloval som setky dostupne kabliky co su vidiet ked ju demontujem ale na nic som nedosiel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gigis Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Zdravím, chtěl bych si na fabii dodělat přední mlhovky. Koukal jsem na stránkách škodovky, že sada stojí kolem 4 000Kč. Nemůžu si tu sadu nějak složit? Určitě by to vyšlo levněji. Můžete mi prosím poradit co ta sada všechno obsahuje a co budu pro montáž potřebovat? Děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Pokud bys kupoval originální díly od škodovky, tak by tě to o moc levněji nevyšlo (mlhovky po 1300, spínač světel cca 1200 + kabelový svazek). Mohl bys ale najít použité díly třeba tady na fóru, nebo na vrakáči. Kabelový svazek tady nabízí tuším RomanR25. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gigis Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 A jaký díly bych tedy potřeboval??? Už mám objednáno: mlhovky, kabeláž, plastové krytky. Už tedy jen ten spínač?? Ten bohužel nemůžu nikde najít.... nemáte někdo představu, kde to sehnat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Záleží na tom, jaký máš rok výroby, protože od srpna 2004 se dávaly s jiným konektorem potenciometru sklápění světel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gigis Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Měl by to být rok výroby 2007. Ty by jsi o něčem věděl?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edadavids Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 spínač jsem sehnal tady ,dej si poptávku a kabely taky.mlhovky jsem sehnal z internetovýho bazaru .A až budeš rozebírat, tak se připrav na pár věcí ,co jdou huř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gigis Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Fajn zkusím zadat poptávku. Jinak předpokládám, že nejhorší bude asi rozebrat palubovku ne?? Ostatní by mělo být v pohodě (teda podle návodu) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edadavids Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Až budeš sundavat kryt pod stěračema ,tak je přichycenej třema čudlíkama ty odvrtej,vyndat nejdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Koukni se treba Mlhy .. alespon si udelas predstavu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.