Přejít na obsah

FABIATICI - ČTĚTE!

cosby

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Chlapáku, to je asi logický že ti to nebude houkat když odpojíš baterku, protože siréna je v tomto případě normální houkačka (klakson) a ta samozřejmě nijak zálohovaná není. To už by jsi od tohoto řešení moooc. Je to efektivní v tom, že semusí nic natahovat a instalovat. V tomhle vidím trošku nedostatek a nahrává to dnes už levným základním alarmům např od Jablotronu. Nicméně na kokota s cihlou to stačit bude (alarm, ne okno) Jestli se v něčem pletu, tak mě samozřejmě opravte...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapáku, to je asi logický že ti to nebude houkat když odpojíš baterku, protože siréna je v tomto případě normální houkačka (klakson) a ta samozřejmě nijak zálohovaná není. To už by jsi od tohoto řešení moooc. Je to efektivní v tom, že semusí nic natahovat a instalovat. V tomhle vidím trošku nedostatek a nahrává to dnes už levným základním alarmům např od Jablotronu. Nicméně na kokota s cihlou to stačit bude (alarm, ne okno) Jestli se v něčem pletu, tak mě samozřejmě opravte...

To mi je už teď jasný, jen na začátku jsem to jaksi netušil ;) Ale souhlasím, vždycky lepší něco než nic.

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...
Takže kluci.Vám,kdo máte originální centrální zamykání s DO,mohu nabídnout upgrade Vaší Fábie o Alarm,který komunikuje po Can sběrnici,funguje spolu s orig.dálkovým ovladačem.Funguje bez čidla vnitřního prostoru(což někdy u Fábii dost zlobí),takže hlídá dveře,kapotu.Montáž trvá cca 45 minut,nikde do dveří atd. se netahají dráty,jelikož vše jde po Canu.Jako sirénu je možno použít klakson auta nebo externí sirénu.Vy,co máte pouze originál centrál na klíč,mohu nabídnout upgrade na orig.dálkové ovládání(vystřelovací klíče+komfortní jednotku) + alarm.

Informace co a jak a ceny poskytnu zájemcům na mail- cosby@centrum.cz !!!!!!!!!!

Zdravím dá se to ještě sehnat??? A za kolik??? Dík :palec2:

Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...
Takže kluci.Vám,kdo máte originální centrální zamykání s DO,mohu nabídnout upgrade Vaší Fábie o Alarm,který komunikuje po Can sběrnici,funguje spolu s orig.dálkovým ovladačem.Funguje bez čidla vnitřního prostoru(což někdy u Fábii dost zlobí),takže hlídá dveře,kapotu.Montáž trvá cca 45 minut,nikde do dveří atd. se netahají dráty,jelikož vše jde po Canu.Jako sirénu je možno použít klakson auta nebo externí sirénu.Vy,co máte pouze originál centrál na klíč,mohu nabídnout upgrade na orig.dálkové ovládání(vystřelovací klíče+komfortní jednotku) + alarm.

Informace co a jak a ceny poskytnu zájemcům na mail- cosby@centrum.cz !!!!!!!!!!

Takže je podmínkou mít konfortní jednotku končící 433E popopřípadě J ????

Odkaz ke komentáři

Takže je podmínkou mít konfortní jednotku končící 433E popopřípadě J ????

komfortka s dálkou

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
Jakr: Ja mam zaslepeno uz dele nez 2 roky a nedam na to dopustit ;)-_- Do auta jsem se dostal i pres vymlacenou baterku ;) Podle me se neni ceho bat ;)

Ahoj,budu si taky dodělávat DO s vystřelovákem a chtěl bych zaslepit ridičův zámek,ale obávám se právě tohoto problému,co když dojde baterka.Můžeš mi prosim poradit jak ses tam dostal?

mail:jamast@seznam.cz

Dík

Odkaz ke komentáři

• o 6 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...