cosby Vloženo 17. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 děkuji Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 děkuji Děkuji Nene, já děkuji, škoda, že ještě nevyšel ten tempoušmat...příště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Śkoda.tempouš bude v pondělí,bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 UP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2007 down Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 down Možná pro Tebe budu mít dalš zakázku, budu to vědět v sobotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2007 o dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 o dík Cosby, jeden takovej dotaz k tomu alarmu cos mi namontoval - že to nebude houkat na kapotu je mi jasné, ale proč to nespustí kravál když se odpojí baterka jak by to origo alarm měl dělat? Napadá mě, že tam chybí nějakej zálohovej zdroj sirény, víš o tom něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Chlapáku, to je asi logický že ti to nebude houkat když odpojíš baterku, protože siréna je v tomto případě normální houkačka (klakson) a ta samozřejmě nijak zálohovaná není. To už by jsi od tohoto řešení moooc. Je to efektivní v tom, že semusí nic natahovat a instalovat. V tomhle vidím trošku nedostatek a nahrává to dnes už levným základním alarmům např od Jablotronu. Nicméně na kokota s cihlou to stačit bude (alarm, ne okno) Jestli se v něčem pletu, tak mě samozřejmě opravte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Chlapáku, to je asi logický že ti to nebude houkat když odpojíš baterku, protože siréna je v tomto případě normální houkačka (klakson) a ta samozřejmě nijak zálohovaná není. To už by jsi od tohoto řešení moooc. Je to efektivní v tom, že semusí nic natahovat a instalovat. V tomhle vidím trošku nedostatek a nahrává to dnes už levným základním alarmům např od Jablotronu. Nicméně na kokota s cihlou to stačit bude (alarm, ne okno) Jestli se v něčem pletu, tak mě samozřejmě opravte... To mi je už teď jasný, jen na začátku jsem to jaksi netušil Ale souhlasím, vždycky lepší něco než nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Petris vysvětlil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 aka je cena tohoto kompletu , sklopne kluce je super , uvazujem o tom lebo teraz sa mi pokazil ovladac od dialkaca, uvazujem nad novym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 nota: napiš cosbymu! doporučuju cosby@centrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 nota: napiš cosbymu! doporučuju cosby@centrum.cz Skrytá reklama, ale přidávám se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 mám komfortku která umí alarm co všechno potřebuji pro dodělání origo alarmu-případně kde sehnat všechny věci (sirénu,čidla,atd) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semisak Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Takže kluci.Vám,kdo máte originální centrální zamykání s DO,mohu nabídnout upgrade Vaší Fábie o Alarm,který komunikuje po Can sběrnici,funguje spolu s orig.dálkovým ovladačem.Funguje bez čidla vnitřního prostoru(což někdy u Fábii dost zlobí),takže hlídá dveře,kapotu.Montáž trvá cca 45 minut,nikde do dveří atd. se netahají dráty,jelikož vše jde po Canu.Jako sirénu je možno použít klakson auta nebo externí sirénu.Vy,co máte pouze originál centrál na klíč,mohu nabídnout upgrade na orig.dálkové ovládání(vystřelovací klíče+komfortní jednotku) + alarm.Informace co a jak a ceny poskytnu zájemcům na mail- cosby@centrum.cz !!!!!!!!!! Zdravím dá se to ještě sehnat??? A za kolik??? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Takže kluci.Vám,kdo máte originální centrální zamykání s DO,mohu nabídnout upgrade Vaší Fábie o Alarm,který komunikuje po Can sběrnici,funguje spolu s orig.dálkovým ovladačem.Funguje bez čidla vnitřního prostoru(což někdy u Fábii dost zlobí),takže hlídá dveře,kapotu.Montáž trvá cca 45 minut,nikde do dveří atd. se netahají dráty,jelikož vše jde po Canu.Jako sirénu je možno použít klakson auta nebo externí sirénu.Vy,co máte pouze originál centrál na klíč,mohu nabídnout upgrade na orig.dálkové ovládání(vystřelovací klíče+komfortní jednotku) + alarm.Informace co a jak a ceny poskytnu zájemcům na mail- cosby@centrum.cz !!!!!!!!!! Takže je podmínkou mít konfortní jednotku končící 433E popopřípadě J ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Takže kluci.Vám,kdo máte originální centrální zamykání s DO,mohu nabídnout upgrade Vaší Fábie o Alarm,který komunikuje po Can sběrnici,funguje spolu s orig.dálkovým ovladačem.Funguje bez čidla vnitřního prostoru(což někdy u Fábii dost zlobí),takže hlídá dveře,kapotu.Montáž trvá cca 45 minut,nikde do dveří atd. se netahají dráty,jelikož vše jde po Canu.Jako sirénu je možno použít klakson auta nebo externí sirénu.Vy,co máte pouze originál centrál na klíč,mohu nabídnout upgrade na orig.dálkové ovládání(vystřelovací klíče+komfortní jednotku) + alarm.Informace co a jak a ceny poskytnu zájemcům na mail- cosby@centrum.cz !!!!!!!!!! Takže je podmínkou mít konfortní jednotku končící 433E popopřípadě J ???? komfortka s dálkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 11. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2007 Docela by mě zajímalo jak ten alarm (myslím dodělaný od cosbyho) pozná že někdo rozbil okno cihlou když nemá čidlo hlídání vnitřního prostoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2007 Jsem na dovolené,takže info pouze na mailu- cosby@centrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jamast Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Jakr: Ja mam zaslepeno uz dele nez 2 roky a nedam na to dopustit Do auta jsem se dostal i pres vymlacenou baterku Podle me se neni ceho bat Ahoj,budu si taky dodělávat DO s vystřelovákem a chtěl bych zaslepit ridičův zámek,ale obávám se právě tohoto problému,co když dojde baterka.Můžeš mi prosim poradit jak ses tam dostal? mail:jamast@seznam.cz Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulhis Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Koupil jsem si na netu origo DO s výklopným klíčem a super funguje, poté jsem si zakoupil od jednoho borce origo alarm (nějaká cobra) a prozatím nejde!!!Nevím proč, je komplet namontovanej a nijak nereaguje na nic...nepotřebuje VAG???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 asi ses trochu vedle, origo alarm sis urcite nekoupil, origo alarm = nova komfortka co to umi (nebo preflashnuta) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulhis Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 asi ses trochu vedle, origo alarm sis urcite nekoupil, origo alarm = nova komfortka co to umi (nebo preflashnuta) Dostal jsem houkačku,nějaký mikrovlný sensor a kbelový svazek na propojení s komfortkou, což mám komlet pospojované... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 no tak pak co sem pletes nejakou cobru ) pokud ti alarm nefunguje, pak jej komfortka neumi a musis se dmluvit s cosbym nebo nekym, kdo to preflashuje.. komfortky 433E sice maji umet vse, ale jsou i ty, ktere alarm neumi (jiny soft) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.