Publikováno Prosinec 3, 20222 r Mohl bych poprosit o radu. Když podržím tlačítko na zamknuti tak auto sklopi jen zrcadlo spolujezdce ale ne na straně řidiče. Nevi někdo jak to můžu seřídit abz sklopil obě zrcátka k autu. V nastavení je synchronizovaně a nebo samostatně. Ale pořád nevím jek to funguje.
Prosinec 4, 20222 r skus si je nejdřív sklopit vevnitř jojstikem , a pak zase při zamčení klíčem , někdy to pomáhá ...
Prosinec 5, 20222 r Autor Právě že i přes přepínačem se sklopí jen zrcátko u spolujezdce ke dveřimí. Stejně jako u dálky. U řidiče se ani nehne a to je v maxidot nastaven na synchronizovaně. Tam je to odjištěne samostatně (levé a pravé zrcádko)??
Prosinec 5, 20222 r V maxidotu nastavuješ seřízení zrcátka a né jejich sklopení. Motůrek asi bude KO, zkus diagnostiku, pokud to vůbec vypíše závadu.
Duben 3, 20232 r Ahoj, mám jiný problém se sklápěním zrcátek. Nefunguje mi to při zamknutí, ikdyž to mám v menu zatrženo. Když přetočím jystickem na sklopení, tak se obě zrcátka sklopí bez problémů. Díky za radu.
Duben 3, 20232 r Sklápějí se pouze při dlouhém podržení tlačítka pro zamknutí. Okna musí být vytažena nahoru. Samy se při uzamknutí zámků nesklopí. V maxidotu nastavíš pouze sklopení pravého zrcadla při zařazené zpátečce a nebo synchronizaci, viz přílohy manuálu.
Duben 3, 20232 r V prvé řadě zcela otevřít a zase zavřít všechna okénka, aby se auto "naučilo" koncové polohy, jinak nebude klíč ovládat zhola nic.
Duben 21, 20232 r Dobrý den .. potřeboval bych tady od vás poradit se zrcátkem ;) mám takový problém když nastartuju tak se mi zrcatko ano otevře směrem ven .. určitě to tady už někdo někdy řešil ale netuším pod čím to najít .. jde mi o to jestli by mi mohl někdo poradit jak bezpečně rozebrat to zrcatko tak aby se mi nerosypal ten motorek otáčení do ruk když ho vysunu 😂😂😂 na YouTube jsem nikde nenašel žádný pořádný návod jak to rozdělat :) všude jsou jen blinkry atd … :/
Duben 21, 20232 r @Tomas6493 Sám jsem tento problém neřešil, ale na německém fóru jsem nějaké řešení našel: re. Aussenspiegel - mechanische Sperre beim Ausklappen funktioniert nicht ... Spiegel klappt viel zu (skodacommunity.de) Pokusil jsem se to nějak srozumitelně přeložit: Spoiler Jelikož jsem měl tento problém také, zrcátko jsem kompletně rozebral a vida, jde to opravit. Nakonec to trvá asi 15 - 20 minut. Problém: #Zrcátko se vyklopí přes normální rozsah až na doraz (motor pokračuje v chodu) #Zrcátko se zcela sklopí (s hlasitým praskáním + motor stále běží) Příčina: Zasekl se čep pro doraz (vyklápění/sklápění), který je vytlačován z pouzdra pružinou. Řešení: #Demontujte sklo zrcátka #Demontujte kryt zrcátka #Demontujte motorek pro sklo zrcátka #Demontujte světýlko se zásuvkou/kabelem pro osvětlení nástupního prostoru #Demontujte modul blinkru #Vytáhněte kabely z těla zrcátka tak, aby byly kompletně volné #Vytáhněte přídržnou sponu těla zrcátka, která je na otočném bodě (v blízkosti pružiny) #Vytáhněte pouzdro směrem nahoru a pak již můžete zespodu vidět čep #Chcete-li čep vytáhnout, musíte z motoru sejmout plastový kryt #Pozor: čep může vyskočit s pružinou!!! #Ujistěte se, že mechanismus z pouzdra motoru nevypadne #Vytáhněte čep, očistěte a znovu namažte (pro testování několikrát zatlačte) #Pak vše znovu složte Nástroje: #Malý plochý šroubovák #2x Velký plochý šroubovák (pro stlačení pružinové podložky) #Torx T10 #Malé kombinačky (pro snadnější uvolnění konektoru vyhřívání zrcátka (Pozor: neodtrhávejte!!!) #Hadr/tkanina, aby nedošlo k poškrábání laku na dveřích (kabely a části zrcátka visí dolů) Snad to aspoň trochu pomůže. Velká část kroků je shodná s výměnou blinkru. Upraveno Duben 21, 20232 r od VeteranChild
Duben 22, 20232 r Děkuji moc :) .. včera jsem to rozdělal a opravil tak naštěstí to funguje jak má :)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.