Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Tak hoši... Co myslíte jde vytunit nebo nejde??? Já si nejsem vůbec nejsem jistej... Já teda mám feldu a moooc úspěchů s jejím tuningem neslavím... Vím že existujou fakt dost dobrý felcky, ale já do ní nechci navrážet "majland", a navíc ji potřebuju užívat denně. Sem s vašimi názory...

nazdar som tu novy takze neviem co a ako ale chcem odpovedat na tvoju pripomienku ja mam feldu a dari sa mi ju zatial tunin prave je u lakosa...

Vloženo
Tak hoši... Co myslíte jde vytunit nebo nejde??? Já si nejsem vůbec nejsem jistej... Já teda mám feldu a moooc úspěchů s jejím tuningem neslavím... Vím že existujou fakt dost dobrý felcky, ale já do ní nechci navrážet "majland", a navíc ji potřebuju užívat denně. Sem s vašimi názory...

nazdar som tu novy takze neviem co a ako ale chcem odpovedat na tvoju pripomienku ja mam feldu a dari sa mi ju zatial tunin prave je u lakosa...

Tak jsem potom hod fota at se podíváme jak a co tam máš udělaný a posoudíme...

já už mám ibizu ale na feldu nedám dopustit...

• o 2 měsíce později...
  • o 6 měsíců později...
  • o 5 měsíců později...
Vloženo (editace)

Nazdárek hoši, tak to tady pročítám,začalo to tím jestli má fildu smysl tunit,ja myslím že určitě,mě osobně se moc líbí už v serii, dokonce ji i vlastím, je to 1.6 Mpi, naštěstí s posilovačem takže s těma mejma 15ckama není problém točit volantem,de to i malýčkem, snažím se ji pomalu také tunit,rad bych s váma pokecal,akorát nevim jak tady býváte,tak kdyby jste mi dali vědět byl bych moc rád... jinak ještě moje icq :490-348-416. Rád bych se s vámi pobavil. :)

Editováno: , autor: Roman 1.6
Vloženo

Čau pokecáte někdo o tuningu na fildě,chci tam dávat čiré přední blinkry,nemate s tím někdo zkušenosti zda to třeba nevadí policii apod,boční už mám,akorát na fildu jsem je nesehnal tak jsem koupil na golfa,ale musel jsem zvětšit pro ně díru v blatníku...

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Mračítka nemají atest. Záleží na jakého policajta narazíš. Ale většinou to projde, protože mračítka moc nezasahujou do činné plochy světel.

Lišta se nevyrábí, jedině se dají koupit chromové lišty v metráži...

• o 6 měsíců později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Na tuningovanie akehokolvek auta treba mat cas a priestor. Ak vlastni niekto byt v činžiaku a je rad, že vonku na parkovisku ukradne parkovacie miesto, tak veľa pôžitku mu na inú zábavu neostane. Rovnako tak sa tomu treba ozajstne venovať. Susedovci z obytneho domu, kde byvam používajú tuning len na zakrytie silne korodujúcich miest na blatníkoch a prahoch auta. To asi to správne nie je. Ja som skôr za kvalitný lak na aute a 100 percentrnú spoľahlivosť jednotlivých funkcií auta. Ak by som si mal vybrať medzi bombastickým tuningom a funkčným kúrením v aute, tak si určite vyberiem to druhé. A rovnako pre každodenné užívanie auta v premávke sa extrémny tuning asi nehodí, vzhľadom na pouličné problémy... (výmoly, oklepávanie nárazníkov pri parkovaní a pod...

• o 4 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Chtel bych dat pryc z narazniku listy a chci se zeptat jestli stim nema nekdo zkusenost a treba radu jak na to jediny co me napada je to zatahnout laminatem, budu rad za kazdou radu.

Vloženo

Diky za radu , dneska sem byl u znamyho a ten rikal ze je tmel na plast tak si rikam ze bych to zkusil.

Nesundaval bych listu jen bych ji zatmelil do stracena.Myslis ze tmel vydrzi?

• o 1 měsíc později...
  • o 9 měsíců později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Chtěl jsem se zeptat jestli si již někdo z Vás lepil protisluneční fólii na zadní páté dveře? Jestli ano, tak jaký měl postup. Neboť se mě to stálé nedaří. Díky

Vloženo

Lepil jsem! Jsou 3 možnosti!

1 - nelepit

2 - vyndat sklo a nalepit a opětovně zasklít (možnost, že sklo praskne)

3 - udělat kolem zadní gumy takový rastr jak je na lepených sklech a nalepit fólii

Vloženo

jestli to chceš mít fakt supr, tak ti nezbyde než sklo vyndat, jakmile to ořízneš kolem gumy tak se ti to budeodlupovat, viděl sem že zadní sklodělali tak, že položilii folii zvenku na sklo a zahřívali horkovzduškou, ona se vytvarovala podle skla a pak to dokázali z jednoho kusu, musíš jí ale dát správně - lepivim od skla ( i s podkladem ) vytvaruješ a pak ji nalepíš zevnitř, jinak si kup kvalitní folii, jinač to za 2roky budeš zas lepit znovu, ta levná hrozně vybledne.

• o 9 měsíců později...
Vloženo

čest čest mno já se do toho pouštím také a věřím že když si dáš tu práci nemusíš do toho investovat majland otázka je jestli ti stačí jen exterier nebo i interier a v neposlední řadě jestli stím chceš lítat přes 200 km/h nebo ne. Já jdu na exterier a interier. Motor tam max rozvody snižit hlavu vyleštit kanalky a kit sání plus rozpěrná tyč.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...