matuto Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Tak hoši... Co myslíte jde vytunit nebo nejde??? Já si nejsem vůbec nejsem jistej... Já teda mám feldu a moooc úspěchů s jejím tuningem neslavím... Vím že existujou fakt dost dobrý felcky, ale já do ní nechci navrážet "majland", a navíc ji potřebuju užívat denně. Sem s vašimi názory... nazdar som tu novy takze neviem co a ako ale chcem odpovedat na tvoju pripomienku ja mam feldu a dari sa mi ju zatial tunin prave je u lakosa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matuto Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 caf caf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 14. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Tak hoši... Co myslíte jde vytunit nebo nejde??? Já si nejsem vůbec nejsem jistej... Já teda mám feldu a moooc úspěchů s jejím tuningem neslavím... Vím že existujou fakt dost dobrý felcky, ale já do ní nechci navrážet "majland", a navíc ji potřebuju užívat denně. Sem s vašimi názory... nazdar som tu novy takze neviem co a ako ale chcem odpovedat na tvoju pripomienku ja mam feldu a dari sa mi ju zatial tunin prave je u lakosa... Tak jsem potom hod fota at se podíváme jak a co tam máš udělaný a posoudíme... já už mám ibizu ale na feldu nedám dopustit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikano1 Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 Chtel jsem se zeptat zda ste nekde nevideli na netu tenhle nastavec na predni naraznik a cenu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maco66612 Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Ja som nedavno kupil zachovalu feldu. Nevyzera zle a predchadzajuci majitel sa o nu staral. Je tam kridlo a tmavocierne folie, casom by som to chcel obohatit o nieco nove, ale decentne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman 1.6 Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 (editace) Nazdárek hoši, tak to tady pročítám,začalo to tím jestli má fildu smysl tunit,ja myslím že určitě,mě osobně se moc líbí už v serii, dokonce ji i vlastím, je to 1.6 Mpi, naštěstí s posilovačem takže s těma mejma 15ckama není problém točit volantem,de to i malýčkem, snažím se ji pomalu také tunit,rad bych s váma pokecal,akorát nevim jak tady býváte,tak kdyby jste mi dali vědět byl bych moc rád... jinak ještě moje icq :490-348-416. Rád bych se s vámi pobavil. Editováno: 8. Červenec 2008, autor: Roman 1.6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman 1.6 Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Čau pokecáte někdo o tuningu na fildě,chci tam dávat čiré přední blinkry,nemate s tím někdo zkušenosti zda to třeba nevadí policii apod,boční už mám,akorát na fildu jsem je nesehnal tak jsem koupil na golfa,ale musel jsem zvětšit pro ně díru v blatníku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 policii to vadí,je to jen plast a nemá atest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra Louvar Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 (editace) kluci co si myslíte o mračítkách????nejsou s tim problemy u policie???? a prodává se na zadní dveře ta chrromovaná lišta zadních dveří jak ji má třeba audina........ http://www.milotec.net/lista-zadni-nerez-s...via-i-combi.htm to je příklad Editováno: 10. Září 2008, autor: Ondra Louvar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skury Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Mračítka nemají atest. Záleží na jakého policajta narazíš. Ale většinou to projde, protože mračítka moc nezasahujou do činné plochy světel. Lišta se nevyrábí, jedině se dají koupit chromové lišty v metráži... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MATTESS136 Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 a ještě chromovou lištu kolem lemů blatníků, kolem světel a kolotočář jakvyšitej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skury Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
claude Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Tak hoši... Co myslíte jde vytunit nebo nejde??? Já si nejsem vůbec nejsem jistej... Já teda mám feldu a moooc úspěchů s jejím tuningem neslavím... Vím že existujou fakt dost dobrý felcky, ale já do ní nechci navrážet "majland", a navíc ji potřebuju užívat denně. Sem s vašimi názory... Na tuningovanie akehokolvek auta treba mat cas a priestor. Ak vlastni niekto byt v činžiaku a je rad, že vonku na parkovisku ukradne parkovacie miesto, tak veľa pôžitku mu na inú zábavu neostane. Rovnako tak sa tomu treba ozajstne venovať. Susedovci z obytneho domu, kde byvam používajú tuning len na zakrytie silne korodujúcich miest na blatníkoch a prahoch auta. To asi to správne nie je. Ja som skôr za kvalitný lak na aute a 100 percentrnú spoľahlivosť jednotlivých funkcií auta. Ak by som si mal vybrať medzi bombastickým tuningom a funkčným kúrením v aute, tak si určite vyberiem to druhé. A rovnako pre každodenné užívanie auta v premávke sa extrémny tuning asi nehodí, vzhľadom na pouličné problémy... (výmoly, oklepávanie nárazníkov pri parkovaní a pod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 určitě jde tunit,už sem viděla mnoho pěkných kousků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdabrabenec Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 ošklivej tuning http://autobazar.hyperinzerce.cz/skoda/inz...-ostrava-mesto/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skury Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Ta nevypadá špatně. Obyč felda, rozumně "tuněná"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fiiir Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Chtel bych dat pryc z narazniku listy a chci se zeptat jestli stim nema nekdo zkusenost a treba radu jak na to jediny co me napada je to zatahnout laminatem, budu rad za kazdou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skury Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Nech to zavařit a je klid. Laminát ti praskne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fiiir Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Diky za radu , dneska sem byl u znamyho a ten rikal ze je tmel na plast tak si rikam ze bych to zkusil. Nesundaval bych listu jen bych ji zatmelil do stracena.Myslis ze tmel vydrzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmirda Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Kdyby někdo měl zájem tak mohu nabídnout prodloužení kapoty, zahladit značku nebo kliky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
faust81 Vloženo 25. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2010 taky přídám par fotek mé práce po dobu 8let na mé bejvalé feldě s odkazem na video s fotek a videi co mě zbylo http://www.stream.cz/video/470211-vzpominka-na-dracici a momentalní projekt v decentu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuře Vloženo 15. Září 2010 Sdílet Vloženo 15. Září 2010 Chtěl jsem se zeptat jestli si již někdo z Vás lepil protisluneční fólii na zadní páté dveře? Jestli ano, tak jaký měl postup. Neboť se mě to stálé nedaří. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 15. Září 2010 Sdílet Vloženo 15. Září 2010 Lepil jsem! Jsou 3 možnosti! 1 - nelepit 2 - vyndat sklo a nalepit a opětovně zasklít (možnost, že sklo praskne) 3 - udělat kolem zadní gumy takový rastr jak je na lepených sklech a nalepit fólii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmirda Vloženo 15. Září 2010 Sdílet Vloženo 15. Září 2010 jestli to chceš mít fakt supr, tak ti nezbyde než sklo vyndat, jakmile to ořízneš kolem gumy tak se ti to budeodlupovat, viděl sem že zadní sklodělali tak, že položilii folii zvenku na sklo a zahřívali horkovzduškou, ona se vytvarovala podle skla a pak to dokázali z jednoho kusu, musíš jí ale dát správně - lepivim od skla ( i s podkladem ) vytvaruješ a pak ji nalepíš zevnitř, jinak si kup kvalitní folii, jinač to za 2roky budeš zas lepit znovu, ta levná hrozně vybledne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlii Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 čest čest mno já se do toho pouštím také a věřím že když si dáš tu práci nemusíš do toho investovat majland otázka je jestli ti stačí jen exterier nebo i interier a v neposlední řadě jestli stím chceš lítat přes 200 km/h nebo ne. Já jdu na exterier a interier. Motor tam max rozvody snižit hlavu vyleštit kanalky a kit sání plus rozpěrná tyč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.