Josef_1 Vloženo 8. Únor 2023 Sdílet Vloženo 8. Únor 2023 Dobry den, je mozne vymenit jen ovladaci valecek na volantu viz priloha? Nebo je potreba koupit komplet ovladaci panel a rozdelat komplet volant. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 8. Únor 2023 Sdílet Vloženo 8. Únor 2023 No vyměnit to po rozebrání asi půjde, problém je spíš, že samostatný váleček nikde neseženeš nebo o tom alespoň nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 8. Únor 2023 Sdílet Vloženo 8. Únor 2023 @Josef_1Jak se ti to povedlo? Co koupit někde z vraku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef_1 Vloženo 8. Únor 2023 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2023 (editace) Proste smejd. Jedu z hor, normalne se chci podivat na spotrebu a najednou krup a normalne se to pos... Vubec nechapu jak se to mohlo stat.Jinak komplet volant menen pred 3 rokama jeste na zaruku z duvodu osoupane kuze. Editováno: 8. Únor 2023, autor: Josef_1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef_1 Vloženo 8. Únor 2023 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2023 Z vrakace bych koupil,ale asi si to nedokazu sam vymenit,ani nevim jak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abusklibi Vloženo 14. Únor 2023 Sdílet Vloženo 14. Únor 2023 On 2/8/2023 at 6:55 PM, Dodi 15 said: @Josef_1Jak se ti to povedlo? Co koupit někde z vraku? Zřejmě vadné kusy, nějaký křehký plast. V jednom z rapidů se nám to rozpadlo hned po záruce. Taky by mě zajímalo, jak minimalisticky se to dá opravit protože celý panel je drahý. Nejhorší je, že úlomek se zasekl a nejde s tím točit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 14. Únor 2023 Sdílet Vloženo 14. Únor 2023 Tak to je smutný, že je to takový aušus. Kolik Vás asi je, které to postihlo?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo75 Vloženo 14. Únor 2023 Sdílet Vloženo 14. Únor 2023 Zlomilo se mi to asi po 4 letech (těsně po uplynutí záruky), úlomek byl zaklíněný ve spodní části. Podařilo se ho vyndat, pak nalepen vteřinovým lepidlem a sloužilo to další 3 roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef_1 Vloženo 15. Únor 2023 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2023 (editace) No tak co jsem tak zjistil melo by jit vymenit jen valecek. Takze, jestli mi nekdo muze potvrdit jestli mam pravdu v postupu rozebrani. Sundat - vycvaknout airbag, odpojit konektory, vykvedlat z volantu opatrne ty tlacitka ktere jsou v mekke casti volantu zatlaceny a nasledne odsroubovat,rozebrat a vymenit. Jinak v autorizaku mi nabidli opravu za 5500kc bez prace a pro zajimavost pry novy volant bez tlacitek za 15000kc Editováno: 15. Únor 2023, autor: Josef_1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 15. Únor 2023 Sdílet Vloženo 15. Únor 2023 zacni odpojenim akumulatora, kvoli bagu a bezpecnosti 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef_1 Vloženo 15. Únor 2023 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2023 A kdyz baterku znovu zapojim nebude potreba zajet do autorizaku na nejake nastaveni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 16. Únor 2023 Sdílet Vloženo 16. Únor 2023 (editace) Ne. Maximálně dojezdy okének, což uděláš sám. volič.pdf airbag.pdf Editováno: 16. Únor 2023, autor: lucky.jack 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef_1 Vloženo 22. Únor 2023 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2023 (editace) Tak se mi to povedlo uspesne vymenit. Nakonec me to svepomoci stalo cca 1000kc za tlacitka z bazose. Zatim to vypada,ze vse funguje. Jinak doporucuji pouzit jen prsty pri demontazi klinu s tlacitky z volantu a zacit od prostredka.Jinak dekuji lucky.jack a wirer Editováno: 22. Únor 2023, autor: Josef_1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RkrausR Vloženo 3. Březen 2023 Sdílet Vloženo 3. Březen 2023 Ahoj bando, mě se to taky stalo za jízdy a zlomila se mi hřídelka, ovládacího válečku Maxidotu. Než sezenu nový vytunil sem si to dočasně po svém ;-) Použil jsem jeden ze šroubů, pilníkem vysmahnul 6tihran 1,6 mm z hlavičky šroubku a nahradil zlomenou tenčí část hřídelky viz. Foto :-D Za Origo ovládání chtějí v Kelly 5086,- Tak nezoufejte , že něco nejde ;-) vždy je cesta když je vůle … 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sinco Vloženo 10. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2023 (editace) Zdravím a prosím o vysvětlení k čemu je tam ta funkce v zeleném kolečku. Návod jsem prošel a snažil se to najít. Po zmáčknutí nevidím na autě-displeji odezvu. Děkuji Edit: napadlo mě co na to Copilot v MS prohlížeči. A snad nekecá, front assist. A funkce by se měla aktivovat na autorádiu. Auto mám krátce a menu radia jsem procházel a front assist jsem tam neviděl. Je možný že volant tam může mít tlačítko funkce která je v autě nedostupná. To mě nedává logiku. Omlouvám se že zas*rám vlákno. Editováno: 10. Prosinec 2023, autor: sinco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoubleG Vloženo 11. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2023 Je to tlačidlo asistentov, môže byt obsadene na volante aj keď výbava neobsahuje ani front assist a pod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.