profor Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 No možno to verú tak "šak máme aj natáčacie aj corner tak si kupte také ked chcete viac vidieť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Já myslím, že hodně záleží i na čistotě skla před čočkou. stačí trošičku špína a svítivost jde rapidně dolů. Hlavně teď když se všude usazuje sůl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkon Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Hlavní problém projektorových světel je ten, že se při rozsvícení dálkových světel "jen" odklopí clonka z horizontu. Takže 50metrů před autem se intenzita světla nezmění. Kdežto u FI se rozsvítil druhý pár žárovek a světla bylo nesrovnatelně víc... Jedinným rozumným řešením je pořízení lepších žárovek. Já osobně mám Osram Night Breaker (+90%) které svítí opravdu výrazně lépe a zatím jsem s nima udělal 6tisíc km. Ale nikdy bych nešel třeba do čínských "xenonů", případně do 100W H7, protože konstrukce je navržena na určitý typ žárovky, a pak bych se nerad handrkoval se servisem kvůli případné závadě. Dále bych chtěl varovat před některými čínskými žárovkami, které namají UV filtr a se kterými vám zaručeně sežloutne polykarbonátové krycí sklo světlometu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 No toho by som sa nebal, tie plexi majú ten mikroskopický filter už na sebe. A v projektoroch ti to zas svieti cez sklo upravené... ale samo nie som zastánca týchto čiňanov ktoré aj tak nemajú ohnisko správne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza. Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Ahoj, mám dotaz. Rád bych si koupil žárovky H7 Philips Night Guide, ale prodávají se dva různé typy. Jeden na projektorové a druhý na reflektorové světlomety, oboje H7. Mám Fabia combi II a světla s čočkou. Prosím poraďte jeké koupit. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 daj daky link na eshop a ak neni tak kup projektory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Ahoj, mám dotaz. Rád bych si koupil žárovky H7 Philips Night Guide, ale prodávají se dva různé typy. Jeden na projektorové a druhý na reflektorové světlomety, oboje H7. Mám Fabia combi II a světla s čočkou. Prosím poraďte jeké koupit. Díky Svetla s cockou = projektorove svetla s parabolou( klasicky) = reflektorove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Tak sem vcera kratce po sobe jel s domaci FI, O a s R (nataceci). Musim rict, ze to nataceni a corner docela dobre supluje nizsi osvetleni. Dokonce bych poradi upravil na 1-2. R a FIC, 3. OI Hodne me prekvapilo, jak jde na bily zdi videt, ze FI sviti taky hodne jinam nez dolu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Ahoj mam dotaz jakemate zkusenosti s temito zarovkami Philips H7 Night Guide 12V 55W pokud jste je teda uz zkouseli, stoji kolem 1000,- tak jeslti se vyplati co se zivotnosti tyce taky. Maly info od vyrobce Nová generace žárovek Philips, obsahující revoluční trojzónový systém (1 - bezpečnostní zóna, 2 - informativní zóna, 3 - Komfortní zóna) Žárovky NightGuide nabízejí až o 50% více světla, světelný tok má o 10 až 20 m větší dosah než při běžných žárovkách. Jsou určené pro řidiče, kteří hledají jednoduchý způsob jak zlepšit bezpečnost svého rodinného vozidla. Určeno pro Reflektor! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkon Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Bratránek má obchod s autodílama a prodává i ty Philips H7 Night Guide, které samozřejmě testoval na svým VW. Říkal že svítí líp než většina žárovek, ale že světlo je nezvykle zabarvené třemi odstíny, že si na to nějak nezvyknul. To že jsou dva typy (pro projektory a paraboly) je dáno jen jinou konstrukcí světlometu, aby bylo zachováno rozdělení zón. Co se ale týká ceny, tak za těch 1000Kč (za 2ks) to nestojí. Doporučuje spíše Osram Night Breaker, které stojí polovinu a svítí ještě víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Ale ty prej hodne casto praskaj ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majko Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Alebo kup PHILIPS Xtreem tie svietia este lepsie a ja ich mam v aute uz 1,5 roka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Alebo kup PHILIPS Xtreem tie svietia este lepsie a ja ich mam v aute uz 1,5 roka. A neoslnujes? Ja si vzpomin ze za dob kdy jsem mel fabku tak me porad problikavali, ale s tim se clekm nic delat nedalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majko Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Preco by som mal ? Ziarovky su legalne a homologizovane, pokial sedi nastavenie svetiel je vsetko OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 TO je vseobecne znamy propblem fabii ze dost oslnujou, myslim tim ty stary.... vsimni si ze kdyz jedes naproti ni tak je to jako by mela zaply dalkovy, nejde o homologaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majko Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 No ja s fabiami nemam problem, kym si nejaky ignorant do nej neda HID. A takych je tu dost.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 A neoslnujes?Ja si vzpomin ze za dob kdy jsem mel fabku tak me porad problikavali, ale s tim se clekm nic delat nedalo. PHILIPS Xtreem jsem mel take a nemuzu si stezovat na svitivost.........za celou dobu na me nikdo neklikl, ze bych oslnoval..... ale pozor at nedopadnes jako ja.... /v noci praskly obe najednou,uz jsem to tady psal/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 A jak jsi je dlouho mel?Resp.kolik vydrzely? Me na fabii praskaly hodne casto tam uz jsem je umel vymenit po slepu, jak je to narocny na vymenu, staci jako ve fabii odchlipnou plast a vymenit, neni ta nejak horsi prostor se k tomu dostat? Jde mi o motor 1,4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 ...cca 50.000 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 narocny na vymenu je to podobne jako FI. Proste sundas gumovou cepicku, odjistis perko a vytahnes zarovku z konektoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majko Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Me na fabii praskaly hodne casto tam uz jsem je umel vymenit po slepu No ale za to asi nemozu ziarovky. Nam to tiez robilo potom v servise nieco vymenili a zrazu bolo po probleme. Pokial sa pamatam bol to vseobecny Problem FI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkon Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Nemáte někdo obrázek projektorového světlometu z FII/R v řezu ? Ať mám představu jak funguje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Približne takto Foto Wikipedia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buchty_s_makem Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 tak jsem pořídil ( s vidinou většího dosvitu) do projektorů nový žárovky H7. jsou to nějaký Filson White Laser. ale pořád se mi zdá že dosvit levého světlometu při potkávačkách (u řidiče) je strašně krátký. ale bílá barva je fakt super, jako xenony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 V testu byly docela dobry jakysi Tungsram Halogen. Nikde sem je ale nenasel, cenove byly psany skoro za tretinu NG. Nevi nekdo, kde to koupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.