Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Rád bych se zeptal, jak je řešena u Scaly antikorozní ochrana dveří. Je vnitřek vystrikan voskem? Jde mi o to když auto třeba pár týdnů stojí třeba lehce nakloněné a všechna voda přes vytokove otvory neoodtece. 

• 2 měsíce později...

Vosk? Ani náhodou 🤣

Teď jsem tlumil dveře a je tam všude jen plech v plniči. 

Co spodek? Řešil někdo? 

Takovej konkor a pěkně prašná polňačka? 👍😉

Poprosim o vas nazor: jedna se o vadu laku nebo neco zacinajiciho ? Nic z toho netece, zadna prasklina a nehtem jsem to nepromackl. 🤔

6A439156-6AFE-4E8E-81E6-26641513B5C5.jpeg

Ser na to. 

Tipuju to spíše na vadu laku. Pokud tam nebyl lak porušen, nemá odkud tam vznikat rez (puchýř).

• Autor
V 23. 4. 2023 na 12:21, keras1 napsal:

Vosk? Ani náhodou 🤣

Teď jsem tlumil dveře a je tam všude jen plech v plniči. 

Co spodek? Řešil někdo? 

Takovej konkor a pěkně prašná polňačka? 👍😉

Tak řekl bych, že spodek bude asi chráněn dobře. Na celém spodku mám kapičky vosku, takže asi to bude vystrikanedobre.

Najdi si YT video Scala vs Tipo a kolem páté minuty je tam auto na zvedáku a borec popisuje ochranu, za mě víc než dostačující. 

Upraveno od vormen

Viděl jsem to taky, onehdy jsem ležel pod autem (dával jsem přídavnou sít před chladiče), na náběžných hranách ramen oplastování,

pod celým podvozkem mám plast - paket pro špatné cesty, je to jak plastová deska.

A neni nahodou to oplastovani standard? Paket pro spatne cesty obsahuje navic co? 

Oplastování ramen je standart, paket pro špatné cesty má jiný zesílený kryt pod motorem, celý spodek je zakrytovaný plasty

(není vidět nic- žádné vedení), delší péra (+ cca 17-20mm) a údajně bez hydraulických závěsů tlumičů - nekontroloval jsem.

• Autor

Já mám také paket pro špatné cesty a nevidím rozdíl mezi mím a tátovo podvozkem který má standardní. Jediné co je na první pohled vidět je ze to moje je vyšší. No a na podvozku mám právě všude ty kapky vosku. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.