Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Rád bych se zeptal, jak je řešena u Scaly antikorozní ochrana dveří. Je vnitřek vystrikan voskem? Jde mi o to když auto třeba pár týdnů stojí třeba lehce nakloněné a všechna voda přes vytokove otvory neoodtece. 

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Vosk? Ani náhodou 🤣

Teď jsem tlumil dveře a je tam všude jen plech v plniči. 

Co spodek? Řešil někdo? 

Takovej konkor a pěkně prašná polňačka? 👍😉

Vloženo
V 23. 4. 2023 na 12:21, keras1 napsal:

Vosk? Ani náhodou 🤣

Teď jsem tlumil dveře a je tam všude jen plech v plniči. 

Co spodek? Řešil někdo? 

Takovej konkor a pěkně prašná polňačka? 👍😉

Tak řekl bych, že spodek bude asi chráněn dobře. Na celém spodku mám kapičky vosku, takže asi to bude vystrikanedobre.

Vloženo (editace)

Najdi si YT video Scala vs Tipo a kolem páté minuty je tam auto na zvedáku a borec popisuje ochranu, za mě víc než dostačující. 

Editováno: , autor: vormen
Vloženo

Viděl jsem to taky, onehdy jsem ležel pod autem (dával jsem přídavnou sít před chladiče), na náběžných hranách ramen oplastování,

pod celým podvozkem mám plast - paket pro špatné cesty, je to jak plastová deska.

Vloženo

Oplastování ramen je standart, paket pro špatné cesty má jiný zesílený kryt pod motorem, celý spodek je zakrytovaný plasty

(není vidět nic- žádné vedení), delší péra (+ cca 17-20mm) a údajně bez hydraulických závěsů tlumičů - nekontroloval jsem.

Vloženo

Já mám také paket pro špatné cesty a nevidím rozdíl mezi mím a tátovo podvozkem který má standardní. Jediné co je na první pohled vidět je ze to moje je vyšší. No a na podvozku mám právě všude ty kapky vosku. 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...