Publikováno Únor 19, 20232 r Rád bych se zeptal, jak je řešena u Scaly antikorozní ochrana dveří. Je vnitřek vystrikan voskem? Jde mi o to když auto třeba pár týdnů stojí třeba lehce nakloněné a všechna voda přes vytokove otvory neoodtece.
Duben 23, 20232 r Vosk? Ani náhodou 🤣 Teď jsem tlumil dveře a je tam všude jen plech v plniči. Co spodek? Řešil někdo? Takovej konkor a pěkně prašná polňačka? 👍😉
Duben 23, 20232 r Poprosim o vas nazor: jedna se o vadu laku nebo neco zacinajiciho ? Nic z toho netece, zadna prasklina a nehtem jsem to nepromackl. 🤔
Duben 23, 20232 r Tipuju to spíše na vadu laku. Pokud tam nebyl lak porušen, nemá odkud tam vznikat rez (puchýř).
Duben 30, 20232 r Autor V 23. 4. 2023 na 12:21, keras1 napsal: Vosk? Ani náhodou 🤣 Teď jsem tlumil dveře a je tam všude jen plech v plniči. Co spodek? Řešil někdo? Takovej konkor a pěkně prašná polňačka? 👍😉 Tak řekl bych, že spodek bude asi chráněn dobře. Na celém spodku mám kapičky vosku, takže asi to bude vystrikanedobre.
Květen 1, 20232 r Najdi si YT video Scala vs Tipo a kolem páté minuty je tam auto na zvedáku a borec popisuje ochranu, za mě víc než dostačující. Upraveno Květen 1, 20232 r od vormen
Květen 1, 20232 r Viděl jsem to taky, onehdy jsem ležel pod autem (dával jsem přídavnou sít před chladiče), na náběžných hranách ramen oplastování, pod celým podvozkem mám plast - paket pro špatné cesty, je to jak plastová deska.
Květen 1, 20232 r Oplastování ramen je standart, paket pro špatné cesty má jiný zesílený kryt pod motorem, celý spodek je zakrytovaný plasty (není vidět nic- žádné vedení), delší péra (+ cca 17-20mm) a údajně bez hydraulických závěsů tlumičů - nekontroloval jsem.
Květen 1, 20232 r Autor Já mám také paket pro špatné cesty a nevidím rozdíl mezi mím a tátovo podvozkem který má standardní. Jediné co je na první pohled vidět je ze to moje je vyšší. No a na podvozku mám právě všude ty kapky vosku.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.