Farnell Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Zdarec chlapi, neznate nahodou nekdo tyhle pneumatiky-Dayton??? Ma nekdo zkusenosti? Pry to ma vyrabet Bridgestone a jsou rekl bych za celkem pohodove ceny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Zdarec chlapi, neznate nahodou nekdo tyhle pneumatiky-Dayton??? Ma nekdo zkusenosti? Pry to ma vyrabet Bridgestone a jsou rekl bych za celkem pohodove ceny... mam na fabce zimni 185/60 R14 dayton winter ale presne cislo ti nepovim, nakupoval sem v polsku pred rokem , casto tam jezdim a ceny byly v celku prijemne zhruba 1200 za gumu. Taky neco blektali ze je to delano ve vzoru bridgestone, ale to jsem nejak neresil, v praci jsme jednu sezonu meli auti ktere na techdle gumach jezdilo a nebyl problem. Kazdopadne jsou spise dobre do tezsich zimnich podminek pri rychlostech nad 150 dost huci, ale na snehu drzi skvele. Ja jsem spokojen...vecer dodam presne typove oznaceni ted z hlavy si to nepamtuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drobec_zc Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 A co vravite na FALKEN EUROWINTER HS 437. Ma s nimi niekto skusenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlo Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 (editace) Mám Dayton Winter 165/70 R14 a jsou bezvadné, můžu jen doporučit. Editováno: 17. Prosinec 2006, autor: Carlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 17. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Taky uz jsem si je poridil, ty same co mas ty. Prekvapilo me, ze vubec nehuci a za tu cenu-parada... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 Taky uz jsem si je poridil, ty same co mas ty. Prekvapilo me, ze vubec nehuci a za tu cenu-parada... Ja mam DW 500 teda a rozmer 185/60....a ve vysokokych rychlostech jsou hlucnejsi nez treba continentaly TS 790 ktere jsem mel predtim. Ale hlavne at slouzi podle me jsou to dobre gumy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.