Publikováno Březen 24, 20232 r Ahoj, chtěl jsem se zeptat DSG mi řadí bych řekl hezky a plynule, ale občas při dojiždění před zatáčku, když brzdím motorem a podřadí z 3 na 2 tak je to někdy takové uskákané, někdy naopak hladce podřadí ale když pak lehce opřu nohu o plyn třeba na kruháči tak je to stejné... nemyslím si že je to DSG jako takovou jako spíš velkým odporem motoru, kdy nemám ten mod převodovky kdy auto plachti. V podstate to same se mi deje na druhem aute s manualem kdyz si nedam tolik zalezet na pousteni spojky. Kdyz je rychlost uz moc mala tak je to bez problemu protoze to vyrovna prokluzem spojky.
Červenec 27, 20232 r Dobrý den tak co vyřešil jste to nějak já to mám teď když to podřazuje ze 4 na 3
Červenec 27, 20232 r Mal by to poriesit update SW na prevodovku. V autorizaku to urobia len ak je na tvoje auto zvolavacka. ja to mam tiez a planujem si updatnut SW pri chiptuningu v blizkej dobe
Srpen 9, 20232 r Autor me to necuka pri podrazeni ale po podrazeni a je to proste tim ze na tu dvojku to je uskakane jako na mym druhym aute s manualem, takze neresim.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.