logros Vloženo 7. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2018 Zobrazuji se mi dopravní značky(omezeni rychlosti a zakaz predjizdeni) pouze v navigaci na radiu ale ne na display uprostred pristroju. Mam radio Amundsem. Nevite jak zapnout zobrazeni i na display mezi pristroji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 7. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2018 Zřejmě nemáš kameru za předním sklem, tj. to co zde píšeš nelze bez této kamery aktivovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
logros Vloženo 7. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2018 Pokud minu znacku u silnice s omezenim rychlosti nebo se zmeni prerusovana cara na silnici na plnou caru tak se znacky na navigaciv pravem hornim rohu ihned zmeni. Tak to to auto prece musi nejak rozpoznat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 7. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2018 Značky jsou uložené v mapách, stále platí otázka na kameru za předním sklem a tou Ti i v případě neexistence již byl zodpovězen tvůj dotaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
logros Vloženo 8. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2018 myslim, ze tam kamera je. Nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 8. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2018 Zakazy predjizdeni v mapach nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 8. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2018 (editace) Kamera tam je, tj. lze nastavit. Případně provést kontrolu: Vozidlo -> Asistenční systémy -> Zobrazení značek -> zda je zatrženo zobrazení v panelu přístrojů. Pokud tam tato volba není tak: vozidlo -> Nastavení -> Sdružené přístroje -> a zde lze zvolit co vše mají zobrazovat... Editováno: 8. Srpen 2018, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
logros Vloženo 8. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2018 Misto znacek je na maxidotu zkratka svetove strany kam jedu. To jsem nejak zapnul ale uz nevim jak.Radu ferdy25 zkusim zitra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
logros Vloženo 9. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2018 Bohuzel ani v jedne z nabidek: Vozidlo -> Asistenční systémy -> Zobrazení značek -> zda je zatrženo zobrazení v panelu přístrojů Vozidlo -> Nastavení -> Sdružené přístroje -> a zde lze zvolit co vše mají zobrazovat jsem nenasel nic jako Zobrazeni znacek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro92 Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 Nazdar všetkým, ako zistim či mám čítanie značiek cez navigáciu alebo cez kameru? Díki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 Myslím že to funguje paralelně. Navigace ví kde jsi a kde jedeš a háže to v navigaci. Maxidot dle mě čte značky přes kameru a kontroluje to s navigací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro92 Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 A ako zistim ci mám "malú" alebo "veľkú" kameru na spätnom zrkadle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro92 Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 Čo všetko musím mať aby som mohol activovať lane assist. Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 (editace) Já budu mít travel asisist+auto light asist také a lane asisist prej není problém dokodovat. Editováno: 20. Listopad 2018, autor: Michal B. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro92 Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 Ja nemám auto light, takže neviem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaroT Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 No podla mna, ak mas citanie/rozpoznavanie dopravnych znaciek feature-u, tak mas nainstalovanu kameru a pokial viem ta je len jedna (nie mala ci velka) a pokial mas tuto kameru, tak by sa "teoreticky" malo dat dokodovat aj "lane-assist", aspon tak som to niekde cital :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro92 Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 O tych dvoch kamerach som cital sa mi zda v sekcii octavie alebo superbu az neviem, ale ak je len jeden typ kamery v kodiaku, tak by to teoreticky islo naprogramovat. Diki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 před 10 hodinami, Jaro92 napsal: Čo všetko musím mať aby som mohol activovať lane assist. Dikes Téma jsi založil s jiným zadáním, tak se ho drž a nedělej tady zmatky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro92 Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 Okey Pawouku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeeCe Vloženo 20. Duben 2020 Sdílet Vloženo 20. Duben 2020 V 8. 8. 2018 na 16:00, ferda25 napsal: Kamera tam je, tj. lze nastavit. Případně provést kontrolu: Vozidlo -> Asistenční systémy -> Zobrazení značek -> zda je zatrženo zobrazení v panelu přístrojů. Pokud tam tato volba není tak: vozidlo -> Nastavení -> Sdružené přístroje -> a zde lze zvolit co vše mají zobrazovat... Ahoj Ferdo, chtel bych jen potvrzeni, zda jde dokodovat čtení dopravních značek. Mam MR2020 LK adaptivni tempomat do 160km, line assis, parkovaci assistent, 360 view. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 12. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2020 Zdravím, kamarád si koupil nového Kodiaqa SportLine MR20021 s navigací Amundsen. Je to už nová verze MIB3. Bohužel v něm není rozpoznávání dopravních značek, které jinak stojí 2000,-. Umí to někdo dohrát? Vůz je vybavený kamerou pro Lane Assist. Předem děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xx30 Vloženo 23. Duben 2023 Sdílet Vloženo 23. Duben 2023 (editace) Mám kodiaqa 2022 ve verzi Style bez Top travel asist ve kterém je funkce rozpoznávání dopravních značek. Je možné tuto funkci dodělat? V autě jsou kamery na Matrix led světla a na dešťový senzor a také radar na adaptivní tempomat. Nevím jestli to stačí, nebo je nutná ještě nějaká jiná kamera. Editováno: 1. Ledna, autor: xx30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xx30 Vloženo 30. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2023 Je někdo v okolí Přerova a nebo Olomouce popřípadě Zlína kdo dělá kódování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luki238 Vloženo 3. Února Sdílet Vloženo 3. Února V 23. 4. 2023 na 12:48, xx30 napsal: Mám kodiaqa 2022 ve verzi Style bez Top travel asist ve kterém je funkce rozpoznávání dopravních značek. Je možné tuto funkci dodělat? V autě jsou kamery na Matrix led světla a na dešťový senzor a také radar na adaptivní tempomat. Nevím jestli to stačí, nebo je nutná ještě nějaká jiná kamera. Ahoj, zjistil jsi nějaké info nebo už čtení značek máš? Mám totiž taky Kodiaqa se stejnou konfigurací a taky by mě to zajímalo, zda to jde dokódovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xx30 Vloženo 4. Února Sdílet Vloženo 4. Února (editace) Ahoj, Ferda mi potvrdil, že dokódování je možné, jen zatím nemám čas na provedení. Jakmile bude prostor nechám udělat. Editováno: 4. Února, autor: xx30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.