cz_honza84 Vloženo 24. Září 2023 Sdílet Vloženo 24. Září 2023 (editace) Na webu mám momentálně to samé, ale v mobilu - v aplikaci (android) to jede. Editováno: 24. Září 2023, autor: cz_honza84 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 25. Září 2023 Sdílet Vloženo 25. Září 2023 Portál na webu nefunguje, jinak aplikace na Androidu i iOS to funguje. Problém byl už včera a stále trvá... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelIns1 Vloženo 25. Září 2023 Sdílet Vloženo 25. Září 2023 skúste to ešte raz. Už to ide aj na webe 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenal_cz Vloženo 25. Září 2023 Sdílet Vloženo 25. Září 2023 Jj, diky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslava Hűbnerová Vloženo 27. Září 2023 Sdílet Vloženo 27. Září 2023 Pokud se přihlásíte do beta testu aplikace MyŠkoda, tak je možné přidat i Octavii IV. Fungují tam i nové věci jako Pay to Park. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanekJankovic Vloženo 10. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2023 Ahoj, funguje vám aktuálně appka? Mě už 3 dny nefunguje. Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 10. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2023 zkousim .. a nejede .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 10. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2023 Mě to jede... ale je to trochu pomalejší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo 10. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2023 Bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NemesiSK Vloženo 10. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2023 U mňa to tiež funguje bez problémov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 11. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2023 Taky bez problémů, ale nepamatovalo si mě to a musel jsem se znovu přihlásit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslava Hűbnerová Vloženo 11. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2023 A kterou používáte aplikaci? Essentials nebo My Škoda? Já mám My Škoda a funguje bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 11. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2023 tak už taky funkcni. jen odhlásit a prihlasit po vcerejsku znovu ... MySkoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanekJankovic Vloženo 11. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2023 před 5 hodinami, Jaroslava Hűbnerová napsal: A kterou používáte aplikaci? Essentials nebo My Škoda? Já mám My Škoda a funguje bez problémů. Já My škoda essentials - stále nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 11. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2023 @JanekJankovic Zkoušel si se přihlásit na skoda-connect.com? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanekJankovic Vloženo 12. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2023 před 14 hodinami, petr.podzimek napsal: @JanekJankovic Zkoušel si se přihlásit na skoda-connect.com? Ano - přihlásím se, ale poslední aktualizace dat je před 8 dny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 12. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2023 @JanekJankovic Tak to jim budeš muset zvednout mandle na Infolince. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2023 @JanekJankovic Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fóra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 19. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2023 Těm šikulům to zase nefunguje. V appce se nepřihlásím a na webu mám prázdnou garáž 😔😔😔 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelIns1 Vloženo 19. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2023 mojim šikulom to funguje tak app ako aj web 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 19. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2023 @OpelIns1 ajo...mě už to teď taky funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 19. Říjen 2023 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2023 On 9/27/2023 at 10:22 AM, Jaroslava Hűbnerová said: Pokud se přihlásíte do beta testu aplikace MyŠkoda, tak je možné přidat i Octavii IV. Fungují tam i nové věci jako Pay to Park. ako? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 18. Ledna Sdílet Vloženo 18. Ledna Ahoj, tipuju, že odpověď je ne, ale - nevíte, zda se dá v aplikaci nastavit, aby vyskakovala upomínka např. když 30 minut po vypnutí/opuštění vozidla je auto odemknuto/má otevřená okénka? Popř. jestli někde není info, jaké funkce se plánují/zda se někde dá zaslat návrh na zavedení nové funkce. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslava Hűbnerová Vloženo 18. Ledna Sdílet Vloženo 18. Ledna Cross: Přihlašte se do beta testu aplikace a můžete posílat připomínky a nápady. Vývojáři odpovídají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 18. Ledna Sdílet Vloženo 18. Ledna A kde se to prosím dělá? Prolezl jsem aplikaci i webové rozhraní a nikde jsem tuto možnost nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.