Přejít na obsah

Skoda Connect

Doporučené příspěvky

• o 2 měsíce později...

u mňa momentálne komplet výpadok, v aute, v PC, v app

Je to super, sadneš do auta a všetko čo má človek nastavené od radiostaníc, cez ciele v navigácii, polohu sedačky - nič z toho nefunguje.

Som zvedavý, kedy to niekto hekne tak, že auto ani nepôjde naštartovať :)

Simply clever!

P.S. škodoradostne by som ale mohol doplniť - kuknem na SAT forum a tam vidím, že Skylink má od rána podobné problémy ako Škoda 😂

Editováno: , autor: OpelIns1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 1 měsíc později...

Ano, ŠA je veľmi dobrý príklad na Murphyho zákony....

- chceš vyparkovať - nejdú senzory

- ideš skoro ráno - nejde front assist a s ním Matrixy

- je zima - nejde škoda connect tak sa nedá kúriť dopredu

- je niekde kolona - nejde on-line doprava

No nekup to. Licencia mi končí 2.6.

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

mne Esential app funguje na 99%, používam hlavne v zahraničí mapu kde som auto zaparkoval. Maximálna spokojnosť.

Teraz ma ale dorazila ŠA -> upozornenie, že Esential končí 15.7. je fajn, len ma totálne zabila správa o tom, že

- môj Android vraj nie je kompatibilný s novou aplikáciou. Nikde som nenašiel, aké sú požiadavky na HW/SW telefonu

- iOS musí byť 16+, v iphone ktorý z času na čas používam je 15.8

Takže od 15.7. som bez.

Ďalší argument vymeniť toto auto....

Odkaz ke komentáři

Tak po niekoľkých dňoch mailového ping-pongu s podporou ŠA, fotení obrazoviek mobilov, popise OS, verzií aplikácií, VIN auta, prihlaovacích údajov a neviem čoho ešte som sa konečne dozvedel základnú správu (tak ako píše kolega vyššie), ktorá myslím má byť uvedená v popise aplikácie:

- iOS min v.16

- Android 10+

možno je toto všetko uvedené niekde na fejsbúku danej spoločnosti, ale prečo mám používať fejsbúk na získanie základnej informácie k produktu ktorý som získal kúpou auta za pol melóna Kč a chcem ho len naďalej používať?

Editováno: , autor: OpelIns1
Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Musím si postesknout.

8.7. skončil mé Noře balíček služby Vzdálený přístup do vozu.

Inu, co jiného by člověk čekal, než že si vleze přes apku, nebo web a službu na rok obratem prodlouží.

A jaké to překvapení, když přímá platba kartou po dokončení vyvolala chybovou hlášku: Nespecifikovaná chyba na stránce.

Druhým krokem tedy byl pokus neplatit přímo, ale zvolit varinatu, kdy škoda pošle doklad u úhradě bankovním převodem a ono zase nic, jen chyba, že na stráce se vyskytl problém a operavi nelze dokončit.

Výsledek:

Dva telefonáty na podporu. Poprvé ať zkusím jiný prohlížeč :-)))) Podruhé, ať jim chyby nafotím a pošlu a že to vyřeší.

Dnes 12.7. a jen včerejší e-mail, že se tím budou zabývat.

Ještě, že mám auto koupené v létě, kdy mi to tak zásadně nevadí a né v zimě. To by mě bez appky asi, s prominutím, jeblo.

Odkaz ke komentáři

Zzzzz  

mě app funguje normálně (teda nová verze) ale naštvalo mě, že jsem musel znovu spárovat app a auto a že už nejde sledovat opuštění nastavené oblasti a překročení nastavené rychlosti. Bylo mi řečeno, že to používalo tak málo lidí, že se rozhodli tyto 2 funkce v aplikaci vynechat...proč takové věci dělají když vše fungovalo? No a ještě novinka která ve staré verzi nebyla (teda neměl jsem)... uzamčení a odemknutí auta pomocí telefonu aniž bych někomu něco zaplatil nebo doplatil.

449688328_536351952054778_573000589464547423_n.jpg

Odkaz ke komentáři

Ještě bych takový postoj chápal, když by šlo o službu zdarma, ale když za to chtějí prachy???

No, snad to do prvních mrazů stihnou, abych mohl z domu spouštět nezávislé, protože ovaladačem nemám takový dosah z bytu na parkoviště.

Jinak pivo je dobrý nápad. Já nejezdím v 99% v noci, takže od 23 do 6 do rána jsem měl nastaneno hlášení - takže takový malý případný alarm, že mám volat ohledně ukradeného auta a nezjistit to až ráno 😉

Editováno: , autor: Zzzzz
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...