kn_c3 Vloženo 12. Červen 2023 Sdílet Vloženo 12. Červen 2023 Zdar, mám 1.6 feldu se servem. Když začnu zrychlovat tak začne celé auto táhnout doleva. Čím větší zrychlení tím víc. V normálním tahu táhne taky (dálnice atd...) Geo mám, vepředu je vyjma levého ložiska, levého kloubu a řízení VŠE nové. V zadu nové tlumiče, pružiny. Když na místě protocim motor tak se volant nehne, ani se jeho síla nijak nezmění, takže řízením to asi není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.r.a.n.t.a Vloženo 12. Červen 2023 Sdílet Vloženo 12. Červen 2023 Posilovač s tím nebude mít nic společného. Levé kolo přibržďuje, takže buď špatně odbržďuje levý třmen, nebo jde hodně ztuha to nevyměněné ložisko - může to dělat i kolo, ale předpokládám, že přeházet kola jsi už zkoušel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kn_c3 Vloženo 12. Červen 2023 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2023 S koly to nemá nic společného ty už jsem prehazoval a to ložisko to taky není. Ani brzdy, ani homouše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Červen 2023 Sdílet Vloženo 12. Červen 2023 a co silenbloky motoru a na ramenech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kn_c3 Vloženo 12. Červen 2023 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2023 (editace) Říkal jsem, že vepředu je vše nové. A dělalo to před i po výměně. Na motoru je nový axiální stabilizátor, silent na víku převodovky je bez problému. Velký silent taky vypadá ok. Editováno: 12. Červen 2023, autor: kn_c3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Červen 2023 Sdílet Vloženo 12. Červen 2023 zahýbat autem se zařazeným kvaltem a u otevřené hauptny pozorovat co to dělá s motorem a nápravama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.