Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tam se snad všichni zbláznili. Já jsem taky autofanatik, ale nebudu někomu tvrdit, že Octavia je lepší než Audy A6 :smich: Navíc tvrdit, že octavia je poruchovější než ten ruskej sráč :smich: . A to stím Roomstrem to je taky bomba.

Jinak našel jsem článek kde si z Kaliny nějaký tuner udělal AUTO

http://forum.avtoindex.com/viewtopic.php?t=9604

post-26-1166649617.jpg

Upraveno od zabiak

TomasB : a bacha na ty smajliky.)pouzivej je protoze ja sem je nepouzil a uz sem dostal prednasku odbornou jak jsou emotikony dulezite v komunikaci .) ale jako obvykle na svou otazku jsem nedostal odpoved pouze si nekdo musel vystelovat ego na kravine.)

Právě jsem se na tamtom foru dozveděl, že Lada Kalina je bezpečnější a motor má lepší zvuk a lepší sedadla než Octavia a Audy A6 :smich: . A že Audy A6 má náskok díky ceně, a že by v tom nechtěl bourat ani jezdit, že Lada je lepší. Nové Audy A6 jsem osobně řídil a dlouhou trasu a musím říct, že je to bomba. Ale Lada je prostě Lada :smich:

Lidičky, pučte mi někdo kameru... Natočim jim 1.8T, že se budou sakra divit :D Na 5 do kopce ve 4 lidech a s plným kufrem... Ale víc jak 200 km/h tomu nedám, mám H-čkový zimáky B)

Právě jsem se na tamtom foru dozveděl, že Lada Kalina je bezpečnější a motor má lepší zvuk a lepší sedadla než Octavia a Audy A6 :smich: . A že Audy A6 má náskok díky ceně, a že by v tom nechtěl bourat ani jezdit, že Lada je lepší. Nové Audy A6 jsem osobně řídil a dlouhou trasu a musím říct, že je to bomba. Ale Lada je prostě Lada :smich:

Asi tam budu chodit casteji tam se clovek fakt dokaze dobrat zasmat .) -_-

no, trošku jsem je začal popichovat :smich:

• Autor

No nejlepší na tom je, že tam tím tématem se baví celá garáž.autorevue.cz, jak tam cca 5-7 Ladistů do krve obhajuje svoje špičkové stroje, jejichž úrovně ostatní dosáhnou až za 30 let. (A to jen díky tomu, že to budou kopírovat :smich: )

Jo a prosím, když tam píšete příspěvky, tak nevykřikujte "Lada je sh*t, Škoda rulezzz!", tím jim akorát nahráváte na smeč, ale zkuste je ubít jejich vlastními argumenty...to pak je teprve ta pravá zábava.

hoši, teď to tam zase stojí za to :smich::smich::smich:

hoši, teď to tam zase stojí za to :smich::smich::smich:

Ze se na to nevykasles,hadat se s takovejma sockama.... :smich::smich:lol

:o:kuk: tak tohle mi hlava nebere Lada :smich::smich::smich:lol ta vec nema ABS jo? a s tim se muze jezdit po evrope? davaj se do toho uz pytle?

haháá znacne usmevave tema lol

hoši, teď to tam zase stojí za to :smich:  :smich:  :smich:

Ze se na to nevykasles,hadat se s takovejma sockama.... :smich::smich:lol

mňo, mám z toho děsnou prdel :smich:

už přiznal, že Lada je salám za 30,- lol

Tak jsem se taky chvilku smál, ale čím více jsem četl to jejich forum, tak jsem spíš zdešenej. Jak někdo může tvrdit že ABS a celkově bezpečnost jsou zbytečný?

Jak uvidím na silnici jedoucí Láďu beru i s koktou roha. Byč a pryč. Jsou to šílenci !!! :w00t1:

Hmmm... to je zajímavý. Asi toho svýho šráka prodám a koupím si pořádně nadupanou Ladu Kalinu. A pak to těm Oktávkám a Audinám dám na dálnici pořádně sežrat :smich::smich:

a magori,ze si kupujou A6ky za takovej kotel... :smich::smich::smich: ,kdyz muzou za to mit tolik kvalitnich ruskych vozu :smich::smich::smich::prc::prc:

разве ты этого не знаешь LADA их лучший !!

разве ты этого не знаешь LADA их лучший !!

ateď česky, azbuku jsem už navzdory letův výuky zapoměl :D

A Ladáci si šli hodit mašli

no to mě poser ...co je to za kreténa :blbec: . Dyť ten chlapec ani neví o čem mluví . Pořád mele něco o haldě šrotu (Kalina) ccsssss to jsou mi věci

už se jim to tam nějak rozpadá, příspěvků od pomatenců řádně ubylo :smich:

To mně sere, to mně sere, už není taková prdel lol

Upraveno od TomasB

už se jim to tam nějak rozpadá, příspěvků od pomatenců řádně ubylo :smich:

To mně sere, to mně sere, už není taková prdel lol

Me uz se drzi jenom jeden silenec...pocitam ze to do dvou dnu opadne .-)a mame po prdeli :(

:o:kuk: tak tohle mi hlava nebere Lada :smich::smich::smich:lol ta vec nema ABS jo? a s tim se muze jezdit po evrope? davaj se do toho uz pytle?

haháá znacne usmevave tema lol

Přiložím polínko dávaji pytle ,ale plné slámy. -_-

• Autor

Ladamaniaci

Všimněte si, že od mého dotazu v 1:07 mi nikdo z rusomilů nebyl schopný odpovědět a vyvrátit mé dotazy a tvrzení žádným argumantem. lol:smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.