Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ja mam tu 26 asi 2 mesiace tuner radia ešte neviem posudiť lebo som mal problem s antenou .Teraz nemam antenny zosilovač tak to je asi na urovni stareho radia(philips).Ak sa mi to nebude pačiť budem musieť ten zosik dorobiť.

CD mechanika mi asi 5x zblbla ale vyriešilo to vysunutie cd a opätovne zasunutie. Zvuk je vyborny.Spokojnosť asi 80%, hold je to najlacnejši Blaupunkt.

Ovladanie je jednoduche a v pohode. Ešte jedna vec: neviem prečo ale potrebuje kostru z anteny ta čo je v ISO konektore nefunguje.

Vloženo (editace)

nad tím kenwoodem sem taky přemýšlel přesněji nad tímhlehttp://www.autoradio-prodejce.cz/autoradia/kenwood/kenwood-kdc-w3534a.htm , jelikož mám teďka kazeťák kenwood tak by mohlo být i stejné zapojení a nemusel bych kupovat jiné konektory, jestli se pletu tak mě prosim opravte.....................

Editováno: , autor: Sinius
Vloženo

ptal sem se už i v horní sekci, ale tam mi nikdo neodpovída, potřebuju dokoupit zase ten rámeček a ty konektory, když mám ted kenwood na kazety v autě a chci si objednat ten na cd, nebo to bude pasovat stejně???

Vloženo (editace)

Ja myslim ,že ti to bude pasovať tie čelne panely su asi podla neakej normy rozmerovo rovnake.Ak chceš môžem ti toho Blaupunkta zmerať.

Editováno: , autor: vikino1
Vloženo

Inak ešte som zabudol: ja idem toho blaupunkta reklamovať lebo ma odpalenu kostru na iso konektore a kostra z anteny je nejaka "studena kostra" ktora so sebou nesie aj šumy to je vysvetlenie elektrikara,tak uvidim potom napišem ako som pochodil.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...