pb1 Vloženo 20. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2023 (editace) Ahoj, bohužel musím jako první vykopnout téma na problémy s DSG. Auto (1.5 TSI MC) má najeto zhruba 2000 km, a hned od začátku se u něj objevuje zvláštní a dost hlasitý zvuk (zakřupání / zaskřípání) při podřazení 3 -> 2. Na jiných rychlostních stupních se zatím neprojevuje. Dlouho jsem po internetu hledal videa různých DSG defektů, a tento, který se děje u mě, jsem shodou náhod našel až dnes (zhruba 20. sekunda videa). https://www.youtube.com/watch?v=pfG4EYhBaQU Zvuk se pro potřeby reklamace bohužel objevuje sporadicky 1x až 2x za jízdu, takže nějaké nasimulování před technikem půjde dost obtížně. Auto momentálně potřebuji, tudíž v servisu jsem "radši" ještě nebyl. Slyšeli jste někdy podobný pazvuk, nebo ho dokonce řešili se servisem? Editováno: 20. Červenec 2023, autor: pb1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 21. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2023 Natoč video a pošli ho do servisu, jestli je těžké závadu ukázat přímo technikovi. Většinou jim to stačí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 22. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2023 Při natáčení videa zachyť nějaký jasný identifikátor. V infotaimentu jde zobrazit VIN, zvenčí záběr SPZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prisa Vloženo 16. Března Sdílet Vloženo 16. Března Ahoj, mám 1.5tsi a stejný problém, zatím jsem neřešil. Vyvolat se to dá několikanásobným prudkým přidáním a ubráním plynu na “sport” režim, někdy mi v tom i zaklepe, zaskřípá jakoby to šlo přes zuby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prisa Vloženo 16. Března Sdílet Vloženo 16. Března (editace) Tento zvuk je tomu nejpodobnější Editováno: 16. Března, autor: prisa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pb1 Vloženo 17. Března Autor Sdílet Vloženo 17. Března Díky za reakci, já měl auto vloni na týden v servisu, bohužel to prý nedokázali zreprodukovat, takže jsem se ničeho nedobral. Jezdím tedy dál, až budu na nějaké prohlídce, tak se jim zas připomenu. Skřípání je extrémně otravné, v létě se staženým oknem z toho zas budu mít infarkt je to fakt hlasitý zvuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prisa Vloženo 17. Března Sdílet Vloženo 17. Března Tak to mě mrzí, jedu na garančku za 8 tisíc km, nahlásím to a uvidím. Nepočítám že s tím cokoliv budou dělat řadí to? Řadí, tak vidíte 😀 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.