lokystar Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 zdravím, to by mne také zajímalo zda se dá někam přidat žárovka do normálního zrcátka, průsvitného plastu je tam dost, jen nevím kolik je uvnitř místa. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 Kdyz tyto zrcatka nemam a chtel bych osvetleni nastupniho prostoru lze to nejak ? krom toho že koupim dalsi sadu zrcatek ?? spis me zajima pokud tyto zrcatka nemam myslite ze draty tam jsou natahnuty od vyroby nebo bych musel tahat nove draty k zarovce na osvit nastupniho prostoru. ( kdybych si ji tam nejak nenapadně přidal ) u scoutu máme toho assitenta coming home a leaving home, nastaveno na 10 sekund a svítí to... někdo ti musí předělat něco přes VAG a asi ta natahat spešl kabely na další žárovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 (editace) Coming a leaving mam taky .. VAg taky jen by me zajimalo kde přesne bych ty kabely mel připojit aby to svitilo tak jak to svitit má Editováno: 3. leden 2013, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 A dej do světla pořádné diody T10 se čtyřma SMD (mám je také) a bude to i pořádně svítit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1968 Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 Já mám dotaz, dělají se zrcátky s osvětlením na OII face?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 dělají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1968 Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 Hmm,já jsem hledal na netu a nic jsem nenašel. Všude mají pouze na oII před face. Jestli něco najdeš hoď sem odkaz. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 musíš vyměnit spodní kryt zrcátka + dodat osvětlení čísla dílů jsou: 3T0857603A,3T0857604A,3T0945291,3T0945292 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1968 Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Aha tak díky za info, ale zase taková hitovka to není,abych do toho dával prachy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tdííí Vloženo 8. Únor 2013 Sdílet Vloženo 8. Únor 2013 myslite ze tam pujde dat tady tato..jde me o to jestli proleze tim otvorem co tam je..diky http://www.led-autozarovky.cz/led-autozarovky/eshop/7-1-Parkovaci-zarovky-LED/115-2-Patice-T10-W5W/5/553-CAN-BUS-parkovaci-svetlo-T10-W5W-BILA-5xSMD-ROUND-1ks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 8. Únor 2013 Sdílet Vloženo 8. Únor 2013 Těžko říct jestli se tam vejde = je to vždy o prvním pokuse... Ale už teď ti mohu říct, že svítivost velká nebude. Je tam totiž "jen" 5 jednočipových SMD diod (5 svítících bodů), ale ty diody co jsem o kousek výš dával fotku jsou 4 tříčipové (12 svítících bodů). Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 tak to idem skusit dako zbuchat, ak sa to podari tak vam dam vediet ako som to spackal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 Asi nechápu, ale co jdeš dělat? Měnit žárovky za diody? To není až tak složité "buchanie" :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 tak vymena ziaroviek, to nebola...dorabal som osvetlenie v spatnych zrkadlach a pokial po tom vazne netuzite tak kaslite na to dostat kabel do spatneho da pekne zabrat, Ako zapojenie sa mi osvedcilo napojit to priamo na osvetlenie interieru (stropne) takze po odomknuti sa to pekne rozsvieti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 "takze po odomknuti sa to pekne rozsvieti." = ale takto to funguje i když je to z výroby = přece. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 len ide o to, ze v mojej octavii to z vyroby nebolo a nemalo som tam ani spatne s pripravou na tuto funkciu takze preto hovorim ze nebolo take jednoduche si tie spatne na to upravit, natiahnut tam kabelaz...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 Tak to jo! Ale plně to chápu, taky jsem kdysi dodělával na Passata B5 zrcátka s vestavěným blikačem a osvětlením nástupního prostoru a byl to slušnej porod = rozdělávka auta. Ale stálo to za to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 ked budem mat hotove obe tak hodim foto, moc mala garaz aby sa dali urobit obe naraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 A hlavně taky asi zima, co? Nebo alespoň já tam topení nemám... Ale hodilo by se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 zima ani nie ale garaz je fakt mala o 80cm sirsia ako auto a o 30cm dlhsia, projektant vo svojom zivote videl iba polsky fiat asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 Tak to jsem si až vzpomněl na Fantozziho a jeho ultramoderní ale miniaturní byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2013 Potřeboval bych poradit, na jakém PINu je ve svorkovnici od FL zrcátek signál pro blinkr a na kterých jsou kablíky k motůrku co přiklápí zrcátko k autu. Můžete mi někdo poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sewca Vloženo 1. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 Hoj, chci se zeptat na nefunkční osvětlení nástupního prostoru u spolujezdce. žárovka OK, nesvítí ani lampička ve dveřích (červeno-bílá) žárovka taky OK. Poradíte prosím někdo čím to je? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 No osvětlení v zrcátku je nezávislé na tom ve dveřích, ale co zkusit zkontrolovat pojistku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sewca Vloženo 1. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 Ono to má svou pojistku??? Kontroloval jsem je a OK. Vše funguje jak má, jen ty dvě světýlka. Asi je zkontroluji znovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.