Stringo Vloženo 26. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2018 Teoreticky ano, mám takhle udělaný Footwell... Natáhnout kablíky do zrcátka od svorky prostřední žárovky v horní lampičce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Tomšů Vloženo 26. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2018 Myslel jsem si to.. díky Tím pádem by byla i stejná pojistka na žárovku v osvětlení v zrcátku i uvnitř že? Ptám se,protože mě to zajímá,kutil amatér Sám to mám v O3 origo.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 27. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2018 A kdykoliv si uvnitr rozsvitis, tak ti budou svitit i zrcatka? Navic tahat drat od zrcatka az k lampicce je urcite slozitejsi nez ho zapojit do RJ dveri. Mas nejaky duvod neudelat to tak jak to ma byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2018 Přesně tak, je to snazší natáhnout to z jednotek dveří... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkotulko17 Vloženo 24. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2018 Zdravím všetkých kutilov, vedel by mi niekto poradiť číslo pinu, ktorý treba použiť v do RJ dverí? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino22 Vloženo 24. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2018 Pin č.10. Vsetko mas na ôsmej strane. Inak vyborna vec toto. Ja sa orientujem tymto svetielkom pri zamykani a odomykani auta. A oznamenie blinkrami o zamknutí a odomknutí mam vypnute . Aspon teraz na zimu. Kedze pri odomknutí sa rozsvieti a pri zamknutí zhasne. Mne to tak vyhovuje. A uvažujem to domontovat na druhu stranu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laďan Vloženo 30. Květen 2020 Sdílet Vloženo 30. Květen 2020 (editace) Zdravím, dodělal jsem osvětlení nástupního prostoru. Pravá strana funguje bezvadně. Ale u řidiče mi problikává led modul pokud jsou dveře pootevřeny v pozici 10-20 cm. Když je rychle otevřu nebo zavřu, tak v této pozici ledka jenom blikne. Když je v této pootevřené pozici nechám, tak bliká neustále. Zkontroloval jsem kabeláž v průchodce dveří, ta vypadá dobře. Když zahýbu kabelama při otevřených dveřích, tak se nic neděje, žádný problik. Nemáte nějaký tip, co s tím? Editováno: 9. Srpen 2020, autor: Laďan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laďan Vloženo 9. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2020 (editace) Diagnostika nic neříká. Prosím o radu. Děkuji. Editováno: 9. Srpen 2020, autor: Laďan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino22 Vloženo 9. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2020 (editace) Skus tam dat klasicku ziarovku, co to bude robiť. Ak to bude ok, tak vymenit ledku. Ja tam mam ledky a od montaze bez závad. Editováno: 9. Srpen 2020, autor: mino22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laďan Vloženo 10. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2020 Bohužel jsou to celoledkové moduly, takže bych musel štípnout dráty a natvrdo napájet žárovku. Nicméně, protože jsem potřeboval být pojízdný, tak jsem dveře poskládal zpátky, nastavil dojezdy oken a hle.... všechno funguje, jak má. Nechce se mi teď auto dráždit a zjišťovat, kterej komponent způsobil správnou funkčnost lampičky. Skoro to vypadá jako nějaká vlastnost, ale moc se mi tomu nechce věřit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jimmy3 Vloženo 13. Září 2020 Sdílet Vloženo 13. Září 2020 Ahoj, mám problém který tu zatím ještě nikdo neřešil, mám oct 2 Fl a nesviti mi na pravé straně osvetleni nástupního prostoru v zrcatku u spolujezdce, žárovka je ok a proměřil jsem i všechny pojistky, dále mi nesviti jen na pravé straně vnitrni osvětlení klik a nesklápí se pravé zrcatko, vyhrev ale funguje, setkal se s tím už někdo? Asi to bude mít souvislost, budu vděčný za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarousek17 Vloženo 2. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2020 Ahoj, prosím Vás, mám problém nevím jak dlouho, ale všimnul jsem si, že mi nesvítí osv. nást. prostoru a hlavně neblikají blinkry v zrcátkách. Blinkry neblikají rychleji, tak předpokládám, že led blinkry neodešly, měly by "blikat" rychleji, jako při prasklé žárovce, ne? A žárovky W5 v osvětlení jsou také ok a svítí kdekoliv jinde. Nakódováno jest už od doby koupě. Není možné, že je ještě třeba někde v 09 cent. el. nebo někde? Už vážně nevím, kde to hledat. :( Vyhřívání zrcátek funguje normálně. Moc děkuji za jakékoliv info!! Adressword : 42 Jméno:Elektronika dveří řidiče VAG číslo:1T0959701D PopisTuer-SG 005 Verze software:0953 Kódování:0000248 Rozšířený režimTP2.0, CANT=300 CANE=310 Chybové kódy nalezeny 03AF Vyhřívané vnější zrcátko na straně řidiče Vyhledávání ŘJ ukončeno Adressword : 52 Jméno:Elektronika dveří spolujezdce VAG číslo:1T0959702D PopisTuer-SG 005 Verze software:0931 Kódování:0000248 Rozšířený režimTP2.0, CANT=300 CANE=312 Chybové kódy nalezeny 03B0 Vyhřívané vnější zrcátko na straně spolujezdce Vyhledávání ŘJ ukončeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš91 Vloženo 17. Červen 2021 Sdílet Vloženo 17. Červen 2021 V 22. 2. 2008 na 20:09, zdemar napsal: No normálně to napojit na osvětlení vnitřku auta. Ve dveřích ti taky přece svítí výstražný osvětlení. To je taky napojený na osvětlení vnitřku auta. Stačí natáhnout drátek od toho a máš to hotový. Mám problém - nefunguje mi ani výstražný osvětlení ve dveřích, ani osvětlení nástupního prostoru (obojí na straně spolujezdce). Na diagnostice mi to vyhazuje chybu "J387 - kódování řídící jednotky dveří na straně spolujezdce". V servisech mě odkazují na autorizák, obvolal a obepsal jsem všechny AS v kraji, nikdy to nikdo nekódoval. Znamená to, že tyhle světla nemají s dveřní jednotkou nic společného a chyba je tedy ve zlomeném káblíku? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš91 Vloženo 17. Červen 2021 Sdílet Vloženo 17. Červen 2021 V 13. 9. 2020 na 8:28, jimmy3 napsal: Ahoj, mám problém který tu zatím ještě nikdo neřešil, mám oct 2 Fl a nesviti mi na pravé straně osvetleni nástupního prostoru v zrcatku u spolujezdce, žárovka je ok a proměřil jsem i všechny pojistky, dále mi nesviti jen na pravé straně vnitrni osvětlení klik a nesklápí se pravé zrcatko, vyhrev ale funguje, setkal se s tím už někdo? Asi to bude mít souvislost, budu vděčný za každou radu Kamaráde... tak to máš to samé co já :-( Přišel jsi na to, co s tím? U mě jsou všichni marní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.