Publikováno Prosinec 17, 200618 r Zdar.Mám najeto 56000 a začalo mi něco bouchat jako by od přední nápravy při jizdě nervnostmi.Dělalo to už minulou zimu ale v létě se to stratiloDělá to jenom jak je chladněji ,jak je tepleji není nic slyšet.Je to velmi nepravidelné,nejvic jak auto stojí venku a mrzne tak kolem +6 a níž.Už jsem prošel gumy stabilizatoru,kosti ale jsem nic nenašel.Nemůže to mít spojitost,při větší rychlosti a brždění mi trochu kmitá volant,brzd.pedál je OK.Setkal jste se už někdo stím. Upraveno Prosinec 17, 200618 r od ROMIK
Prosinec 17, 200618 r V zimě je to všechno zmrzlí tak to nefaká jak má. Myslím, že mi všichni dají zapravdu. Vlastní zkušenost.
Prosinec 17, 200618 r Bude to nabrany snih - mezi drzakem a vyfukem - mel jsem tam dost pekny led - a vybrovalo to do podvozku. Ale to se musis bortit snehem jako ja, kdyz rano kolem 3 musis do prace a posipaci nikde a na ceste 30 cisel snehu
Prosinec 18, 200618 r Autor Bude to nabrany snih - mezi drzakem a vyfukem - mel jsem tam dost pekny led - a vybrovalo to do podvozku. Ale to se musis bortit snehem jako ja, kdyz rano kolem 3 musis do prace a posipaci nikde a na ceste 30 cisel snehu No tím sněhem asi těžko,letos ještě nebyl.
Prosinec 18, 200618 r Zdar.Mám najeto 56000 a začalo mi něco bouchat jako by od přední nápravy při jizdě nervnostmi.Dělalo to už minulou zimu ale v létě se to stratiloDělá to jenom jak je chladněji ,jak je tepleji není nic slyšet.Je to velmi nepravidelné,nejvic jak auto stojí venku a mrzne tak kolem +6 a níž.Už jsem prošel gumy stabilizatoru,kosti ale jsem nic nenašel.Nemůže to mít spojitost,při větší rychlosti a brždění mi trochu kmitá volant,brzd.pedál je OK.Setkal jste se už někdo stím. Je třebna vyměni pryžová lůžka stabilizátoru 1J0 411 314R dva kusy . u modelů do MR2000 včetně je nutno vyměnit i sponu 1J0 411 336D Lůžko stojí asi 200,-, spona 287,-
Prosinec 18, 200618 r No najetých 56tis je snad nový auto. Tak si myslím, že výměna sil. stabíku zbytečná. Teda jestli stím nejezdíš motokros.
Prosinec 18, 200618 r Jo a stím kmitáním. Je to nepravděpodobné, ale pokus se zalomcovat s kolem. Můžou být vymlácený kuláky. Jinak nech vyvážit kola. Většinou to dělá jen v určitý rychlosti 90-120 to kmitání.
Prosinec 18, 200618 r No najetých 56tis je snad nový auto. Tak si myslím, že výměna sil. stabíku zbytečná. Teda jestli stím nejezdíš motokros. Vřdyť je to prkotina Já jsem to měnil asi v 80 000. Ty silentbloky vypadaly jako by jim nic nebylo a po výměně je klid. To bouchání bylo docela dost intenzivní. Upraveno Prosinec 18, 200618 r od Pepa007
Prosinec 18, 200618 r No najetých 56tis je snad nový auto. Tak si myslím, že výměna sil. stabíku zbytečná. Teda jestli stím nejezdíš motokros. vymen to a neolutujes. ja som to menil tiez, je to pomerne jednoduche. ja som menil iba gumy, drziaky ostali povodne. ta guma casom stvrdne a prestane ten stabilizator pevne drzat. ak ti mozem odporucit tak kup rovno original skodovacke, ja som najprv kupil "nahradu" a po roku sa to vydralo a tak som kupil dalsie uz v skodovke
Prosinec 19, 200618 r Dělá mi to taky. Když je teplota pod 7'C. Pokud je tepleji tak je klid. Až to vychytáš dej vědět.
Prosinec 19, 200618 r Opakuju to znovu a výše to říká Tuňák . Co kolem toho meleme tak už to mělo být vyměněno a bylo by po problému . Jsou to na 99,99% silentbloky stabilizátoru. Další debata je o ničem pokud si to nevyměníš.
Prosinec 21, 200618 r Tak ja mam vymeneno vsechno a stejne raz do kasle. Takze bud horni luzka tlumicu a nebo silentbloky predni npravnice - jsou tam dva kousky - uz se na ne opravdu moc tesim Upraveno Prosinec 21, 200618 r od Host
Prosinec 21, 200618 r Já stim byl v servisu a mechanik mi řekl, že jde do píče pravá poloosa, že se bude muset časem vyměnit. A další dobrá zpráva do píče jde taky váha vzduchu.
Prosinec 24, 200618 r Jsou ruzne typy tech silentbloku na stabilizatoru?Dle motorizace?Mam 1,8T r.v.00-MR01. Diky za odpoved.
Prosinec 26, 200618 r Jsou ruzne typy tech silentbloku na stabilizatoru?Dle motorizace?Mam 1,8T r.v.00-MR01.Diky za odpoved. ano su 2 druhy - hladky sa pouzival na starsich typoch auta a taky s drazkou sa dava na novsie typy aut. neviem od kedy to menili, ale bud sa mrkni pod auto aky mas, alebo kup s drazkou + k tomu kovovy drziak aby to pasovalo. lacnejsie ale bude mrknut sa pod auto a kupit spravny typ, lebo staci menit iba gumu
Prosinec 26, 200618 r Jsou ruzne typy tech silentbloku na stabilizatoru?Dle motorizace?Mam 1,8T r.v.00-MR01.Diky za odpoved. ano su 2 druhy - hladky sa pouzival na starsich typoch auta a taky s drazkou sa dava na novsie typy aut. neviem od kedy to menili, ale bud sa mrkni pod auto aky mas, alebo kup s drazkou + k tomu kovovy drziak aby to pasovalo. lacnejsie ale bude mrknut sa pod auto a kupit spravny typ, lebo staci menit iba gumu A stále dokola. Je třebna vyměni pryžová lůžka stabilizátoru 1J0 411 314R dva kusy . u modelů do MR2000 včetně je nutno vyměnit i sponu 1J0 411 336D Lůžko stojí asi 200,-, spona 287,-
Leden 14, 200718 r Autor Joj jo blo t pryžové lůžko stabilizátoru na pravé straně.Přestal i vibrovat volant při prudkém brždění.
Leden 15, 200718 r nechce se mi zakladat novy tema, ale potrebuju radu, ci spise zkusenost me na predni naprave neboucha ale spis duni...nidky mi to nedelalo a ma pocit ze to zaslo az co sem chvili jezdil na 15kach...myslite ze je to nejak mozny?to ze mi vrze naprava v 76000 nehodnoti, ale to duneni pri prjezdu jakykoliv nerovnosti je silene divny, u 18tek sem si toho nevsiml cirou nahodou nemate tuseni cim by to tak mohlo byt?
Leden 15, 200718 r tak mě se taky ozývaj rány na nerovnostech od předku byl jsem u mechanika a zvednul to pajcrem ozkoušel kde co a že nic není znát já mu říkal že asi uložení stabilizátoru,ale on že tam vůli nevidí myslíte že to je na výměnu i když se mu to nezdá, jemu celkem věřím, dost se vyzná a zatím vždy vše odstranil
Leden 16, 200718 r taky mě napadlo, že s tím vlítnu do černý na STK, tak jsou chlapci všímavý a něco nandou
Leden 16, 200718 r no sem ve škodovce čuměl, přišel jsem že chci uložení stabiku na 1,9 r.v01 a on estli nemám malej techničák, nacvakal do etky bo čeho výr číslo a vyběhlo čím mám auto osazený každej díl viděl byl jsem dooost překvapen
Leden 16, 200718 r a přeqapen jsem byl podruhý když jsem to ted měnil ten pták mě dal uložení na jinej průměr stabiku a když jsem se patl na sponky, tak prej už mám nový auto na heveru a rozebraný a uložní k prdu s jiným průměrem a eště jiný sponky tak zase škodovka zabodovala
Březen 11, 200718 r Ahoj Tak jsem dal nové kosti a gumové lůžka stab. a stále mlátí. Snad ještě častěj. Ku..a ČÍM TO JE ?
Březen 11, 200718 r AhojTak jsem dal nové kosti a gumové lůžka stab. a stále mlátí. Snad ještě častěj. Ku..a ČÍM TO JE ? Pak už mě napadá snad jenom vůle v náboji kola!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.