ROMIK Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 (editace) Zdar.Mám najeto 56000 a začalo mi něco bouchat jako by od přední nápravy při jizdě nervnostmi.Dělalo to už minulou zimu ale v létě se to stratiloDělá to jenom jak je chladněji ,jak je tepleji není nic slyšet.Je to velmi nepravidelné,nejvic jak auto stojí venku a mrzne tak kolem +6 a níž.Už jsem prošel gumy stabilizatoru,kosti ale jsem nic nenašel.Nemůže to mít spojitost,při větší rychlosti a brždění mi trochu kmitá volant,brzd.pedál je OK.Setkal jste se už někdo stím. Editováno: 17. Prosinec 2006, autor: ROMIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 V zimě je to všechno zmrzlí tak to nefaká jak má. Myslím, že mi všichni dají zapravdu. Vlastní zkušenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Bude to nabrany snih - mezi drzakem a vyfukem - mel jsem tam dost pekny led - a vybrovalo to do podvozku. Ale to se musis bortit snehem jako ja, kdyz rano kolem 3 musis do prace a posipaci nikde a na ceste 30 cisel snehu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMIK Vloženo 18. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 Bude to nabrany snih - mezi drzakem a vyfukem - mel jsem tam dost pekny led - a vybrovalo to do podvozku. Ale to se musis bortit snehem jako ja, kdyz rano kolem 3 musis do prace a posipaci nikde a na ceste 30 cisel snehu No tím sněhem asi těžko,letos ještě nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 Zdar.Mám najeto 56000 a začalo mi něco bouchat jako by od přední nápravy při jizdě nervnostmi.Dělalo to už minulou zimu ale v létě se to stratiloDělá to jenom jak je chladněji ,jak je tepleji není nic slyšet.Je to velmi nepravidelné,nejvic jak auto stojí venku a mrzne tak kolem +6 a níž.Už jsem prošel gumy stabilizatoru,kosti ale jsem nic nenašel.Nemůže to mít spojitost,při větší rychlosti a brždění mi trochu kmitá volant,brzd.pedál je OK.Setkal jste se už někdo stím. Je třebna vyměni pryžová lůžka stabilizátoru 1J0 411 314R dva kusy . u modelů do MR2000 včetně je nutno vyměnit i sponu 1J0 411 336D Lůžko stojí asi 200,-, spona 287,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 No najetých 56tis je snad nový auto. Tak si myslím, že výměna sil. stabíku zbytečná. Teda jestli stím nejezdíš motokros. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 Jo a stím kmitáním. Je to nepravděpodobné, ale pokus se zalomcovat s kolem. Můžou být vymlácený kuláky. Jinak nech vyvážit kola. Většinou to dělá jen v určitý rychlosti 90-120 to kmitání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 (editace) No najetých 56tis je snad nový auto. Tak si myslím, že výměna sil. stabíku zbytečná. Teda jestli stím nejezdíš motokros. Vřdyť je to prkotina Já jsem to měnil asi v 80 000. Ty silentbloky vypadaly jako by jim nic nebylo a po výměně je klid. To bouchání bylo docela dost intenzivní. Editováno: 18. Prosinec 2006, autor: Pepa007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 No najetých 56tis je snad nový auto. Tak si myslím, že výměna sil. stabíku zbytečná. Teda jestli stím nejezdíš motokros. vymen to a neolutujes. ja som to menil tiez, je to pomerne jednoduche. ja som menil iba gumy, drziaky ostali povodne. ta guma casom stvrdne a prestane ten stabilizator pevne drzat. ak ti mozem odporucit tak kup rovno original skodovacke, ja som najprv kupil "nahradu" a po roku sa to vydralo a tak som kupil dalsie uz v skodovke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 Dělá mi to taky. Když je teplota pod 7'C. Pokud je tepleji tak je klid. Až to vychytáš dej vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 Opakuju to znovu a výše to říká Tuňák . Co kolem toho meleme tak už to mělo být vyměněno a bylo by po problému . Jsou to na 99,99% silentbloky stabilizátoru. Další debata je o ničem pokud si to nevyměníš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 (editace) Tak ja mam vymeneno vsechno a stejne raz do kasle. Takze bud horni luzka tlumicu a nebo silentbloky predni npravnice - jsou tam dva kousky - uz se na ne opravdu moc tesim Editováno: 21. Prosinec 2006, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Já stim byl v servisu a mechanik mi řekl, že jde do píče pravá poloosa, že se bude muset časem vyměnit. A další dobrá zpráva do píče jde taky váha vzduchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seky Vloženo 24. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 Jsou ruzne typy tech silentbloku na stabilizatoru?Dle motorizace?Mam 1,8T r.v.00-MR01. Diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 Jsou ruzne typy tech silentbloku na stabilizatoru?Dle motorizace?Mam 1,8T r.v.00-MR01.Diky za odpoved. ano su 2 druhy - hladky sa pouzival na starsich typoch auta a taky s drazkou sa dava na novsie typy aut. neviem od kedy to menili, ale bud sa mrkni pod auto aky mas, alebo kup s drazkou + k tomu kovovy drziak aby to pasovalo. lacnejsie ale bude mrknut sa pod auto a kupit spravny typ, lebo staci menit iba gumu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 Jsou ruzne typy tech silentbloku na stabilizatoru?Dle motorizace?Mam 1,8T r.v.00-MR01.Diky za odpoved. ano su 2 druhy - hladky sa pouzival na starsich typoch auta a taky s drazkou sa dava na novsie typy aut. neviem od kedy to menili, ale bud sa mrkni pod auto aky mas, alebo kup s drazkou + k tomu kovovy drziak aby to pasovalo. lacnejsie ale bude mrknut sa pod auto a kupit spravny typ, lebo staci menit iba gumu A stále dokola. Je třebna vyměni pryžová lůžka stabilizátoru 1J0 411 314R dva kusy . u modelů do MR2000 včetně je nutno vyměnit i sponu 1J0 411 336D Lůžko stojí asi 200,-, spona 287,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMIK Vloženo 14. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2007 Joj jo blo t pryžové lůžko stabilizátoru na pravé straně.Přestal i vibrovat volant při prudkém brždění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 nechce se mi zakladat novy tema, ale potrebuju radu, ci spise zkusenost me na predni naprave neboucha ale spis duni...nidky mi to nedelalo a ma pocit ze to zaslo az co sem chvili jezdil na 15kach...myslite ze je to nejak mozny?to ze mi vrze naprava v 76000 nehodnoti, ale to duneni pri prjezdu jakykoliv nerovnosti je silene divny, u 18tek sem si toho nevsiml cirou nahodou nemate tuseni cim by to tak mohlo byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 tak mě se taky ozývaj rány na nerovnostech od předku byl jsem u mechanika a zvednul to pajcrem ozkoušel kde co a že nic není znát já mu říkal že asi uložení stabilizátoru,ale on že tam vůli nevidí myslíte že to je na výměnu i když se mu to nezdá, jemu celkem věřím, dost se vyzná a zatím vždy vše odstranil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Nepomůže to nechat potahat na STK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 taky mě napadlo, že s tím vlítnu do černý na STK, tak jsou chlapci všímavý a něco nandou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 no sem ve škodovce čuměl, přišel jsem že chci uložení stabiku na 1,9 r.v01 a on estli nemám malej techničák, nacvakal do etky bo čeho výr číslo a vyběhlo čím mám auto osazený každej díl viděl byl jsem dooost překvapen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 a přeqapen jsem byl podruhý když jsem to ted měnil ten pták mě dal uložení na jinej průměr stabiku a když jsem se patl na sponky, tak prej už mám nový auto na heveru a rozebraný a uložní k prdu s jiným průměrem a eště jiný sponky tak zase škodovka zabodovala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Ahoj Tak jsem dal nové kosti a gumové lůžka stab. a stále mlátí. Snad ještě častěj. Ku..a ČÍM TO JE ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 AhojTak jsem dal nové kosti a gumové lůžka stab. a stále mlátí. Snad ještě častěj. Ku..a ČÍM TO JE ? Pak už mě napadá snad jenom vůle v náboji kola! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.