Guppy Vloženo 9. Září 2023 Sdílet Vloženo 9. Září 2023 Tak jsem dneska zjistil, že ŠA změnila balíčky aplikací pro infotainment ( traffication, zprávy, kalendář a počasí, které byly doposud jednotlivě objednávané) do jednoho kompletu, nazvaného Smart apps bundle. Nicméně cena aktivace na rok je velice příznivá 119,- Kč. Jednotlivě to dřív vycházelo dráž. Aktivováno, tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslava Hűbnerová Vloženo 14. Září 2023 Sdílet Vloženo 14. Září 2023 A máte tam po aktivaci všechny aplikace? Já tam mám jen Traffication a Kalendář. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavkinv Vloženo 14. Září 2023 Sdílet Vloženo 14. Září 2023 Dobrý den, prosím o nápovědu, kde lze stáhnout a aktivovat, Moc děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guppy Vloženo 17. Září 2023 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2023 (editace) Ahoj, aktivovat buď přímo v android aplikaci MyŠkoda, nebo na stránce skoda connect. Po aktivaci se automaticky objeví v nabídce infotaimentu. To Jaroslava: Počet aplikací v balíčku možná souvisí s verzí infotaimentu. Já mám Columbus..... Editováno: 17. Září 2023, autor: Guppy 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavkinv Vloženo 17. Září 2023 Sdílet Vloženo 17. Září 2023 Děkuji 😊 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslava Hűbnerová Vloženo 18. Září 2023 Sdílet Vloženo 18. Září 2023 (editace) Guppy: Já také. Ale v OIV. Editováno: 18. Září 2023, autor: Jaroslava Hűbnerová Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaboukeb23 Vloženo 15. Června Sdílet Vloženo 15. Června Ahojte, mám Karoqa rv 2023 a taky mi po nějakém čase naskočila v Shopu nabídka nákupu toho balíčku aplikací. Tak jsem chtěl vyzkoušet, za tu částku je to v pohodě. Nejvíce používám počasí a zprávy, občas Traffication. Nicméně po určité době mi nabídka ze Shopu zmizela, tak jsem psal na podporu, co se děje, že tím pádem teď nebudu mít ani možnost nákupu prodloužení a napsali mi, že po důkladném zjištění dle VIN zjistili, že ja tuto funkci v autě vůbec nemám mít a nechápou, jak jsem to do auta dostal. Tím pádem se teď aplikace ani neaktualizují a dost se začli sekat. Já teď jen nevím, jak je z Infotainmentu dostanu pryč. Stále řeším na technické podpoře, ale tam asi taky moc nevědí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guppy Vloženo 2. Srpna Autor Sdílet Vloženo 2. Srpna To chování ŠA už se nedá ani komentovat. Za stejnou cenu mi po skončení licence nabízejí už jen funkci Traffication. Ostatní z nabídky zmizelo...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.